Belter kan virke som et sømløst og lite tilbehør, men stol på oss, de kan eskalere og definere ens utseende i stor grad. De profesjonelle plassene gir utseendet stor betydning, og for dette kan de formelle beltene trekke et antrekk smart og elegant sammen. Hvis du er en person som liker gode detaljer, kan denne guiden om formelle belter være nyttig. Enten du er en person som liker å se stilig ut, eller selv om du er nybegynner og nybegynner, kan våre tips og samlinger om kvinners og herres formelle belter gjøre utslaget. La oss komme i gang!

Stilige formelle belter for menn og kvinner i mote:

 • Liste over formelle belter for menn:
 • Liste over formelle belter for kvinner:

Egenskaper ved formelle belter:

Selv om det finnes varianter og design av forskjellige belter som dreier seg rundt på motemarkedet, tar du feil hvis du antar at alle slags tilbehør kan passe godt til det formelle utseendet, gitt at disse formelle eller profesjonelle utseende trenger presisjon. En bestemt stil med påkledningssans lar oss først hjelpe deg med de spesielle egenskapene eller egenskapene til formelle belter.

 • Først og fremst å sjekke ut mens du bestemmer deg for formelle belter er spennen. Rammetype elegant metallspenne er det som skiller de formelle beltene fra casual og andre. Spennen er også flatere og penere her inne.
 • De fleste formelle belter er rundt en tomme eller mer omfattende. I motsetning til formelle belter er casual belter tynne og kan komme i forskjellige teksturer og mønstre, men vi ser etter et elegant, pent design og flatt utseende.
 • Fargen på det formelle beltet spiller også en betydelig rolle. Svart eller brunt er tradisjonelle farger mens du velger slike kjolebelter. Ellers inkluderer det moderne utseendet også farger som grå, brun og hvit.
 • Her er et tips: Prøv alltid å tilpasse spennen din til antrekkfargen din eller skoens skinnfarge; Dette kan gi et veldig profesjonelt og formelt nytt dagsutseende.

Topp og populære formelle belter for de siste designene til Gentsin:

Ettersom menn synes det er vanskelig å se seg om etter det beste for pengene sine, kan du se på våre beste menns formelle belter i forskjellige design. Velg den beste fra listen nedenfor.

1. Formelle lærbelter for menn:

Formelle lærbelter for menn

KJØP NÅ

Dette Louis Philippe formelle beltet i svart og brunt er en av de mest ettertraktede variantene de siste to årene. Skinnbeltet har en reversibel variant, som kan brukes på hver side i to farger. Dette flerfargede formålet er smart og trendy og gir menn et verdig og profesjonelt utseende i formell slitasje.

 • Design: Svart og brunt vendbart lærbelte fra Louis Philippe
 • Materiale: Lær
 • Kroppstype: Tynn, atletisk og muskuløs
 • Omsorg: Tørk bare av med en tørr klut for å fjerne støv.

2. Woodland formelle belter:

Formelle belter i skog

KJØP NÅ

Den brunbrune fargen er nydelig og elegant, som passer til de fleste formelle antrekkfarger. Dette tradisjonelle brunbrune formelle beltet fra Woodland er en av en type. Det gir sømløst et stilig og eliteutseende, ideelt for yngre aldersgrupper som foretrekker et pent og rent.

 • Design: Woodland Tan Brown formell belte
 • Materiale: Lær
 • Kroppstype: Atletisk
 • Omsorg: Tørk av beltet med en tørr klut for å fjerne støv.

3. Gucci G formelle merkede belter:

Gucci G formelle merkebelter

KJØP NÅ

Gucci har også sitt sortiment av svarte formelle belter for menn, og vi vedder på at det er uten sidestykke. Beltet kommer med en sammenlåsende spenne i G, som representerer merkets typografiske bokstav. Guccis menns formelle belte er et av de mest ettertraktede utseende globalt med ekte og førsteklasses skinn og elite, sofistikert og storslått utseende. Dette er utvilsomt et flott valg for avanserte sammenkomster eller fester.

 • Design: Gucci sammenlåsende spenne G svart belte
 • Materiale: ekte lær
 • Kroppstype: Hvem som helst
 • Omsorg: Tørk av beltet i en tørr klut og oppbevar det bare på et pent sted.

4. Levis Mens Designer formelle belte:

Levis Mens Designer formelt belte

KJØP NÅ

Nå kan du få det flotte formelle og profesjonelle utseendet uanstrengt selv med det lommevennlige, men førsteklasses Levis-beltet. Det brune, solide herrebeltet er et enkelt, men utsøkt og stilig design vi noen gang har støtt på. Prøv dette for daglig bruk, og dette kan også se behagelig ut.

 • Design: Brun farge Levis Designer formell belte
 • Materiale: Lær
 • Kroppstype: Muskuløs og atletisk
 • Omsorg: Tørk av beltet med en ren og tørr klut.

5. Svart Louis Philippe formelt belte:

Svart Louis Philippe formelt belte

KJØP NÅ

Mens det teksturerte beltet blir populært dag for dag, har dette Louis Philippe -formelle sorte beltet i geometrisk tekstil med tekstiler vårt hjerte. Med det svarte selvdesignet og elegante stiluttrykket, elsker vi hvordan dette skinnbeltet i svart kan gå veldig bra med et plysj og storslått utseende, det være seg for vanlige kontormøter eller fester og cocktailarrangementer.

 • Design: Svart teksturert belte fra Louis Philippe
 • Materiale: Lær
 • Kroppstype: Atheltisk og trekantet
 • Omsorg: Tørk av beltet med en tørr klut

6. Formelle seler med rullelås for menn:

Rolling Lock formelle belter for menn

Herres formelle belter er ganske populære for sin blandede spenne. Denne spennen får et rullende låsmønster laget av messing, sink og rhodiumbelegg. Kenneth Cole Reaction -selskapets skinnbelte er et av de beste slitesterke beltene å stole på.

7. Alfabetisk vintage formelt belte:

Alfabetisk vintage formelt belte

Beltet er et fantastisk design fra Hermes, og er et ideelt belte for formals. Beltet har en vanlig svart tekstur som gir et forenklet utseende over formaler. Beltespennen er gitt en alfabetisk form med bokstaven H, som står for selskapet.

8. Formell belte for omvendt pest for menn:

Vendepest formelt belte for menn

Calvin Klein har alltid gitt menn et moteutseende etter spenne -designene. Formell belte spenner design her er gitt en reversering kamp som lar deg bruke beltet på fire forskjellige måter. De enkle sorte beltene med et nydelig sølvspenne er en perfekt kombinasjon for formell bruk.

9. Avgrenset formelt belte:

Avgrenset formelt belte

Formelle skinnbelter gir beltene og brukeren et nytt utseende når de får et begrenset design. Et design av Nautical gir et like blikk. Beltet er laget av en polyesterfjær med tonet søm i kantene for et behagelig grep og en omvendt sølvspenne.

10. Grovt formelt belte:

Grovt formelt belte

En omfattende design for herres formelle skinnbelte -design har en middels bredde. Beltet er også laget med en grov tekstur som bærer en antikk messingspenne som bærer selskapets navn, Hilfiger. Det robuste beltet leveres med importert materiale for tøff og tøff bruk.

11. Flat spenne formelt belte:

Flat spenne formelt belte

Beskjedne skinnbelter gir brukeren et overdådig utseende i formelle former når de festes med formelle belter. Lærbeltet får et flatt spenne med stålmetall designet i det, med logoen. Beltet har også sydd kantdesign for et utbedret utseende.

12. Trio Strip formelt belte:

Trio Strip formelt belte

Et svart formelt belte perfekt for enhver formell bukse eller bukse får en jevn, men robust tekstur. Kanten på beltet får små sting, noe som gir et prikket utseende. Beltespennen får også tre stålstrimler med en sterk lås i livet.

13. Minute Plaid formelt belte:

Minute Plaid formelt belte

Ungdommene på markedet bruker stort sett formelle lærbelter med bergdesign. De tykke lærbeltene er designet med små bokser med et trykt design og et enkelt stålbelte. Tykkelsen på beltet gjør det behagelig å bære hele dagen.

14. Rull over formelt belte:

Rull over det formelle beltet

Et nytt design i kategorien menns formelle belter er lær og har en grov rå tekstur. Belte får blå skinn i semsket skinn på det glatte skinnbeltet for å få det til å se litt funky ut. Det enkle beltet og to holdere på beltet får det til å se mer avansert ut for kontorer.

15. Dalidou formelle belte:

Dalidou formelle belte

Dalidou har alltid gitt belter av beste kvalitet med et markert design på en sirkulær verktøyet måte. Det sorte formelle beltet får en dobbel søm i kantene med et lite syn for å gjøre beltet mer søtt. Beltet får også et fantastisk spenne med karse -kryssdesign i stål.

Fasjonable og trendy modeller av formelle belter for damer med bilder:

La oss måtte se på de beste og stilige formelle beltedesignene for kvinner i mote.

1. Brede formelle belter:

Brede formelle belter

KJØP NÅ

Dette formelle beltet med bred stropp i brun farge er både lett på lommen og profesjonelt. For kvinnene som regelmessig bruker formell slitasje på kontorer, kan dette være et godt hverdagsbelte å prøve. Det gir et behagelig utseende, så vel som et pent og rent utseende.

 • Design: Brun farge bredt stropp formelt belte
 • Materiale: Lær
 • Kroppstype: Tynn, timeglass
 • Omsorg: Tørk av beltet med en tørr klut for å fjerne støv.

2. Tan strukturert formelt belte:

Formelt belte i solbrun struktur

KJØP NÅ

Dette solbrune, lysebrune rustikke formelle beltet har en spenne -lukking og et veldig sassy og dristig utseende. Hvis du ikke er veldig glad i de vanlige svarte og brune fargene og foretrekker å velge noe unikt, nydelig, men likevel profesjonelt, kan dette være et utmerket og ideelt valg. Prøv dette formelle midjebeltet for å få den moderne, men stilige vibben på din formelle slitasje.

 • Design: Brun lysfarge spenne lukking belte
 • Materiale: Polyuretan
 • Kroppstype: Timeglass, pære og svingete
 • Omsorg: Tørk av beltet kun med en ren og tørr klut.

3. Tommy Hilfiger formelle belter:

Tommy Hilfiger formelle belter

KJØP NÅ

Dette Tommy Hilfiger vendbare formelle beltet for kvinner er en av de mest solgte variantene akkurat nå. Det sorte og grå fargebeltet er vendbart og leveres med en trykknål. Det gir et veldig elite og plysj utseende sømløst, ideelt for high-end fester, cocktailarrangementer i formell slitasje, eller til og med middagssamlinger med kontormøter.

 • Design: Svart og grått vendbart formbelte fra Tommy Hilfiger
 • Materiale: Lær
 • Kroppstype: Tørk av beltet kun med en tørr klut.
 • Omsorg: Tørk av beltet kun med en tørr klut.

4. Brune slanke formelle belter:

Brune slanke formelle belter

KJØP NÅ

Dette budsjettvennlige formelle beltet i den slanke teksturerte stroppen er nydelig, ideelt for moderne unge jenter som ikke ønsker en veldig utadvendt og avansert variant. Disse formelle belter for damer gir jenter og kvinner et edgy og elegant elegant utseende, men likevel et pent og profesjonelt verdig utseende.

 • Design: Brunt, slank formelt belte
 • Materiale: Syntetisk
 • Kroppstype: Tynn, pære og eple
 • Omsorg: Tørk av beltet kun med en tørr klut.

5. Formelle lerretbelter:

Formelle lerretsbelter

KJØP NÅ

Dette lerretbelte for kvinner kan være tilstrekkelig og se stilig ut for semiformal til uformell og formell look. Det formelle beltet i svart lerret for jenter og kvinner er ideelt for braketter og vanlig fritidsklær for den yngre aldersgruppen. Det gir et enkelt og behagelig utseende og kan brukes på formell slitasje, kjoler og denim. Dette allsidige, allsidige beltet er et must-have for enhver kontorbesøkende.

 • Design: Svart lerret belte
 • Materiale: Lerret
 • Kroppstype: Curvy, Timeglass, Pære
 • Omsorg: Tørk av beltet kun med en ren og tørr klut.

De formelle beltene for menn og kvinner er et must-ha for kontogjengere eller profesjonelle. De kan være allsidige og nyttige for andre arrangementer som fester og sammenkomster for å gi det verdige og rene, fine utseendet. Plukk din favoritt og prøv dem; du kan like dem også.