Vi har 29 olika typer av behåar tillgängliga på Indiens marknad. Alla märken designar endast sin design i dessa typer. Varje behå har en stil och den har några delmängder i den. Demi-cup behå är också en bland 29 typer.

Vad är Demi Cup BH:

Demi cup behå betyder en delvis cup behå som också är känd som hylla behå eller klyvning behå som täcker ungefär en tredjedel av bröstet. Denna bh är endast lämplig för det lågklippta ytterplagget. BH: ar finns även med vadderad demikopp. Några av de märkta Demi Cup -behåarna i Indien följs:

Bästa Demi Cup -behåar i Indien med bilder:

1. DKNY:

demi-cup-behå-märken

DKNY lanseras i New York av grundaren av Donna Karan 1984. Dess produkter är modevaror med lädervaror och klockor. Tyger av DKNY innehåller nylon, elastan. Koppar är gjorda av nylon och elastan. Spetsar är gjorda av nylon, elastan och polyester. Den innehåller mjuk mikrofiber med stor klyvning.

2. Calvin Klein:

Demi-Cup stil behåar 2

Calvin Klein är en industri inom kläder, parfymer och mode. Det lanserades 1968 av Calvin Klien i staten New York. Calvin har många kollektioner som T-shirt-bh, Naked Touch Push-Up BH vad är det för så många. Alla dessa kollektioner är av demi-cup stil. I denna stil konverteras remmar till olika stilar. Dessa demi-cup behåar är sömlösa, stretchade mikrofiberkoppar med överlägg.

3. Chantelle:

Demi-Cup stil behåar 3

Chantelle grundades av Francois Auguste Gamichon i Frankrike 1876. Dess produkter är behåar, trosor, strumpor och underkläder. Den har olika kollektioner som illusion demi spacer, mademoiselle skum T-shirt behå, Merci demi etc alla är demi cup stilar. Kopparna är gjorda av distansmaterial med delvis justerbara remmar. Den har spagettiband med kontrasterande sömdetaljer och alla dessa är designade i Frankrike.

4. Natori:

Demi-Cup stil behåar 4

Natori är en av kvinnodesignerna som tillverkades i New York. Den fick sitt namn efter sin grundare Josie Natori 1977. Den har många kollektioner med olika demikoppsstilar som moderskap-bh, fjädrar fram-nära, diskreta t-shirt-bh etc. Den tillverkar behåarna med tyger som rayon, bomull, spandex och polyester med vackra spetsar, sele och broderi. Denna produkt kan importeras från där den härstammar. Det är en av de bästa och perfekta demi-cup-behåarna för tjejer och damer.

5. Spanx:

Demi-Cup stil behåar 5

Spanx är en klädindustri som grundades i Atlanta Georgia USA av Sara Blakely den 15 februari år 2000. Det är ett amerikanskt trikåföretag. Dess specialiseringar är plagg inklusive bodysuit shapewear. Spanx har olika kollektioner i demi-cup stil. Kollektionerna är Pillow Cup-signatur i en push-up, Strapless, Racerback och Boostie-Yay etc. Det är en supermjuk stretchfiber som innehåller nylon och spandex.

6. Bali:

Demi-Cup stil behåar 6

Bali är en klädindustri som grundades 1927 i USA. Dess grundare är Sara stein. Dessa märkesprodukter är behåar, trosor, nattkläder och strumpor. Det tillverkar olika stilar av behåar bland dem demi-cup behå är också en stil. Det som kollektioner i demi-cup stil, några av dem är komfort Revolution trådfri bh, komfort revolution konvertibel behå och leva upp gratis bh etc med en annan stil. Varje kollektion kommer att vara unik med sin egen stil. Dess tyger är nylon, spandex och polyester. Dess koppdynan innehåller 100% polyuretanskum.

7. Cosabella:

Demi-Cup stil behåar 7

Cosabella grundades 1983 i Italien. Det är ett avancerat underklädsmärke i huvudkontoret i Miami. Grundades av Valeria Campello. Den har många kollektioner i stil. Bland dem demi-cup stil it-kollektioner är Talco Microfiber trådfri, Soire Convertible T-Shirt, Never say never Compile, Trenta Bralette med olika stilar. Den har en lätt distanshållare som andas. Tygerna inkluderar viskos, spandex och polyamid.

8. Anita:

Demi-Cup stil behåar 8

Anita sägs vara ett av de bästa märkena som är pålitliga från gamla dagar. När den lanserades 1886. Den har olika kollektioner i sitt märke. Demi-koppstyg innehåller nylon och elastan med stretchmikrofiber med slätgjutna dubbelskiktskoppar.