Bangles har vært en del av indisk kultur siden århundrer, men nå er de nye armbåndsdesignene mest allsidige og eksklusive enn før. Fargen blå ligner himmel og sjø og symboliserer til og med følsomhet, visdom og bekymring for pliktene. Det gjenspeiler til og med styrke, kjærlighet og tillit til de lignende egenskapene som verdens kvinner har. Siden fargen blå har disse egenskapene, elsker kvinnen folk å ha på seg forskjellige nyanser av blå armbånd og fremstår som nydelig og sinnsyk. Armbåndene har et fantastisk kunstnerisk arbeid som gjør deg og hendene forskjellige fra andre.

Ulike typer blåfargede armbånd:

La oss se på de 9 beste designene med blå armbånd for kvinner i India:

1. Navy Blue Bridal Bangles Set:

Navy Blue Bridal Bangles Set

Denne typen marineblå tunge brude armbånd står for å være unik og nydelig, da det bidrar til å få bruden til å se spesiell og enestående ut fra mengden. Armbåndet har kundan preget på det med små røde og blå steiner i midten, noe som gir et unikt og tradisjonelt utseende både til håndleddet og til bruden.

2. Tråd Blue Bangles for Women:

Tråd Blue Bangles for Women

Armbåndet er laget av metall og over det er blå tråder vevd i et unikt mønster, noe som gjør det virkelig fantastisk å se ut og gjøre det vanskelig for deg å motstå å eie en av dem. Disse armringene kan kombineres med et par jeans og casual og få et elegant utseende.

3. Blå og gylden perle armbånd:

Blå og gylne perlehenger

Når perler festes til de blå armringene sammen med gyldne også, gir du dermed hele settet et elegant og stilig utseende. Armbåndet bidrar til å forbedre utseendet ditt ved mange bretter og etterlater deg forbløffet over herlighet og lykke.

4. Sølvprikkete blå armbånd:

Sølv prikkete blå armbånd

Disse typer armbånd kan designes i både glass og metall, og du kan plukke den i henhold til ditt valg og utseende. De sølvprikkene over hele den blå armbåndet etterlater deg målløs og ser veldig vakker ut på håndledd når den bæres på kontorer for shopping eller hangouts også.

5. Lys og mørkeblå strippet armbånd:

Lyse og mørkeblå striper

De fantastiske fargekombinasjonene av lys og mørkeblå i strippet mønster gjenspeiler et snev av modernitet i disse armringene. Armbåndene er tilgjengelige i mange mønstre og design, og det ser pent ut når det er kombinert med alle slags klær du har på deg.

6. Akrylblå armbånd:

Akryl blå armbånd

Disse typer lyseblå akrylarmbånd er perfekte for arbeidende kvinner, siden de er veldig lette i vekt og ikke blir dårlige i lengden. Armbåndet ser enkelt ut, men har et snev av eleganse i det, og får deg dermed til å se annerledes ut enn andre.

7. Kundan Work Royal Blue Bangles:

Kundan Work Royal Blue Bangles

Her kommer en armring som får deg til å fremstå som kongelig og stilig. Det kongeblå armbåndet har skinnende kundan -steiner preget i en blomst og etterlater mønster overalt, noe som gir det mer sjarm. Brukeren av armbåndet kan ikke la seg legge merke til selv i mengden, og dermed få deg til å føle deg spesiell fra andre.

8. Plastic Blue Crystal Bangles for Girls:

Blå armbånd i plast til jenter

Armbåndet er laget av plastmaterialer, og på toppen er det preget små skinnende vannblå krystaller, noe som gir armbåndet et fresende og varmt utseende. Denne typen armbånd foretrekkes av unge jenter, ettersom det passer med ethvert antrekk og får deg til å se unik ut for andre når de bæres på noen fester eller hangouts..

9. Etnisk blå farge glass armbånd:

Etniske blåfargede glassarmbånd

Denne typen enkle blå glassarmbånd gir håndleddet et tradisjonelt og etnisk utseende når det bæres. Armbåndet kan også brukes til daglig bruk, og gir utseende mer sjarm og gir deg et trendy utseende.

Blå armbånd er tilgjengelig i mange blå nyanser som marineblå, dype, lyse og kongeblå, og du kan ta tak i armbåndene som matcher antrekket ditt. De blå armbåndene får deg til å se unik og utrolig vakker ut når den bæres ved enhver anledning. Disse armbåndene passer for alle kvinner uansett alder og farge. Så få et sett med blå armring og få det tradisjonelle og etniske utseendet.