En behå är inte bara en bit underkläder. Det har mycket mer att göra. Det finns en rätt typ av behå för varje klänning eller topp vi bär. Du kan inte bara slå ihop en daglig vardaglig behå med en dyr grimmaöverdel. Därför är det viktigt att känna till de olika stilar, snitt och former av behåar som finns på marknaden för att passa olika typer av toppkläder. Hanes är ett klädmärke som går tillbaka till 1901 när det startades i North Carolina, USA. Låt oss veta de 9 bästa bh -typerna han kan erbjuda oss.

Olika typer av Hanes BH:

1. Hanes Cotton Comfy Everyday Essential Non-Wired Bra:

hanes behå 1

Det här är en vardaglig västbh som du kan bära med dina casuals. Det är 100% bomull och har tre sektionerade dubbelskiktade tygkoppar med horisontell söm för konturform och vertikal söm för upplyftning. Dess icke-vadderade koppar förbättrar formen på brösten. Det ger full täckning och de trådfria kopparna får dig att känna dig bekväm. Remmarna är gjorda av mjuk resår och är justerbara. Kanterna är elastiska och ger därmed bättre passform.

2. Dölja kronblad under trådad Hanes -bh:

hanes behå 2

Denna hanes-bh har inbyggda kronbladshöljare för att inte visa sig mer. Den har släta tygklädda kupor för stöd. Dess lätt vadderade koppar ger total täckning. Dess sömlösa stil låter dig bära under monterade toppar. Den har snygga oelastiska justerbara remmar. Nylon- och spandexmaterial gör att du känner dig bekväm hela dagen.

3. Hanes konvertibel formande bandinibh:

hanes bh 3

Det är en bandeau i stretchig stil och en tröja i fri storlek som formar Hanes rosa behå. Det är helt sömlöst och har formad kopp med inbyggd sida skarpare. Det ger allroundformning och stöd. Det är icke-vadderat och har mångsidiga flervägsband. Det ger också ett bottenband för att hålla bh: n på plats. Tillverkad av polyamid och elastan, finns i ganska många färger.

4. High Impact Contour Sports Hanes BH:

hanes behå 4

Denna sportbh från hanes sträcker sig för att passa dig perfekt och transporterar bort fukt för att hålla dig torr och bekväm. Den har mjuka kupor och mjukt tyg täckt resår under bandet för gott stöd. Dess tygkomposition av bomull och spandex kommer med duo-dry-teknik. Den har krok- och ögonstängning med ryggrad bak. Den är väl lämpad för aktiviteter som jogging, tennis och volleyboll.

5. Hanes dolda axelbandslös bh:

hanes behå 5

Du kan inte bara bära den utan axelband utan också med en korsad rygg, som en halsringare eller med en konventionell spännprofil. Denna behå sitter kvar och passar dig perfekt. Dess halkfria rygg håller bh: n på plats. De inbyggda kronbladen döljer dig perfekt. Det lyfter, formar och stöder naturligt. Tillverkad av nylon och spandex, finns i olika storlekar i svart och vitt.

6. Sömlös lätt vadderad mode Hanes BH:

hanes bh 6

Den här hanebh: n passar dina modekrav med sina mjuka, sömlösa kupor med ultratunn vaddering för det supersmidiga utseendet. Dess tygklädda böjning ger en utmärkt kopplyft och underbar komfort hela dagen. Den har halkfria, mjuka, justerbara remmar. Den är tillverkad av nylon och spandex och finns i två tryck.

7. Hanes Cotton Smooth Fit Under Wired T-shirt BH:

hanes behå

Denna t-shirt hanes-behå i bomull och elastan har sömlösa koppar med lätt vaddering. Den är böjd för lyft och stöd med elastiska justerbara remmar. Bär den under monterade toppar och t-shirts för perfekt komfort och stöd.

8. Shirred Slip On Sports Hanes Bra:

hanes behå 8

Denna sport -hane -bh sträcker sig för att passa och kommer med duo dry -teknik. Det är en pull-over-bh med dubbellagerad kantad front. Täckt resår under band garanterar stöd och komfort. Den har elastiska täckta axelremmar. Tillverkad av nylon och spandex, den är idealisk för yoga, pilates och styrketräning.

9. Hanes No-Show Concealer Wire-Free Bra:

hanes bh 9

Det är en gjuten trådfri hane-bh med kronbladshöljare för total täckning som inte syns under kläderna. Den har ultratunn vaddering för en slät finish. Tillverkad av nylon och spandex, det är en trekvarts täck-behå som förbättrar din bystform.