En snor av skinn eller skinnlignende materiale som brukes som et viktig unisex-tilbehør merket sammen med en skjorte og en bukse som kalles “beltet”, i dag bruker damer et belte som et smykke som bæres som et hoftesmykke på toppen av en vestlig kjole. For å tilføre variasjon til en vanlig fleksibel stropp, er noen forbløffende design laget ved hjelp av praktfulle piggbelte-design.

Siste og stilige piggbelter for herrer og damer:

For å få et blikk på de nyeste designene, vil denne artikkelen være nyttig for å kjenne dem. Her er topp 9 piggbelte -design for kvinner og menn.

1. Metal Pyramid Studded Men Black Leather Belt:

Metal Pyramid Studded Men Black Leather Belt

Liten pyramiddesign laget av skinnende metall, det blir mer attraktivt ved å feste dem til et svart skinnbelte. Vanligvis er det skinnende pyramiddesignet laget av hvitt sølvmetall samt av svart metall.

2. Metal Cone Men’s Studded Leather Belts:

Metal Cone menns studded belter

Dette er en annen kul variant gitt til enkel metallstruktur som deretter limes til beltet på en tre-raders måte. Vanligvis er svart en universell farge som passer godt til alle slags fargerike klær. Størrelsen på kjeglen er vanligvis rundt 1-2 mm.

3. fargerik firkantet plast studded kvinner belte:

Fargerikt firkantet plastbelagt kvinnersbelte

Denne iøynefallende fargerike firkantede plaststrukturen brukes på en nyskapende måte ved å bruke dem sammen med det enkle beltet i skinn eller syntetisk skinn. Størrelsen på torget er innen 1 mm siden en rad av disse fargerike metallene er limt på beltet.

4. Multi-Design Metal Studded Brown Leather Punk Unisex belte:

Multi-design metallbelagt brunt skinnpunk unisexbelte

I dette punkbeltet brukes forskjellige designede metallkonstruksjoner i utformingen av dette piggbeltet. Kombinasjonen av sirkulær, trekant, pyramide og formet metall brukes til å skape en innovativ design rundt beltet.

5. Hot Red Pyramid Studded Belts for Women:

Hot Red Pyramid Studded Belts for Women

Den varme røde fargen er den mest populære og favorittfargen både for tenåringsjenter og for damer. Denne typen farget belte passer godt med en enkel vanlig topp og et par jeans. Bredden på beltet er rundt 2 cm.

6. Golden Heart Studded White Women Belt:

Golden Heart Studded White Women Belt

Dette er nok et favorittdesign for alle jenter og damer. Den søte gylne hjerteformede metallstrukturen er limt rundt et hvitt lærbelte. Kontrastfargen til hvitt og gull er en fabelaktig kombinasjon.

7. Mirror Studded Golden Women Belt:

Mirror Studded Golden Women Belt

Denne vakre etniske designet av runde speil er definitivt et godt håndarbeid som støtter designernes kreativitet. Speilene er besatt rundt det gyldne beltet med gulltrådarbeid som løper rundt kantene på disse speilene. Denne typen belte vil gå med en beskåret jean og syntetisk topp.

8. Jewel Ivory Vintage Women Studded Belts:

Jewel Ivory Vintage Women Studded Belts

Dette kjedet belte av elfenben brukes ofte av indiske damer under enhver festlig anledning, i tillegg til at den gir en ekstra kjole til en kjole ved å ha den på toppen av kjolen som løper rundt i hofteområdet. Elfenbenkjedet belte er fremhevet med radkjededesign og steinverkskjede festet på den nedre enden av beltet.

9. Faded Leather Gold Studded Men Belt:

Faded Leather Gold Studded Men Belt

Det falmede brune skinnbeltet er et obligatorisk tilbehør som ses i alle herres garderobe. På grunn av sitt vintage -utseende, ser beltet veldig rikt og unikt ut fra de vanlige designbeltene. Beltet er markert med små sirkulære metallringer som skaper et mellomrom mellom beltet.

Avhengig av typen anledning kan du bruke design med beltebelte. For det er det på høy tid å begynne å samle piggbånddesign i garderoben din som inkluderer både herre- og kvinnefester. Punkebeltet er best egnet som festbelte på grunn av det skinnende og stilige designet. Blekne vintage-belter kan brukes som semi-formelle eller fritidsklær, avhengig av antrekkstypen.