Bangle -boks er et must for å holde armbåndene våre trygge over lengre tid. Vakre armbånd laget med gnister eller glass eller armbåndene som blir skadet ved hyppig berøring av andre ting, trenger spesiell lagring. Vi kan enkelt få armbåndskasser fra butikkene, men vet du det? Det er også veldig enkelt å lage armbåndsboksen hjemme i få trinn og også med materiale som kan finnes i hjemmet vårt. Betyr at vi kan lage de beste armbåndskassene av avfall.

Det er så mange forskjellige og enkle ideer for å lage vakre armbåndskasser for daglige armbånd. Armbånd fra gamle aviser, pappbangle og fra gamle skap og fra gode gamle skoskasser er noen veldig vakre ideer.

3 håndlagde måter å lage armbånd hjemme:

DIY bangle boks er en enkel prosess for å lage hjemme. Her presenterer vi 3 forskjellige måter å lage brudeboks ved å bruke papirer.

1. Bangle -boks fra gamle nyhetsaviser:

Bangle Box fra gamle nyhetsaviser

Har du noen gang tenkt på hvordan du lager en armbåndsboks hjemme og det også med gamle aviser? Så her er måten å gjøre bruk av gamle aviser og lage en attraktiv armbåndsboks.

Ting du trenger: aviser, lim, saks og tykke papirer

 • Rull først avisene i tynne ruller av samme størrelse. Du kan ta ett enkelt papir for hver rull.
 • Ta nå et rektangulært papir av hvilken som helst størrelse du vil ha, og lim avisrullene en etter en i rekkefølge ved hjelp av lim.
 • Når hele papiret er dekket med papirruller, kutt dem i en størrelse og lim det til og med det med vann og limblanding.

Bangle -boks -2

 • Ta nå to papirer som skjærer i form av U, den ene siden flat og den andre siden rund. Fest avisrullene på samme måte som vi gjorde ovenfor, men på begge sider av arket.

Bangle -boks -3

 • Når de tre papirrullede delene er tørket og stive, kan du nå sette dem sammen i en armbåndsboks. Klipp den sirkulære delen av de små delene av de to lignende papirene.
 • Nå en etter sammenføye delene med superlim og fargelegg deretter esken med din favorittfarge og lag en vakker armbåndsboks.

En vakker armbåndsboks er klar for deg, og ingen kan noen gang se hva du har laget esken av.

2. Armboks fra bølgepapir:

Armbånd fra bølgepapir

Bølgepapp er så attraktivt i utseende, hvis du forestiller deg å lage kreative ting ut av det, er det fantastiske ideer. Det er mange ting laget av bølgepapp som kan hjelpe deg på mange måter. La oss lage en attraktiv håndlaget bangleboks av slike vakre papirer.

Ting du trenger: bølgepapp, fargerike papirer, kartong, saks, lim, et rundt lite rør og bånd

 • Skjær papparkene i en vakker rund form, litt stor enn størrelsen på armbåndene du vil lagre.
 • Dekk nå kartongkanten med fargerike strimler. Du kan til og med dekke det helt med fargerike papirer hvis du ønsker det.

Bangle -boks -5

 • Du kan ta et papprør av papirrullerør for å holde armbåndene inne i esken.
 • Fest nå bølgepappene til de runde kortene på hver side.
 • Og den vakre, enkle armbåndsboksen din er klar på få sekunder. Fest et bånd for å holde armbåndsboksen lukket og åpne den.

En armbåndsboks med fargerik tekstur kan være i garderoben din for hvert armbåndssett.

3. Bangle -boks fra en tom båndrulle:

Bangle -boks fra en tom tape -rulle

Har du noen gang tenkt på å lage en armbåndsboks av brukt tape -rull. Ja, en ferdig stor tape -rulle kan gi deg en vakker boks for å holde armbåndene dine trygge i garderoben din og selv når du er ute; det er trygt i bagasjen. DIY bangle -boksideen vil definitivt bli elsket og beundret av folk som ser den.

Ting du trenger: en tom taperulle, pappstykker og dekorative ark du ønsker, lim, saks og magnet.

 • Ta den tomme tapevalsen og kutt den i to stykker i forholdet 3: 1 slik at du kan gi den en form av basen og lokket.

Bangle -boks -8

 • Fest igjen en av endene på begge brikkene med et sterkt tape av den grunn at det blir enkelt å åpne og lukke armbåndsboksen.
 • Etter å ha skjøt de to delene, dekk overflaten med hvitt papir eller skum for å gi esken et lignende syn.
 • Plasser magneten på endene av brikkene slik at den blir lukket når den er i nærheten av hverandre og sørg for at den ikke vises ute og ikke engang blir for mye lukket inne i skummet.
 • Dekk det til med vakkert farget eller dekorativt papir du har valgt for armbåndsboksen din.
 • Ta nå to runde pappark av størrelsen på båndrullen og dekk dem med dekorasjonspapiret. Du kan velge papir i lignende farger eller en kontrastfarge du ønsker.
 • Fest begge pappbitene til hver side av taperullen og lukk armbåndsboksen til det siste trinnet.

Så din vakre enkelt armbånd er klar. Det er så nyttig når slike små esker alltid er der for de forskjellige settene med armbånd som holder dem adskilt. Med slike enkle ideer har det blitt enkelt og morsomt å lage armbåndskasser hjemme.

Å lage kreative gjenstander hjemme bare fra ting som er tilgjengelige fra innsiden av huset, er en kreativ ting i tankene dine. Enkle og morsomme ideer som også kan være enkle å forstå for små barn, finnes fra kreative ideer fra DIY. Tenk deg, gå ut for et ekteskap, og du må ta armbånd som er oppbevart i vesken din løst og usikkert! Prøv å lage en vakker armbåndsboks av alt du har i huset ditt. Litt nye ideer og triks kan du skaffe deg en enestående armbåndsboks. Vi kan lage en vakker armbåndskasse av gamle aviser. Her er noen trinn du kan følge for å få det beste ut av avfallet i virkeligheten.