Gullsmykker er en av de viktigste samlingene for alle husholdninger i India. Vi er besatt av gullartikler som armbånd, ringer, øredobber, kjeder etc. Ekteskapsseremonier er bare fullstendige når vi går til en gullsmed og kjøper gullsett til bruden. Rosegull er en type gull som faktisk er en gull- og kobberlegering. Det er kjent som krongull da det er 22 karat som er den høyeste karaten. Det er også 18 karat rosagull som brukes til å lage delikate smykker.

Ulike typer armbånd i roségull:

Her deler vi noen av de beste designene av roségullarmbånd i kvinners mote 2018.

1. Vanlige Rose Gold Bangles:

armbånd i roségull

Dette er delikate gullarmbånd som er gode til daglig bruk. De gir sjarm og aura, selv om de er enkle. Skjønnheten i rosefargen på gullarmbåndet er veldig fascinerende.

2. Rose Gold Diamond Bangle Design:

Rose Gold Diamond Bangle Design

Denne diamantarmbåndet i roségull er et perfekt stykke gave. Den har mange diamanter som er satt i rosagull, og som gir en utsøkt skjønnhet til fargen på armbåndet. Rosegull som brukes er av høy renhet og karatverdien til diamantene er høy.

3. Rose gullbelagt armbåndsdesign:

Rose gullbelagt armbåndsdesign

Dette rosagullbelagte armbåndet er spesielt fordi det er personlig. Designet er en åpen ende som kan tilpasses håndledd i alle størrelser. Den er laget i 18 karat gullbelegg.

4. Rose gullarmbånd med klokkesett:

Rose gull armbånd med ur sett

Dette er et vakkert armbåndssett som har et krystallarmbåndsur og matchende armbånd. De er stablet sammen slik at de brukes som et enkelt stykke. Dette fantastiske stykket vil tilføre glamour til ethvert antrekk du har på deg. Den kan brukes som et utsagnstykke.

5. Vanlig gullrosa -armbånd:

Vanlig gullrosa

Vanlige armbånd er veldig nyttige for daglig bruk og kan legge det lille snevet av mote til et ellers kjedelig antrekk. Kombiner den med jeans og en t-skjorte eller til og med et indisk antrekk. Siden den er ren i tekstur, er det ingen bekymring for at den sitter fast i antrekk.

6. Rose gull armbånd:

Rose gull armbånd

I stedet for enkelt eller flere enkle rosegullarmbånd, er et enkelt armbånd et flott alternativ for alle kvinner. Det hjelper å fremheve et antrekk med stil og skaper en tiltrekning. Armbåndet er bredt nok, men samtidig stilig som det er kurver og blir tynnere i endene.

7. Lace Work Rose Gold Bangle in Big:

Blonderarbeid Rose Gold Bangle

Lacework rosegull er et intrikat utsagn som sikkert vil tilføre glamour. Det er et veldig delikat arbeid som utføres på armbåndet, og det kan brukes til en fest eller en spesiell anledning.

8. Blomstformet rosagullarmbånd:

Blomstformet rosagullarmbånd

Denne utsøkte armbåndet hadde vakker blomsterformet rosagullverk med vakre diamanter innkapslet inni. Stykket er laget av 18 karat rosagull. Det er sikkert å glede enhver kvinne når den er begavet til en spesiell anledning.

9. Inspirerende Rose Gold Bangle Design:

Inspirerende Rose Gold Bangle Design

Dette er perfekt for et personlig kjøp eller som gave til din kone, søster eller datter. Denne inspirasjonsbangle er innskrevet med et personlig budskap som er noe som skal oppbevares lenge. Den kan gis etter at en milepæl er fullført i personens liv eller bare som en boost.

Rose Gold -armbånd er et veldig stilig og vakkert smykke som vil bli elsket av alle som er begavet det eller kjøper til personlig bruk. Det kan være enkle enkeltstykker eller flere, inkludert sett. Mer luksuriøse brikker vil ha diamanter og andre edelstener innkapslet i dem.