Vår grundläggande intima klädsel, behå har kommit långt. Den finns i olika stilar, former, färger och snitt nu. Olika märken gör egna designade behåar. Bland olika bh -stilar är bh -bh: ar mycket populära och ett favoritval för kvinnor i alla åldrar. Halter -behåar har olika remmar än de konventionella. Grimstil används vanligtvis i baddräkter för att minimera solbränna.

Halterneck är en bandform som rymmer damkläder med ett enda band som går från plaggets framsida till runt baksidan av bärarens hals. Denna stil används när kvinnor föredrar rygglös klänning. Så att nackremmen täcks av bärarens hår. Grimma -behåar bärs vanligtvis med grimma eller vida blusar och klänningar. Halter-behåar kan också vara flervägs-behåar vilket innebär att remmarna är avtagbara och kan bäras i olika stilar.

Olika halterneck -bh -märken finns i Indien med bilder:

Låt oss ta en titt på de 9 bästa bh -bh: n tillsammans med bilder och deras tips för att bära en BH. Några av märken som tillverkare halter -hals stil behåar följs som.

1. Victoria’s Secret Very Sexy Multi Way Bra:

Halter -bh 1

En utsökt samling av Victoria’s Secret, detta är en mångsidig push-up axelbandslös halterneck-bh. Kopparna är böjda med extrem lyft. Den har en djup halsringning med vadderade kupor. Avtagbara och justerbara remmar ingår som kan bäras på klassiskt sätt samt grimma, enkel rem och korsrygg. Den har krok- och ögonstängningar bak. Den är tillverkad av nylon och spandex och har en infinity edge -teknik för en smidig osynlig look under kläderna. Finns i flera tryck, färger och storlekar.

2. Leonisa Personal Fit High Push-Up BH:

Halter -hals -behå 2

Detta är en triangel -bh med ger ett bra lyft och perfekt passform för en perfekt bystform. Kopparna är vadderade med push-up vaddering i nivå ett. Den är sladdad och sömlös för ett smidigt utseende. Axelremmar är mångsidiga vilket innebär att du kan bära den som grimma och korsad tillbaka bortsett från den traditionella stilen. De är också justerbara. Den är tillverkad av polyamid och elastan med mjuk sidobenning för form och stöd. Den har också en djup halsringning så att du kan lågt skära toppar med den här bh: n under. Den levereras med den vanliga krok- och ögonstängningen bak. Detta är också en trendig bh -typ med halterneck.

3. Pretty Secrets Candy Pink “Strapless Fling” Multi Way T-Shirt BH:

Halter -bh

Denna bh med halsringning är en absolut sommarvikt. Det är en flervägs-t-shirt-bh i ganska rosa med böjda och vadderade kupor. Den har silikongrepp längs koppar och vingar. Eftersom det är en flervägs -bh har den justerbara, konvertibla och avtagbara remmar. Den kan bäras som grimhals eller korsad rygg bortsett från den traditionella stilen. Den är gjord av nylon och spandex och har stängning av krokar och ögon. Den finns i olika storlekar.

4. Hanes konvertibel formande bandinibh:

Halter -hals -behå 4

Det är en bandeau med stretch i stil och en pulloverformad behå i fri storlek. Det är helt sömlöst och har gjuten kopp med inbyggd sidoform. Det ger allroundformning och stöd. Den är icke-vadderad och har mångsidiga flervägsremmar så att du kan styla den som grimma eller korsbaksida bortsett från den vanliga stilen. Det ger också ett bottenband för att hålla bh: n på plats. Tillverkad i polyamid och elastan, finns i ganska många färger.

5. Enamor Cotton Rich Padded Non-wired Racerback Multi-way Bra:

Halter -hals -bh 5

Det är en flervägs-bh med vadderade kupor som förbättrar formen med medium täckning. Kopparna är inte trådbundna och därmed bekväma. Remmarna är avtagbara med reglage och har flervägsalternativ som gör att du kan styla bh: n som halterneck eller korsad bortsett från den vanliga stilen. BH: n har tryckt grafik överallt och färgade remmar. Den levereras med krok och ögon stängning. Den är gjord i bomull och spandex och finns i flera tryck och storlekar.

6. Penny Animal Instinct Pink Zebra Print Wired Strapless Multiway Level 1 Pushup Bra:

Halter -hals -bh 6

Detta är en bh från samlingen av Pennys djur -tryck -behåar. Kopparna är sömlösa, vadderade och böjda för perfekt lyft, stöd och förstärkning av bysten. Nivå 1 push -up vaddering installerad i kopparna som är zebrautskrifter. Underbandet har insydd elastik med kiselkanter och vingar för passform och grepp. Remmarna är avtagbara med reglage och kan bäras som vanlig, halterneck, axelbandslös eller korsad rygg eftersom det är flervägs. Tillverkad av polyester och spandex, har stängning av krokar och ögon. Det finns tre olika färger och olika storlekar.

7. Penny Priority Invisible Line Transparent Back Padded Wired T-Shirt BH:

Halter -hals -bh 7

Denna bh: s strålande tyg och revolutionerande täckning passar de flesta kroppstyper. Den har gjutna, sömlösa och krossbeständiga vadderade koppar. Den är böjd för lyft och stöd och erbjuder full täckning. Levereras med ett brett underband och sidovingar som ger extra stöd åt bysten. Remmarna är konvertibla vilket gör att du kan bära den som kors- eller grimhals, elastisk och justerbar. Det höga stretchiga ryggbandet ger ett hållbart grepp. Denna bh finns i alla möjliga storlekar.

8. Älskvärd dekorativ trimning lätt vadderad bh:

Halter -hals -behå 8

Denna halter -bh från Lovable har lätt 2 mm vaddering på muggarna som erbjuder bra form och är böjda för perfekt lyft och stöd. BH: n är designad med vackra spetsdetaljer. Remmarna är avtagbara och justerbara tillsammans med att de är konvertibla eller flervägs vilket gör att du kan bära den som grimma eller korsrygg. Den har krok- och ögonstängning och finns i olika storlekar.

9. Amante Axelbandslös formad behå:

Halter -hals -bh 9

Denna halter -bh är vadderad, böjd och sömlös med avtagbara och justerbara remmar. Kopparna är gjutna. Den kan bäras axelbandslös eller som halterhals och korsad rygg. Den är tillverkad av polyamid och elastan och finns i svart och i olika storlekar.

Hur man bär grimhalsbh:

Halter -hals -bh 10

De flesta halter-behåarna är i allmänhet konvertibla eller flervägs. Således måste du fästa remmarna på öglorna på kopparnas bas och passa bh: n på din byst på konventionellt sätt. Lägg bh: n på din byst och knäpp fast krokarna på de högra öglorna genom att ta handen bakåt.

Böj sedan ner dig lite för att justera dina brösts rörelse. När du är klar, håll remmarna och för dem över halsen och håll dem längst bak i nacken. Bind ändarna på remmarna eller om de har en krok och ögonstängning är det bara att spänna ändarna så är du klar.