Gold Bangle with Stones er en viktig del av smykker for kvinner. Alle kvinner elsker gullarmbånd, og det definerer tradisjonen i India. Det har blitt skikk å bruke gullarmbånd i ekteskap. Gullsteinarmbånd definerer fremtredelsen i kvinnelivet og vil hjelpe til med å pryde henne i funksjoner. I ekteskapet gir foreldre denne vakre gullarmbåndet til datteren for å representere deres lykke. Man kan også kalle det “Kangan”. Stone armbånd i gull er en integrert del av indiske smykker. En gullarmbånd har økt bærbar verdi.

Stone graverte armbånd i gull:

Her er noen tradisjonelle design av steingullarmbånd i kvinners smykker.

1. Gullarmbånd med rubinstein:

gullarmbånd med steiner

I denne gullarmbåndet har blomsterdesign med rubinstein blitt utført. Det ser ut til å være unikt fra vanlige gullarmbånd. Det ser guddommelig og elegant ut med god etterbehandling av gull. Den er også perfekt for gaver.

2. Gullarmbånd med AD Stone:

Gullarmbånd med AD Stone

Denne gullarmbåndet har AD steiner besatt på den. Den har fasjonabelt design og vil passe med hver kjole. En vakker rundslipt diamant er besatt med forskjellige intervaller. En fin form har blitt gitt med diamanter og gull.

3. Antikk gullarmbånd med stein:

Antikk gullarmbånd med stein

Utformingen av antikke smykker er år gammel. Den har to forskjellige størrelser gullkuler og besatt med hvite og røde fargestener. Det gir et elegant utseende til brukeren. Antikke smykker er ekte skatt og de har mer verdi.

4. Pink Stone Studded Gold Bangle:

Pink Stone Studded Gold Bangle

Denne gullarmbåndet har rosa steinbelagt stein. Den er behagelig å ha på daglig og har et enkelt og behagelig utseende. Det er lite bredt i design og vil passe mye med saree. Bruken av gull er også mye, og nydelig design er gitt til armbånd.

5. Stone Studded Peacock med gullarmbånd:

Påfugl av stein med gullring

Det er en av fantastisk gullsteinarmbåndsdesign. Denne armbåndet ser nydelig ut med påfugldesign i stein. Det ser tradisjonelt ut og vil fylle opp hele hånden din. Det vil glitre i hånden din og vil fange oppmerksomheten til publikum.

6. Gullarmbånd med grønn stein:

Gullarmbånd med grønn stein

Dette er en fantastisk design i gullarmbånd. Den har steiner av grønn farge. Grønn farge er lovende i vår tradisjon. Denne grønne steinen glitrer og gir brukeren lykke til. Den er egnet for daglig bruk og behagelig også.

7. Gullarmbånd med edelsten:

Gullarmbånd med edelsten

Denne gullarmbåndet har stein i flerfarger. Det er kjent som Gemstone. Fordelen med flerfarget stein er at den vil passe med alle antrekk. Det er gitt et veldig fint snitt på disse steinene. Stone armbåndsdesign i gull med flerfarger er uvanlig.

8. Rød & Grønn emaljeert gullarmbånd:

Rød & amp; Grønn emalje gullarmbånd

Det er en veldig trendy design i gullarmbånd med røde og grønne fargestener preget i den. Det er et så sofistikert design at damer sikkert vil se ut til å være flotte i dette. Det er lett å bruke dette i ditt vanlige liv.

9. Trendy gullarmbånd med steiner:

Trendy gullarmbånd med steiner

Utformingen av denne gullarmbåndet er fin og trendy. Blomstermønster er utført på denne gullarmbåndet. På hver blomst er det stein i forskjellige farger. Det vil se unikt ut i jentens hender. Dette designet er nytt og sikkert likt av alle.

Gullsmykker bæres av damer for å forbedre hennes skjønnhet. Fra gammelt av ble det fortsatt brukt gullarmbånd. Denne gullringen med steiner hjelper til med å pryde håndleddet til damer. Den har sine dype røtter i den indiske kulturen. Foreløpig kan du også handle gullarmbånd med steiner fra nettsteder. Du kan velge mellom en rekke flotte design. Du kan kjøpe en og gave til partneren din.