Belter er de enkleste tingene som kan komme i veien for flotte utseende. De er ikke bare tingene som er til praktisk nytte, men også et godt belte som aldri vil bli lagt merke til av noen for sin evne til å intensivere utseende og gjøre en prikken over i’en. De er de sentrale elementene som holder ting enkelt for alle slags slitasje. Med unike teksturer og estetikk gir de liv i garderoben.

Beste designerbelter for menn og kvinner

Enten det er et raffinert formelt antrekk eller et enkelt uformelt utseende, vil beltene tjene det beste verktøyet i garderoben som støtter de offisielle møtene, så vel som uformelle fester utendørs.

Mest populære og stilige designerbelter for herrer og damer:

Her har vi listet opp noen av de mest slitte designerbeltene som passer for enhver anledning, og som er best i sin klasse for en herre- og damegarderobe.

1. Designer Simple Mens Webbed Belts:

Designer enkle herrebelte for menn

Det vevde beltet av noe slag vil være best egnet for sommerantrekket og gir et uformelt utseende. Det vevde beltet vil ha god tekstur på ethvert antrekk. Det passer for kontrastfargene i bukser og også de normale i samme farge.

2. Brooks Brothers Seersucker -belte for kvinner:

Brooks Brothers Seersucker belte for kvinner

Leter du etter et litt annet belte i sommer? seersucker er en god idé å gå gjennom. Den passer best med den stripete buksen med lignende bredde. Det vil være det beste paret med fritidsklær og gir et fantastisk utseende.

3. Doble Gancini semsket belter for både menn og kvinner:

Doble Gancini semsket belter for både menn og kvinner

Den sexy semsket skinn kommer ikke så billig, men myk semsket skinn og funky emaljebelegg på spennen vil tjene som den beste delen av festklær. Så lenge marinepakken lever, vil dette beltet ikke være et kompromiss med noen andre på markedet for å lage et elegant antrekk.

4. Lock-at-Me belte:

Lock-at-Me belte

Beltet har blandet GG -logoen fra 60 -tallet med en mørk sjokoladebrun skinnrem som gjør den elegant å se på. Etterbehandlingen av beltet vil injisere noen av de alvorlige swaggers på alle jeans, slik at midjen din får et førsteklasses utseende.

5. Designer fjærkantet skinnbelte:

Designer fjærkantet skinnbelte

Leter du etter repertoaret til beltet for en brun sko? Her er den perfekte matchen. Uansett om du ikke er formelt kledd, vil det også være den nærmeste matchen til enhver brun sko, noen ganger slitasje med den beste fargekombinasjonen.

6. Gap Stripe Webbing Belt:

Gap Stripe Webbing Belt

Noen ganger vil den lyse fargen i livet være en perfekt måte å skille seg ut fra mengden i vinter. Den korte ermet skjorte, uformelle shorts og et par riktige skandaler vil gjøre det beste casual-antrekket med det budsjettvennlige beltet.

7. Designer vestlig skinnbelte:

Designer vestlig skinnbelte

Top shop western beltet er et dyrevennlig belte som er laget av slitesterkt polyuretan og spenne skåret i metall. Det er veldig iøynefallende og passer best til alt det uformelle antrekket, svette og ankelstøvler. Den er designet med det beste håndverket som vil tilfredsstille alle brukernes smak og generelt sett flotte.

8. Women’s Designer Bri Bri Bri Belt:

Kvinners designer Bri Bri Bri belte

Bri Bri Bri -beltet er stilikonet for Kendall Jenners utseende. Den har et elegant utseende spenne laget av gullfarget metall og ekte svart skinn. Den mindre versjonen av Baby Bri Bri Bri er også tilgjengelig på markedet. Den kommer også i både sølv- og gullfarger, noe som får et elitebesøk til festen.

9. Herrebelagt skinnbelte:

Belte for kornet skinn for menn

Dette beltet har et dristig stripet mønster, leken design med de smarte dristige fargene. Dette har et bredt spekter av stifter, og budsjettvennlig og ekstravagant. Det vil være den beste matchen for den mørkegrå buksen. Det pent strukturerte skinnet vil øke tiltrekningen på deg.

10. Klassisk designer lærbelte:

Klassisk designer lærbelte

Et slank lærbelte med klassisk smakfull spenne vil alltid være i arsenalet ditt, uansett hvor gammelt det er. Det er en vintage-inspirert spenne med en lett avtagbar spenne og bytte dristigere til livet. Det vil passe best med all suiten du har på deg. Dette vil utvide tiltrekningen til seerne og gi et enkelt elegant utseende og klassisk antrekk.

11. Hermes Designer gullbelte for menn:

Hermes Designer gullbelte for menn

Det praktfulle og ikoniske utmerkede H -beltespennen fra Hermes får brukeren til ikke å ignorere beltet. Det kommer med en definitiv uttalelse når du går inn i et rom. Det vil være en perfekt match for de gyldne ornamenter og gir en hyggelig elitekledning til seerne. De vil være den beste dressen for skreddersydde uformelle drakter til fester og arrangementer.

12. Stripe Web Belt:

Stripet webbelte

Belte med stripe vil være den beste matchen til NATO klokkerem. For å gi det uformelle antrekket et elegant utseende med de dressy chinoshortsene. Er du en klokkeentusiast? Har du tid til å bruke lite på sengetøy, så gå til Stripe Web Belt, det vil gi et elegant utseende og godt antrekk.

13. Det robuste denimbeltet:

Det robuste denimbeltet

Det robuste denimbeltet vil være flott for en uformell helg med en jean eller andre arbeidsklær inspirerte kjoler. Den er laget med 100% ekte tykt, robust hodelag som gir et forbedret antrekk ved anledningene, og det vil bli mer forsterket med de samme fargede skoene.

14. Designers Summer Fabric Belts for Men:

Designers Summer Fabric Belter for menn

For sommerens oppklarte kleskoder, og det blir litt mer uformelt. Beltet ditt bør også gi mening i det. Dette lette stoffet som bomullsvevet eller en enkel grosgrain -tekstur vil være best å ha på somre. Det vil også oppfylle behovet for å se etter sommerantrekk og fritidsklær.

15. Det slanke vintagebeltet:

Det slanke vintagebeltet

Vintagebutikkene har det beste tilbehøret å grave som er belter. Det skal bemerkes at ekte skinn brukes og det passer perfekt for deg. Disse slanke vintagebeltene vil best passe både for draktene og for festbukse. Dette er det beste alternativet for alle tilfeldig syede lindrakter med skreddersydde ustrukturerte involverer. Det flettede lærbeltet vil også ha samme effekt som vintage designerbelter som er mest favoritt på nettet nå.

Skreddersyrgutta har oftere mange innvendige justerere og bukser som er justert riktig for å passe midjen vår. Og noen bukser har sløyfer for beltet å holde i slike tilfeller artikkelen ovenfor vil være mest nyttig for å finne ut det trendy toppdesignerbeltet som passer til de forskjellige anledningene. Designerbeltene er et av de viktige tilbehørene som forbedrer antrekket til en person og får et fullstendig utseende i dem.