Så mye som hver kvinne er begeistret for å få et nytt liv inne, er det også en liten bekymring for å gå rundt vekta og skryte av det perfekte utseendet. Vel, hvis du er en motefreak og bekymret for dette, ikke bekymre deg! De siste designene for graviditetskjoler er virkelig en frelser. Disse antrekkene hjelper til med å jobbe med vårt utseende, stilerklæring og fasjonable utseende med letthet og tillit. Nå trenger du ikke lenger bekymre deg for din personlige stil. Ta alle de fysiske endringene med hjertet, og likevel spikre fødselsdagene dine med stil. Hvorfor vente da? La oss gå rundt og utforske alt om de vakre og beste mammakjoledesignene som trender rundt oss.

Viktigheten av barselklær:

Fødselsklær og antrekk vokser ganske dag for dag i trenden og volumene i markedet. Men hvorfor er det så viktig? Kan ikke være gravide og vordende mødre som ikke går med hverdagsantrekk?

  • De fleste kvinner bruker vanlige antrekk som jeans, spor og bukser for å unngå disse viktige tider.
  • For trange klær, for den saks skyld, er ideelle å unngå. For dette er barselklær veldig nyttige. De riktige mønstrene og designet med søm kan få deg til å føle deg komfortabel og enkel.
  • I tillegg er barselklær tilgjengelig i de beste stoffene som kroppen din kan være fornøyd med på disse tidspunktene. Dette er mange stoffer som puster og kan få deg til å føle deg lett.
  • De fleste trendene for graviditetsklær dreier seg om flytende og blussede kjoler og maxis i bomull, og de er nydelige og praktiske. De er lette og ikke klissete.
  • Gitt at du også kan gå opp i vekt, er et svangerskapskjole -mønster ideelt fordi det er luftig og alltid kan puste godt.

Slik velger du gravidkjoler:

Nå kommer det avgjørende punktet – hvordan velge fødselsdagskjolene som passer for deg selv? Her er noen tips om hvordan du velger de riktige og elegante svangerskapskjolene for deg selv.

  • Tenk på bruken. Når skal du bruke kjolene, og hvordan vil de passe dine krav? Til alle anledninger og dager trenger du spesielle kjoler? Og hva med hverdagslige tilfeldige også? Pek på disse behovene.
  • Hva slags gravidkjoler liker du best? Er det lange kjoler og maxis eller korte kjoler? Liker du skjørt? Det avhenger også av din smak.
  • Se etter barsel som kan være lett og pustende og vare lenge. For eksempel, hvis du er ute og handler rundt andre trimester, må du bruke det samme i tredje trimester.
  • Sjekk størrelsene. Kjøp alltid noe som kan være praktisk for senere stadier også.
  • Hva med å også sjekke om sykepleie- og fôringsalternativer? Moderskapskjolene for fôring kan også være ideelle for langsiktig og bærekraftig bruk.

Stilige og komfortable gravidkjoler for gravide:

Sjekk ut noen trendy modeller av svangerskapskjoler her.

1. Blåblomstret designet fødselspermisjonskjole:

Blåblomstret designet fødselspermisjonskjole

Er du fan av lange maxikjoler? Da er dette et passende design for deg. Lang graviditetskjole er alltid populær. Designet er veldig søtt som vakkert kan projisere babyen din. Materialet er tøyelig med vakre, blomstrende design. Denne dype V-hals kjolen med et satengbelte er der i midjen. Bruk denne kjolen med vakre perletilbehør for å forbedre utseendet ditt.

2. Lang fødselsdagskjole til fødselspermisjonen:

Lang brudekjole til svangerskapet

Du får en gravid brudekjole med vakre design. De vil gjøre deg til en nydelig brud. Dette er en design med rund hals med full ermet design. Den er laget av blonderpynt og chiffongmateriale med innvendig fôr i sateng. Prøv denne hvite, lange brudekjolen i vintage-stil med snøring for å få et stilig vakkert utseende.

3. Blond fødselspermisjonskveldskjole:

Blond fødselsdagskjole

Prøv denne vakre svangerskapskjolen for en spesiell anledning, og vær komfortabel. Den er laget av blondermateriale med et innerfôr i sateng. Dette er en flaskehalsdesign og vil projisere babyen din vakkert. Den kommer med et satengbelte på livet for å vise ditt svingete utseende. Bruk denne vakre kveldskjolen og vær pen.

4. Rosa en skulder graviditetskjole:

Rosa One Shoulder fødselspermisjonskjole

Du kan bli mer stilig ved å prøve denne fødselsdagskjolen. Denne rosa kjolen er en tynn kjole, og du kan være mer klassisk ved å bruke den. Forbedre din søthet ved å velge denne kjolen som er laget av stretchbart materiale. Så du kan bruke dette behagelig så lenge du vil.

5. Svart og sølv fødselspermisjonskjole:

Svart og sølv fødselspermisjonskjole

Leter du etter en formell svangerskapskjole? Her er et godt valg for deg. Denne kjolen er svart og sølv fødselspermisjon. Du kan prøve dette for kontorfester og funksjoner også. Det øvre materialet er laget av blonder og innerfôr av sateng. Bruk den med enkelt tilbehør for å forbedre skjønnheten din.

6. Maternity Front Open Dress:

Maternity Front Open Dress

Vil du være stilig i svangerskapet? Dette er den beste svangerskapskjolen for deg som kan vise din vakre babyhump. Denne kjolen er en stroppeløs design og er laget av flytende chiffongmateriale. Denne kjolen passer for alle babytyper. Prøv denne komfortable kjolen for å være pen og viser kroppsformen din vakkert.

7. Net Type barselkjole:

Net Type barselkjole

Du kan prøve denne nydelige formelle svangerskapskjolen til kontorfesten. Denne kjolen er laget av 90% nylon og 10% spandex materiale med innvendig polyesterfôr. Dette er et dypt V-hals materiale med skjult glidelås bak. Denne kjolen er designet for å gi deg maksimal komfort med stretchbart materiale. Du kan bruke dette som fest, kveldskjole og formelt antrekk.

8. Vakkert strikket svart svangerskapskjole:

Vakkert strikket svart svangerskapskjole

Dette er en vakker svart graviditetskjole kvinner kan ha på seg. Dette er en svart kjole med en kremvevstrikk. Denne trykte kjolen er tilgjengelig med nye vakre funksjoner. Dette kommer med en ¾ th erme og halsbånd foran. Bruk denne knelange kjolen og vær vakker og unik.

9. Cold Shoulder Maternity Dress:

Morsom kjole med kald skulder

Prøv denne kalde skulder -fødselsdagskjoledesignen neste gang. Den er laget av stretchbart bomullsmateriale og er veldig behagelig. Dette er en langermet kjole med rund hals, kald skulder, trendy barselkjole. Du kan bruke denne knelange kjolen i Bordeaux-farge som fritidsklær.

10. Hvit blomstret fødselspermisjonskjole:

Hvit blomstret fødselspermisjonskjole

Du får mange design i en hvit fødselsdrakt. Men dette er et nytt stilig design som du kan prøve i hvitt denne gangen. Den kommer i viskose, polyester og elastisk elastisk materiale. Prøv denne vakkert designet knehøyde med høy hals for å beskytte din søte babyhumpe vakkert. Dette er en åpen bakside med glidelås.

11. Rød graviditetskjole:

Rød fødselsdrakt

Dette er en vakker rød fødselsdagskjole for fester. Dette er et klassisk design med et nytt utseende. Den kommer med fine, slanke ermer over sløyfen. Du kan prøve denne ankellange kjolen med enkelt tilbehør. Gi et fantastisk svangerskapslook med denne vakre kjolen.

12. Stilig sommerfødselsdrakt:

Stilig sommerfødselsdrakt

Du kan prøve denne søte mammakjolen å ha på deg i sommersesongen. Denne kjolen er pyntet med blondermateriale med et indre polyesterfôr. Du kan prøve dette som fritidsklær og kombinere det med enkelt tilbehør for å se pen ut. Siden dette er en maxi -type, kan du være komfortabel så lenge du bruker den.

13. Front Knot Design barselkjole:

Front Knot Design fødselspermisjonskjole

Dette er en perfekt kjole å ha på for å gjøre deg komfortabel. Denne smaragdgrønne kjolen er laget av stretchbart lycramateriale. Materialet er av høy kvalitet og kommer i en knutdesign foran. Du kan velge den for fotografering og andre arrangementer. Vis din vakre babyhump i denne trendy kjolen.

14. Svart trykt maxikjole:

Svart kjole med trykk

Leter du etter et svangerskapsantrekk i sommer? Vær komfortabel i denne svart -hvite trykte maxikjolen. Den kommer med en høy hals krage design og behagelig tøyemateriale. Materialet er bomull, og du kan bruke det enkelt, kombinere det med enkelt tilbehør og et uformelt utseende.

15. One Shoulder Maternity Maxi Dress:

One Shoulder Maternity Maxi Dress

Du kan velge denne fødselsdrakten med én skulder til fester og funksjoner. Den er vakkert draperet med ermer for å skape et fantastisk utseende. Du kan bære denne røde løperen svarte fødselsdraktskjole laget av polyester og spandex for å få et kongelig utseende. For å forbedre utseendet, klubb det med et sølvarmbånd og en gylden veske.

Lurer du på å se alle disse designene? Det finnes mange design for barselklær i forskjellige materialer. De mest populære materialene er polyester, bomull og blonderpyntede materialer. Uansett hva du velger, prøv å ta med noe spesielt som projiserer din svingete kroppsform.

Mødre er en periode da kvinner går gjennom mange lidelser i kroppen. Babyhumpen får kvinnene til å føle seg uegnet i alle kjolene i garderoben hennes. Kvinner i dag har hovedtyngden av arbeidet i sitt rutinemessige liv som jobb, treningsstudio, gå, fester, shopping og nesten alt som kan gjøre i et normalt dameliv.

Matteklær har derfor fått sitt største utseende i moteverdenen, spesielt for gravide. Kjendiser har vist seg å være pionerene for å akseptere fasjonable mammaklær. Og gradvis velger hver dame i dag å kle seg vakkert og få graviditeten til å glamourere de vakre øyeblikkene av svangerskapet. Kvinner vil ikke lenger skjule eller skjule babyhumpen sin; i stedet elsker de å ha vakre klær som får dem til å se enda vakrere ut med den voksne magen.

15 siste fasjonable svangerskapskjoler i India 2017

Formelle kjoler for graviditet:

Her er de 15 søte barselkjolene i alle størrelser med forskjellige farger.

16. Uformell barselkjole:

Uformell barselkjole

En uformell graviditetskjole kan også ha en fantastisk stil. En lang toppløs ende fra bunnen passer godt for en gravid dame. Mammakjoler med strålende farger som rødt og lilla får henne til å føle seg spesiell og ikke mindre vakker med en voksen mage.

17. Kontor -fødselsdrakt:

Office -fødselspermisjonskjole

Kvinner i dag slutter ikke å gå på jobb selv i svangerskapet. Å holde seg opptatt er det beste i svangerskapet. Å kle seg blir viktig når man skal ut og jobbe med en babyhump. En lang skjorte med en lang, lett overfrakk er et fantastisk svangerskaps mønster.

18. Sommerkjole for graviditet:

Sommer gravid kjole

Sommerkvinnekjoler kan være de med bomullsmateriale og sydd løs passform til kroppen. Kvinner vil gjerne ha på seg kule klær som føles behagelige på sommerdager. Korte bomulls jeans mini -topper ville se søte ut som barselkjoler.

19. Fødselsdagskjole:

Fødselsdagskjole

Mens en babyhump er på deg og en fest om kvelden er der for å delta, ser en vakker topp med høy passform fantastisk ut selv med en søt babyhump på deg. En mørk farge lang topp med flåter under livet ser nydelig ut som fødselsdagskjole.

20. Fest -fødselsdagskjole:

Fødselspermisjonskjole

Å se nydelig ut med en babyhump i det kunstigste er sikkert et spørsmål om å handle for seg selv. Festmorskapskjoler har forskjellige design i disse dager, men den beste passformen for ens kroppsstruktur er en ting man bør tenke på tidligere. En langkjole med løs passform og en frakk i samme materiale kan se fantastisk ut som en fødselsdagskjole.

21. Vinterkjole i svangerskapet:

Vinterkjole i svangerskapet

Mammakjoler kommer i en rekke design i disse dager. Vinterkolleksjoner i barselkjoler har flotte design. T-skjorter som er lange nok til å dekke kroppen til øvre lår og til og med frakker ser fantastiske antrekk ut for gravide. Vinter-ull-t-skjorter som er lange nok til å se ut som kjole-topper, er det beste eksempelet på en vinter-graviditetskjole.

22. Søt barselkjole:

Søt barselkjole

Fødselsperioden er begynnelsen på morskapet. Søte små vinkler kommer snart til å bli en del av livet. Med en slik følelse vil kvinner gjerne ha på seg søte svangerskapskjoler for å få dem til å føle seg kjempebra for å bringe søte babyer inn i livet hennes. En kort frillet topp vil se nydelig søt ut på babyhumpene.

23. Svart graviditetskjole:

Svart fødselsdrakt

Svart er en farge som passer best for alle. Motehusene legger også vekt på de svarte antrekkene, ettersom fargen lyser opp deres skjønnhet. Når graviditetsdagene er en vakker fase i livet, vil kvinner gjerne se nydelige ut med en svart fødselsdrakt. En svart-to-ermet svart fødselsdraktskjole med et sløyfebelt som gjør at kroppen hennes passer best til kjolen, vil se fantastisk ut.

24. Hvit graviditetskjole:

Hvit svangerskapskjole

Hvite barselkjoler ser fantastiske og vakre ut på gravide damer. Broderi er en vakker måte å tilbringe tid på for gravide og har tid til å skape vakre minner i graviditetsperioden. En hvit brodert topp kan få babyen din til å støte, og du føler deg spesiell.

25. Baby shower graviditetskjole:

Baby shower graviditetskjole

En baby shower er en spesiell anledning for gravide damer, der velønskere og venner og familie velsigner moren med mange ønsker. Dagens spesielle dame kler seg utrolig vakkert ut. En graviditetskjole til en baby shower kan være perfekt med et stoff uten skulder, tøybar kjole. Den kan være hvit eller hvilken som helst annen farge.

26. barselkjole i indisk stil:

Mammakjole i indisk stil

Indiske kvinner har spesielle kjoler som ser søte ut på dem i barselperioden. Lange anarkalikjoler har folder på seg som får dem til å føle seg fantastiske selv med babyhumpen.

27. Maxi Style fødselspermisjonskjole:

Maxi Style svangerskapskjole

Når du snakker om graviditetskjoler, er kjoler i maxi -stil en het favoritt blant gravide. Det lette å bruke maxi og mykt, behagelig materiale får damen til å føle seg avslappet. Maxi -fødselsdrakter regnes som best i graviditetsperioden.

28. Stilig barselkjole:

Stilig barselkjole

Jumpsuits og dungaree -drakter er også en mote -fødselsdagskjole som kvinner liker å passe under graviditeten. Kjendiser har i stor grad valgt slike enestående fødselsdesignede jumpsuits og dungarees i jeans og andre stoffer.

29. To-stykke barselkjole:

To-delt barselkjole

To-delt kjoler som skjørt og bluser eller topper på palazzo er også en i mote fødselspermisjonskjoler. Kvinner ser sikkert søte ut i skjørt og korte topper på babyhumpene.

30. Maternity Baby Style Dress:

Maternity Baby Style Dress

Peek-a-boo t-skjorter har for tiden lagt vekt på mange gravide damer. De søte t-skjortene med babyer som titter ut fra magen er morsomme å se på og er også søte. Slike graviditetskjoler er et valg for mange damer.

Les mer: Morsomme morsomme t -skjorter.

Å velge å se bedårende ut i hver fase av livet er kvinners ferdigheter. Hvorfor ikke holde deg frisk og se nydelig ut selv med en voksen kropp og en babyhump. Kvinner har tusenvis av måter å se vakker ut, og som sagt, skjønnheten til en dame ligger til og med i de millioner måtene hun kler seg ut på. Mammakjoler er en fantastisk måte å se fantastisk ut under graviditeten. Og når de snakker om å se vakker ut, sier kvinner aldri nei. maxikjoler, lange kjoler og plissékjoler er glamorøse svangerskapskjoler som passer best for høye damer.

Korte kjoler som kjole-stil og lange t-skjorter ser yndige ut på damer i korte høyder. Fødselsdag spesialdesignede jumpsuits og bukser og skjørt er også tilgjengelig for kvinner i svangerskapet. Så det er mange alternativer å gå til når babyhumpen begynner å vise seg.