Armbånd er et av de mest tradisjonelle indiske smykkene og kvinner bruker det daglig på indisk, så vel som det er armbånd som bæres spesielt under en anledning. Hvite gullarmbånd, massivt gullarmbånd med kabal diamanter eller platinaarmbånd med diamanter bæres av unge jenter til alderen

kvinner under fester eller spesiell tradisjonell funksjon.

Simple Solitaire Diamond Bangles Designs:

For å vite om de forskjellige typene og utformingen av Solitaire armbånd, her er Topp 9 Solitaire Bangle plottet ut som vil hjelpe damer å velge armbåndet med disse listede designene.

1. Solid gullbånd med kabal diamant:

Massivt gullbånd med kabal diamant

Armbånd laget av et solid stykke gult gull uten design eller sug på armbåndet som er blitt forskjønnet med et enkelt stykke Solitaire -diamanter, snakker skjønnhet av seg selv..

2. White Gold-Glitz Solitaire Bangle:

White Gold-Glitz Solitaire Bangle

Den siste tiden i omtrent 10 år har fascinasjonen for å ha en annen gullfarge fanget gullmakerne for å få fram innovative design på et slikt design, ved å bruke hvitt gull til å lage armbånd som er enkle og enkle besatt med et enkelt stykke kabalstein på senteret.

3. Designer Double Tone-Solitaire Bangle:

Designer Double Tone-Solitaire Bangle

Dobbel tone kan være i to farger av gullkombinasjonen. Den mest trendy nå er kombinasjonen av hvitt og gult gull. Som er parret med edelstenen. Den ene siden av armbåndet med gul farge og en annen del med gull med tre enkeltstenede diamanter in vil være passende smykker for enhver anledning.

4. Designet gullarmbånd med Row Solitaire -diamanter:

Designet gullarmbånd med Row Solitaire -diamanter

Innsiden av en enkelt diamant på midten går for en rad kantet med den eneste diamanten på armbåndet vil definitivt glitre ut i mengden. Mest slitt av middelaldrende og eldre kvinner. Denne typen armbånd er generelt veldig kostbar.

Se mer: Single Line Diamond Bangles

5. Rillede gullarmbånd med kabal diamanter:

Rillede gullarmbånd med kabal diamanter

Gullbåndet har blitt rillet i midten og gjort til to linjer med gull på siden og i midten av en enkelt diamant plassert med hull mellom armbåndet. Dette er definitivt en må-ha armring i smykkekolleksjonen.

6. Ruby -Rose Gold – Solitaire Bangle:

Ruby -Rose Gold - Solitaire Bangle

Kommer rosagull med lyse rød smaragd og Solitaire diamanter er en lykke å se på. På grunn av sine etniske farger, vil dette designet av armbånd passe godt med salwar -drakter og sareer med det milde designet.

Se mer: Messing Bangles sett

7. Gold-Solitaire Curved Bangle:

Gull-kabal buet armbånd

I stedet for vanlig ringdesign vil et buet Solitaire-armbåndsdesign definitivt være mer fasjonabelt og kan matches med indo-vestlige antrekk..

8. Rose Gold-Solitaire Diamond Bangle:

Rose Gold-Solitaire Diamond Bangle

Rose gull er den typen gullfarge der det er mindre innhold av kobberinnhold. Denne fargen har generelt vært en trend de siste årene, damene liker å prøve ut forskjellige farger av smykker som legger til listen deres er denne rosagullkombinasjonen med kabal enkelt diamant besatt i midten.

Se mer: Indian Crystal Bangles

9. Emerald Diamond Solitaire Bangle i gull:

Smaragd Diamond Solitaire armbånd i gull

Smaragdstein naturlig grønn glitrende stein som betyr symbolet på kjærlighet og begynnelsen på nytt liv Kombinasjonen av smaragd med kabal diamantsteinarmbånd er verdt å eie den på grunn av fargekombinasjonen: Lys farge salwar eller saree vil passe veldig godt til denne fargekombinasjonen.

Det er forskjellige design og typer armbånd som kan være med steiner på markedet. Damer som vurderer diamantstein på armbåndet, og deretter på listen topper Solitaire -steinene på grunn av det elegante og rike utseendet som trekkes frem når de bæres og også en diamant på armbåndet er relativt mindre kostbar enn andre typer diamanter som har en blomsterdesign.