Hermes, et populært merke fra Paris, har gitt fantastisk livsstils luksus gjennom det brede utvalget av lær- og stofftilbehør siden 1950 -tallet. Blant alle produktene er det høyt i nyhetene for Hermes -beltedesignene det serverer for både menn og kvinner. Denne designen kan lett identifisere dette merket; symbolet “H” bestemmer identiteten til Hermes.

Beste Hermes beltebilder for menn og kvinner India:

Her er noen innredningsdesigner av Hermes -beltet som har hersket i moteverdenen.

1. Belte med perlefront for kvinner:

Belte med perlefront for kvinner

Et svart Hermes -belte i glatt skinn får et perleverk på forsiden for å gjøre det mer søtt. Beltelåsen er festet med perler som gir perfekt passform. Denne typen belte foretrekkes hovedsakelig av profesjonelle kvinner som jobber i næringslivet.

2. Dual Mix kvinners Hermes -belte:

Dual Mix Hermes -belte for kvinner

Når to tynne lærbelter blandes for å lage et enkelt belte, gir det det beste Hermes -beltedamen -designet. De to beltene er kombinert med en uendelig knute i midten og en enkelt åpning bak. Denne stilen på beltet kan brukes på jeans eller skjørt; kvinner kan foretrekke dette for enhver fest eller festfunksjoner.

3. Logo Print Design for menn:

Logo Print Design for menn

Hermes belte menn design får et nytt design som er dannet ved hjelp av kryssdesignende logotrykk. Skinnbeltet passer perfekt til formelle arrangementer og konferanser. Logotrykk tiltrekker seg oppmerksomheten til folk; det gir moteerklæringen din.

4. Krokodillebelte for menn:

Krokodillebelte for menn

En populær design blant Hermes herrebelte er krokodillehudbelte. Beltet får en tykk tekstur av skinn som er inspirert av krokodillens hud med en anstendig brun farge som fungerer for både casual og formelle. Denne er litt annerledes, og hvis du trenger en unik stil, så prøv dette beltet for antrekket ditt.

5. Canvas Herrebelte fra Hermes:

Canvas Herrebelte fra Hermes

Hermes belte -design for menn får et nytt støpt preg med lerretmateriale sammen med en lærbase. Beltet er gitt blå og hvite striper med syede ender og et enkelt spenne. Disse beltene er mest nyttige for vanlig bruk, prøv dette beltet på buksen for et godt utseende. Få noen andre farger også etter eget valg.

6. Dolphin Jumpsuit belte for kvinner:

Dolphin Jumpsuit belte for kvinner

Et Hermes kvinners belte mye brukt over jumpsuits er delfinbeltet. Belte er laget av enkelt skinn og lerret med kantede sider og et spenne av to delfiner i gull. Denne stilen i mønsteret ser et mykt preg på dette beltet; unge jenter kan foretrekke dette beltet for antrekket sitt.

7. Diamantspenne kvinners belte:

Diamantspenne kvinners belte

Ingenting ville dekorere spenner mer overdådig som diamanter. Ja, slangeskinnlignende det blå beltet får et diamantbelagt spenne for å gi det et ekte festlook på capris, jeans og til og med ett stykke. Mens du sjekker denne stilen i beltet, får du det enkle utseendet, men spennen gir det første utseendet et generelt mønster.

8. Off White Herrebelte:

Off White Herrebelte

Hermes menns belte i råhvit farge får et fantastisk utseende med en hvitrosa spenne på. Beltet får små bøyninger i enden med en sikksakk-fôrdesign for å gi det et perfekt grep. Disse beltestilene kan du bruke på bukser, hvis du planlegger en utflukt, så få dette beltet til antrekket ditt.

9. Kopi Herrebelte:

Kopi Herrebelte

Replica Hermes belte menn har vært ganske i trend blant de unge selskapene. Beltet får svart -hvite bittesmå firkanter som dekorerer lærbeltet med et skinnende preg og en spenne med lignende effekt i glans. Skaff deg dette beltet til møteutstyret ditt; Prøv å bli trøstet med dette mønsteret.

10. Strutsskinnbelte for kvinner:

Strutsskinnbelte for kvinner

Vil du ha et litt lilla utseende! Her er en Hermes -gave til de unge kvinnene der ute i lilla. Beltet er laget av strutsskinn som er populært for sin glatthet med en duggdropdesign på det. Disse fargede belter er tilstede mykhet natur; jenter liker å prøve forskjellige varianter mens de monterer utvalget. Unge jenter kan glede seg over dette designet i denne fargen.

11. ‘X’ trykk Herrebelteutforming:

X -trykk Herrebelte -design

Lær, kombinert med fløyel, gir et admiralt design for Hermes -belte for menn. Det grålige beltet har et X -design i midten i fløyel med et prikket utseende for å få beltet til å se slank og fantastisk ut. Dette ser også imponerende ut på formell slitasje.

12. Taubelte for kvinner:

Taubelte for kvinner

Vil du se litt funky ut på utflukten din! Hermes beltekvinnene er designet på en lignende måte for å gi deg den søte effekten. Beltet er laget av stoff dekket med små fjærer som lager tau med en myk design. Dette er et godt belte hvis du liker å lage en samling tilbehør, prøv dette mønsteret til skjørtet ditt også.

13. To -siders belte for menn:

To -siders belte for menn

Vil du ha et belte som kan brukes i to forskjellige stiler! Her er et beltedesign for menn fra Hermes som gir deg en sjanse til å bruke den i to forskjellige farger svart og brunt med to materialer lerret og skinn.

14. Tykk belte for kvinner:

Tykk belte for kvinner

En tykk midje belte design gir en passende kombinasjon til damens antrekk for utflukter. Hermes kvinners belte er laget av tykt skinn i brunt med et tynt hvitt belte på det med et kryssdesign.

15. Prikket belte for kvinner:

Prikket belte for kvinner

Et favorittbelte -design som kvinner liker, er det lyserosa prikkete designet. Lærbeltet i rosa er dekorert med hel shabby design med et sølvlogo spenne fylt med flotte diamanter.

Hermes -beltedesignene har alltid fremhevet den franske livsstilen som gir brukeren et beskjeden utseende. Merket er også ganske populært for holdbarheten det tjener sammen med fargene og designene det har tjent med.