Skulle du tro om vi sa att det finns många fler än ett ord för kärlek? Du kanske kommer. Artikeln är en sammanställning av alla termer för kärlek från olika språk. Om din kärlek inte kan beskrivas tillräckligt på ditt språk, här är en rad bebisnamn som betyder kärlek för dig att välja mellan och bestämma.

bebisnamn som betyder kärlek

Det finns ingen kärlek mer anmärkningsvärd än en mammas tillbedjan för sitt barn. Mödrar sitter tätt för att deras minimala älskling ska komma in i världen för att duscha all sin kärlek och omtanke. De tillbringar rastlösa kvällar med att leta efter ett nytt namn med en förtjusande betydelse för sin älskade nyfödda.

Barnnamn som betyder kärlek:

Vi har allt kärleksnamn för flickor och pojkar från olika språk. Det är dags för dig att bestämma dig nu.

Pojkenamn som betyder kärlek:

Här är en lista över vackra pojknamn som betyder att kärlek är följande.

1. Aziz:

Aziz är ett starkt arabiskt namn, vilket betyder “käraste”. Det konventionella namnet talar till en av Allahs 99 egenskaper. Personer med namnet Aziz tros vara Guds mest käraste och har ett lugnande temperament.

2. Agapius:

Vad sägs om ett latinskt latinskt namn för din pojke? Agapius betyder gudomlig kärlek.

3. Amatör:

Ett annat latinskt namn, Amator betyder också kärlek. Det betyder “en som älskar”.

4. Anwil:

Anwil har ett walisiskt ursprung och är ett mycket sällsynt namn. Det betyder älskat och anses vara ett mycket traditionellt namn för pojkar.

5. Amor:

Ett klassiskt franskt namn, Amor betyder romantik och kärlek. Detta skulle vara ett elegant gammalt skolnamn för din lilla son.

6. Connelly:

Detta namn är ett av de mest populära bebisnamnen från irländska. Detta irländska namn som betyder att kärlek är mycket populärt skulle göra ett charmigt kontrasterande alternativ till desto mer regelbundet använda “Connor” och betyder “tillbedjan och gemenskap.

7. Caradoc:

Caradoc är av walisiskt ursprung. Namnet är mycket gammalt med hänvisning till det keltiska namnet på riddarna vid det runda bordet.

8. Caerwyn:

Detta namn är också av walisiskt ursprung och betyder rättvis kärlek.

9. Crimson:

Vilken skuggning ringer en klocka när du tänker på tillbedjan? Crimson skulle vara de allra flesta av dina svar. Dessutom finns det ingen nyans som är bättre än något mörkrött i rött. Det är starkt, fantastiskt, piggt och fenomenalt. Vi räknar med att Crimson skulle vara en solid utmanare till majoriteten av pojknamn som betyder kärlek. Det behöver helt enkelt en sentimental modig kvinna med samma namn för den perfekta matchningen.

10. Darcy:

Det är ett magnifikt pojknamn som betyder kärlek. Varje dam som är det ultimata fanet av det episka “Stolthet och fördom” kommer att veta vart jag ska med den här. Jag älskar att ge något namnet Darcy, eftersom den unga damen inte grät sitt hjärta högt efter att ha gått igenom hjärtat som rörde kärlek och romantik mellan Elizabeth Bennett och Mr. Darcy? Darcy är ett klassiskt engelskt namn som betyder och betyder kärlek.

11. David:

Det är ett pojknamn som betyder kärlek som tillhör hebreiskt ursprung med bibelrötter som betyder “älskad” – om du tar en titt på bibliska namn och älskar upphetsade namn, kommer detta namn att passa båda klasserna.

12. Ettite:

Ettie är en variant av namnet Esther, som återigen är en uppdaterad version av namnet Ishtar som var den babyloniska gudinnan för tillbedjan. Om du letar efter bibliska namn för kärlek kan det lika gärna vara ditt val.

13. Eros:

Eros skulle vara ett perfekt sentimentalt namn för din lilla linjal. Namnet skildrar fullständigt vad ett sentimentalt spädbarnsnamn borde vara eftersom Eros var tillbedjande gudens gud och Afrodites barn.

14. Erasmus:

Ersamus är ett grekiskt namn som betyder kärlek. Namnet går aldrig ur mode. Namnet blev populärt från Saint Erasmus, sjömans beskyddare.

15. Erastus:

Erastus är en variant av namnet Erasmus. Erastus är också av grekiskt ursprung och hänvisar till kärlek.

16. Gerwyn:

Gerwyn är ett walisiskt namn som betyder “rimlig tillbedjan”. Det kommer att göra ett felfritt namn för din lilla Mr. Perfect.

17. Guaiya:

Guaiya är ett italienskt namn som betyder kärlek. Namnet är totalt coolt och väldigt unikt också.

18. Graziano:

Graziano är ett franskt namn som betyder kärlek.

19. Jedidiah:

Jedidiah är ett mycket sällsynt arabiskt namn som betyder kärlek. Namnet är mycket sällsynt och därför kan du välja om du letar efter något sällsynt.

20. Kama:

Kama är kärlekens Gud. Namnet har en religiös koppling och Kama anses vara son till gudinnan Lakshmi. Kama är ett indiskt kärleksnamn.

21. Kiefer:

Kiefer betyder kärlek och är av gaeliskt ursprung.

22. Lennan:

Lennan är ett ryskt namn som betyder kärlek. Detta namn var en gång mycket populärt med tanke på den politiska sammanslutningen av personens namn och berömmelse.

23. Leofric:

Leofric är ett mycket ovanligt namn. Detta är ett populärt engelska namn som betyder kärlek, även om det exakta ursprunget inte är känt eller förstått.

24. Luben:

Luben är ett namn av bulgariskt ursprung. Det betyder “kärlek”.

25. Medad:

Medad är ett pojknamn som betyder kärlek. Namnet är av hebreiskt ursprung. Medad eller Meydad var en profet under Moses tid.

26. Milos:

Milos är ett italienskt namn som betyder kärlek.

27. Prem:

Om du är ett Bollywood -fan än det första du tänker på efter att ha hört namnet Prem skulle vara Salman Khan. Detta är ett klassiskt indiskt kärleksnamn som betyder kärlek.

28. Romeo:

Namnet Romeo är ett exempel på känslor. Namnet blev populärt efter Shakespeare -pjäsen Romeo och Julie. Idag är detta ett kärleksnamn för pojkar.

29. Rasmus:

En annan variant av Erasmus, Rasmus betyder också kärlek, en från det arabiska namnet som betyder kärlek till din lilla.

30. Rudo:

Ett väldigt coolt och snyggt namn, Rudo betyder kärlek. Rudo är ett afrikanskt namn som betyder kärlek.

31. Sajan:

Sajan är ett indiskt kärleksnamn för din lilla pojke. Det betyder älskat och är ett populärt val av många indiska föräldrar.

Flicknamn som betyder kärlek:

Här är kärleksnamn för tjejer.

1. Adoria:

Det är något bisarrt men låter fullt av kärlek och tillbedjan. Detta utsökta namn på fyra stavelser, som avslutas med ett ”a” har ett tjugonde århundradets dragningskraft. Dessutom är det bästa att det ignoreras helt. Så med det här namnet kommer din lilla tjej säkert att dyka upp i gruppen. Du kan också överväga dess sort Adora.

2. Aiko:

Aiko betyder “den lilla kärleken”. Aiko är ett japanskt namn som betyder kärlek.

3. Amorett:

Amorette betyder lite kärlek och är ett franskt namn som betyder kärlek.

4. Adelpha:

Adelpha betyder ‘älskad syster’ och är ett grekiskt namn flicknamn som betyder kärlek.

5. Brisa:

Brisa är ett kvinnligt namn som betyder kärlek. Det är av spanskt ursprung. Namnet kom från homerens Iliad, där Brises var Achilles kärleksintresse. Namnet är också populärt i den grekiska mytologin.

6. Carys:

Carys är ett namn av walisiskt ursprung. Detta kärleksnamn för tjejer är mycket populärt bland många walisiska föräldrar.

7. Celestia:

Namnet Celestia är ett lysande namn som skildrar kvinnlighet Vi tycker att det skulle göra ett särskilt val om du gillar namn som Seraphina och Angelina. Lita på det eller inte, Celestia var extremt känd i slutet av artonhundratalet och till och med gjorde de sex viktigaste skivorna på 1880 -talet. Det var också Caroline Ingalls centrumnamn så det kunde visa sig vara det mest populära kvinnliga bebisnamnet som betyder kärlek.

8. Darlene:

Darlene betyder ömt kärlek och är också ett kärleksnamn för flickvän. Det används som en variant av den engelska termen Darling.

9. Esme:

Esme betyder uppskattad och älskad. Detta är ett annat sätt att uttrycka din kärlek till den lilla flickan. Namnet är av persiskt ursprung och ökade till popularitet efter att karaktären Esme spelar i ‘Twilight’.

10. Ettie:

Ettie är en babylonisk kärleksgudinna och betraktas som ett flicknamn som betyder, ett som traditionellt med bibliskt samband.

11. Esmerlda:

Detta strömmande, sentimentala namn är hämtat från världen “smaragd” och betyder en dyrbar ädelsten som är grön i färgen. Denna namn kom in i standarden genom Victor -romanen, “där Esmeralda var hjältens namn.

12. Femi:

Femi är ett babynamn av egyptiskt ursprung som betyder kärlek.

13. Freya:

Freya är namnet på den norrländska gudinnan för tillbedjan och rikedom, så det finns slips och bra alternativ för att namnge det ultimata flicknamnet som betyder kärlek.

14. Älskling:

Detta varma och klart söta flicknamn som betyder kärlek valdes av Fearne Cotton för sin lilla flicka. Honung är ett mycket populärt engelskt namn och är ett lämpligt kärleksnamn för barn.

15. Imogen:

Här är ett mycket sällsynt namn för din lilla dotter. Det betyder älskat barn och är ett grekiskt namn som betyder kärlek.

16. Juliet:

Alla inser att detta namn är kopplat till den välkända och bedrövliga huvudpersonen från Shakespeares ”Romeo and Juliet” Namnet Juliet blev en legend och hittills är inspirationen för dagens älskare. Namnet Juliet är fyllt av kärlek, uppoffring och patienter som är det bästa exemplet på den sanna kärlekens betydelse.

17. Lennan:

Namnet Lennan är verkligen ett irländskt namn som betyder “älskling eller kompis” och jag tror att den mer kvinnliga stavningen skulle leda sig till att använda det här namnet på kvinnliga bebisnamn som betyder kärlek.

18. Lavinia:

Detta felfria, viktorianska namn visar sann kärlek. Detta namn har inkluderats i den romerska mytologin, Shakespeares pjäser och det brittiska TV -arrangemanget, “Downtown Abbey”. Det låter som Olivia, men har inte stött på ens 10% av dess förekomst, vilket skulle kunna ytterligare stärka din lycka.

19. Lalasa:

Lalasa betyder en som är fredlig och främjar kärlek. Det är ett namn som betyder kärlek och fred tillsammans.

20. Kärlek:

Hur är det med kärleken helt klart? Det finns inget bättre sätt att faktiskt visa kärlek! Det kan vara ett mellannamn eller till och med ett sött smeknamn för din lilla.

21. Maitea:

Detta är ett spanskt namn som betyder kärlek. Namnet är väldigt exotiskt och vackert och kommer därför att vara ett bra val för din flicka.

22. Milena:

För mig är milena helt ett felfritt kvinnligt namn som betyder kärlek. Det är ett tjeckiskt barnnamn och det betyder “tillbedjan, värmen och elegansen” varje utsökt antagande att duscha på din dyrbara.

23. Mina:

Mina betyder kärlek och är ett namn av tyskt ursprung.

24. Maya:

Maya var vårens och fruktbarhetens gudinna. Dessutom, i hinduistisk mytologi, betyder Maya “illusion”. Hur som helst, dess mest berömda transportör är Zeus mamma och flicka till Atlas. Det är ett namn som betyder kärlek och styrka.

25. Nayely:

Ett ganska sällsynt namn och stavning, Nayely betyder “Jag älskar dig” och är ett indianskt namn. Täcker inte detta på lämpligt sätt dina känslor för din dotter?

26. Seraphina:

Seraphina är ett arabiskt namn som betyder kärlek. Det betyder älskade.

27. Suki:

Suki är ett populärt japanskt namn som betyder kärlek som används mycket och är också ett av de bästa valen för många föräldrar.

Alla namn på kärlek som har getts kommer ibland inte riktigt att räcka till vad dina barn betyder för dig. Kärleksnamn för pojkar och kvinnliga namn som betyder kärlek är alltid i topptrend. Ett av de bästa sätten att förmedla till dem är att döpa dem efter kärlek. Förutom detta finns det naturligtvis många andra sätt.