BH, ett inre slitage som bärs av kvinnor över hela världen har överraskande ett antal varianter. Överraskad? Tja, var inte. Precis som vi inte alltid bär samma typ av kläder, är vårt inre slitage också annorlunda. Det är viktigt för kvinnor att välja rätt typ av behå för rätt klänning. Du kan klä ut dig i en vacker spetsklänning, ta på snygga skor och bära dyra smycken men sluta se fel eftersom du har en fel behå. Så, låt oss diskutera en viss typ av behå från många olika slag. Denna behå kallas Plunge Bra. Nu är Plunge Bra av två typer. Den grundläggande djup -bh: n och U -dykningen/djupdyknings -bh: n.

Plunge BH

Plunge BH:

Detta är den grundläggande djupbh: n som är utformad på ett sådant sätt att du kan bära många snittkläder och din bh inte syns. Kopparna i en dyk -bh går ihop längst ner mellan brösten med en tunn mittbit. Du kan bära alla låga urringningar eller de som är brett skurna eftersom djupa behåar oftast har breda axelremmar.

U Plunge Eller Deep Plunge Bra:

U Plunge BH

Denna typ av behå, allmänt känd som U plunge eller Deep plunge behå, är speciellt utformad för riktigt låga urringningar. Toppens halsringning kan vara väldigt låg men du kan fortfarande uppleva stödet från en behå med u plunge/deep plunge behå. Den har i allmänhet en tråd som ger stöd.

Den typ av toppar eller klänningar som vanligtvis bärs med en grundläggande dykning eller U -dykning/djupdyknings -bh har låga urringningar. U -stup eller djupa dyk -behåar är speciellt utformade för toppar eller klänningar som har en extremt låg halsringning och går hela vägen ner medan grundläggande dyk -behåar är bra att ha på sig under med lite låga och avslöjande halsringningar. Så, om du planerar att bära den där riktigt fina toppen som du köpte nyligen i helgen, välj sedan en enkel plunge eller u plunge/deep plunge behå för ultimat komfort och stöd. Du kommer säkert att se bra ut.

Bär tips:

Här är tipsen för bh-bäring. Tro det eller ej men även ditt inre slitage har ett specifikt sätt på vilket det ska bäras. Det kan vara så att du inte har haft din behå på riktigt hela tiden, varför du inte kände dig 100% bekväm och säker. Men det är inte för sent, följ dessa enkla steg så vet du hur du bär din bh perfekt.

Placera armarna genom ärmhålen och fästa i ryggen Börja med att du tar armarna genom ärmhålen och drar sedan upp det på axlarna. De flesta behåarna har ett spänne på baksidan som förbinder vänster del till höger. Håll i de två ändarna med var och en av dina händer och sätt in krokarna i öglorna.

Justering av Remmar:

Nästa steg är att justera remmarna på dina axlar perfekt så att de inte hänger löst eller inte är för hårt. Du hittar ett lås på baksidan av varje rem. Dra bara ner eller upp spännet efter dina behov och komfort. Båda spännen ska vara på samma nivå.

Böj dig ner för att justera kopparnas positioner:

Stå och böj dig så att ryggen sänks ner lite. Detta hjälper till att justera och kontrollera dina brösts rörelse.