Beltene har vært favoritttilbehøret for menn rundt om i verden. Enten de har et uformelt antrekk eller formelt, har de alltid belter for å gi det et modifisert utseende. Tidligere fikk belter et enkelt utseende med et belte av lær og en enkel krok med spenne uten design. Men med endringen i motetrender i tilbehør til menn, tok beltedesignene også et nytt utseende hver gang.

luksusbelter

Ulike typer herremerkebelter:

La oss se på noen få luksusbeltedesign for menn med merker:

1. Lærbelte med ulvespenne:

Skinnbelte med ulvspenne

Et luksusbelte designet med en spenne av et ulveansikt gir brukeren et kraftig utseende. Designet av Gucci -merket, er det hovedvalget av menn som er krigere. Det enkle sorte skinnbeltet er laget av originalt skinn med et gyllent ulvespenne.

2. Sølv og trykt belte:

Sølv og trykt belte

Et belteutforming som inneholder et sølvalfabet av firmaets initial og et skinnbelte besatt med firmatrykk ser fantastisk ut på jeans og annet fritidsklær. Et luksusbelte for menn designet av MUM Belt Company er kollegiernes valg for fester.

3. Skull spenne belte i svart:

Skull spenne belte i svart

Gjer deg skrekkelementet! Da vil du elske den nyeste designen av luksusbeltemerker fra Alexander McQueen Company. Et enkelt svart skinnbelte får et skremmende utseende med en gylden skalleskallespenne. Det blir vanligvis gjennomført på temafester, fancy utflukter eller puber osv.

4. Hvitt og sølv luksusbelte:

Hvitt og sølv luksusbelte

Et luksusbelte -design for menn som inkluderer logoen eller navnet på selskapet viser den luksuriøse siden av brukeren. Et enkelt hvitt lærbelte får et modifisert utseende med sølvspenne som inneholder navnet på merket, Moschino. Det ser fantastisk ut på casuals og formal også.

5. Leafy Belt Design:

Bladformet belte

Leter du etter noe trendy for et unikt utseende! Få et naturinspirert løvbelte-design for dine uformelle. Et av luksusbeltemerkene, Gucci har introdusert dette beltet som er høyt verdsatt av reisende og kollegier for piknik og jungelleirer.

6. Stretchy fargerikt belte:

Stretchy fargerikt belte

Et stilig belte -design for casual antrekk kan oppnås med et funky belte -design. Med nydelige farger og elastisk materiale, luksusbelter for menn designet av Harry Rosen, blir det viralt blant ungdommene. Med en enkel spenne rettferdiggjør den uformell bruk enten det er jeans eller shorts.

7. Crown Designet belte:

Crown Designet belte

Leter du etter noe kongelig i tilbehør til en høyt samfunnsfest! Der er du med et luksusbelte -design som inneholder spennen designet med en krone. Det originale skinnbeltet i brunt har en kongelig spenne som gir et luksuriøst eller kongelig utseende over dresser. Fargen på beltet kan også variere etter antrekk og valg.

8. Hestespennbelter:

Hestespennbelter

Elsker racing og å håndtere hester! Her får du et tilbehør som matcher din lidenskap relatert til hester. Et normalt skinnbelte får et dominerende utseende med en spenne på en løpehest mellom hullene i alfabetet H. Det luksuriøse herrebeltet ser fantastisk ut på casuals for å gi et sjarmerende preg på personligheten din.

9. Ørnebelt:

Ørnebelt

Elsker å bruke merket tilbehør for hverdagsbruk! Her er vi med luksusbelte merker høyt valgt av mennene for en luksuriøs personlighet. Armani -beltedesignerne har gitt et mesterverk med et ørnespennedesign med selskapets første logo inne i det med et enkelt svart skinnbelte. Det gir et rikt utseende til de uformelle antrekkene.

Luksusbeltemerkene har nå begynt å eksperimentere med nye trender i spennene som kan sees i sommer og moteutstillinger i årgang. Med nye design som tar hjertet, investerer mennene også i luksusbelter for å få et ikonisk utseende.