Et armbånd er et smykke som bæres på kvinnens håndledd og har blitt brukt siden antikken. Etter hvert som tiden har gått har design og mønster av armbånd blitt transformert. Den musikalske lyden fra armbåndene hjelper deg til og med til å slappe av og kan bæres hvor som helst og med ethvert antrekk du ønsker.

De grønne armbåndene gir også personen et beroligende utseende, ettersom den grønne fargen slapper av og til og med er behagelig for øynene. Fargen grønn ligner også natur, liv, energi og assosierer vekst også. På grunn av disse innebygde egenskapene foretrekker kvinner der grønne armbånd og ønsker å lage sin egen stil.

Ulike typer grønnfargede armbånd:

La oss se på de 9 beste designene av grønne armbånd for kvinner i India:

1. American Diamonds Bangles i grønn farge:

American Diamonds Bangles i grønn farge

Diamanter er den som er vanskelig å motstå, og du vil gjerne eie en. Denne armbåndet er laget av skinnende grønne amerikanske diamanter på det gule metallet som forbedrer utseendet med mange bretter. Denne typen armbånd er perfekt til enhver anledning også på alle fester.

2. Golden Dots Green Bangles:

Gylne prikker grønne armbånd

Armbåndet er laget av et materiale som kalles “lac” og er ganske holdbart. Armbåndet gir brukeren et tradisjonelt og etnisk utseende både på håndleddet og brukeren. Disse armbåndene er gode kontorklær, så vel som daglige formål, da de passer godt til alle typer klær.

3. Stone Bangles i grønt:

Stone armbånd i grønt

Armbåndet er vevd med silketråd overalt og små steiner er besatt i et fantastisk mønster som får det til å se veldig vakkert og iøynefallende ut. Bangles er perfekte for enhver anledning og geler med både formell som uformell slitasje.

4. Lysegrønne glassarmbånd:

Lysegrønne glassarmbånd

Glassarmbånd er veldig populære i etterspørsel, da det gir en person et fantastisk utseende og annerledes enn andre. Disse lysegrønne glassarmbåndene har et skinnende og tiltalende utseende og ser bra ut på kvinner i alle aldersgrupper uavhengig av hudfarge.

5. Håndlagde grønne armbånd med stoff og Kundan:

Håndlagde grønne armbånd med stoff og Kundan

Denne typen armbånd er håndlaget armring med stoff pakket inn og sydd på et ovalt metall. På sidene av armbåndet er blomstermønsteret preget, slik at det ser veldig vakkert ut. Den røde store steinen i kontrast med grønt stoff forbedrer utseendet med mange miles og gir armbåndet nytt utseende.

6. Etnisk grønt armbånd med perler:

Etnisk grønt armbånd med perler

Denne typen armbånd er der siden aldre, siden den ble brukt av dronninger som et symbol på kongelige. På toppen av armbåndsperlen eller besatt, og på toppen av den er skinnende kundans toppet, noe som gir armbåndet et elegant preg, og du kan markere din egen mote ved å bruke denne unike grønne armbåndet.

7. Tradisjonelt brudegrønt armbåndssett:

Tradisjonelt brudegrønt armbåndssett

På bryllupsdagen vil bruden alltid se spesiell ut og ha det himmelske og imponerende utseendet. Denne formen for blendende grønn armring når den matches med bryllupsklærne, gir bruden et fantastisk, tradisjonelt utseende og får henne til å se ekstraordinær ut i mengden.

8. Stilige grønne armbånd for jenter:

Stilige grønne armbånd for jenter

Det har blitt sagt en armbånd at jenter kan lage sin egen stil ved å bruke stilige armbånd og lage sin egen stilerklæring. Denne stilige grønne armbåndet står perfekt på utsagnet, ettersom det blendende utseendet og den lyse og mørkegrønne fargekombinasjonen gir deg et unikt og stilig utseende.

9. enkle grønne armbånd i mote:

Simple Metal Green Bangles in Fashion

Det metallgrønne armbåndet får deg til å se smart og pen ut og kan slås sammen med et hvilket som helst vestlig antrekk også på etnisk slitasje. Disse grønne armbåndene kan prydes ved enhver anledning uten problemer, og som det også sies “Beauty lies in Simplicity”. Så disse enkle grønne metallarmbåndene stemmer på den.

Grønne armbånd er tidløst, og det går aldri av moten, så når det er kjøpt, kan det brukes i årevis. De grønne armbåndene får en kvinne til å føle seg nær naturen og grøntområdet. Armbåndene er tilgjengelige i mange typer metaller, lukrative farger, design og mønster, og du kan velge og velge den i henhold til din stilerklæring.