Kjedebånd sett på som et bilde av ekstravaganse på grunn av at det gir entusiasme til generelt enkle klær ved å inkludere skyggelegging, overflate og klasse. Kjedebelter kan brukes med hell med kjoler og topper for å gjøre deg til en diva.

Enkle og vakre midjebånd for damer:

Nedenfor er et par tips til deg når du vurderer å få tak i det store utvalget av midje -kjettingbelter.

1. Vintage Chanel Triple Chain Belt:

Vintage Chanel trippelkjedebelte

Dette kjedebeltet for kvinner er ett av tre belter, noe som betyr at det er et enkelt belte som har tre lag med belter som får det til å se vakkert og iøynefallende ut. Den har også en lengde med en krok som når låret. Kombiner den med den svarte eller hvite kjolen din for å legge til glamour.

2. Diamant nikkel midje kjede belte:

Kjedebelte i nikkel i diamant

Disse sølvkjedebelter er fasjonable belter som kan brukes på skjørt eller kjoler. Beltet er i nikkel i fargen og består av legering. Den metalliske skinnende stroppen gjør at den ser nydelig ut når den bæres til enhver fest eller når du er sammen. Spenne -typen er en snap -krok og er tilgjengelig i alle farger som kan tilpasses.

3. Gullmetallbelte med kjede:

Gullmetallbelte med kjede

Dette beltet er unikt for seg. Dette beltet har et bredt metallbånd av gylden farge som kjeden er festet til ved spenne. Denne kjeden gir skjønnhet til denne kjeden. Kombiner dette gylne metallbåndet med en hvilken som helst farget kjole og vær stilen diva.

4. lås kjede belter:

Lås kjede belter

I tilfelle du er forelsket i låser, kan du gå etter et sperrebelte. Du oppdager dem i sølv og gyllen farge. Mens vanlig spenne stort sett er som kjeder med blomsterlignende former, er det en rekke beslutninger for låser. Du får dem i gullkjede midje belter, bronse midtre belter og sølv og kobber skyggetoner.

5. Sølvkjedebelte med sirkler:

Sølvkjede belte med sirkler

Disse kjedebeltene gir skjønnhet til kjolen din hvis den bæres på en skikkelig måte. Disse er etterspurt i markedet. Dette beltet er designet med sirkler som gjør det annerledes enn andre belter. Dette beltet er nikkelfritt og et designerstykke.

6. Funky Belts:

Funky belter

Det kan forestilles på hver overflate, med juvelstein, hallusinogene utskrifter, underholdende kule former – i hovedsak kreativ evne løper vilt og kom på magen. De er forklaringsstykker som de aller fleste gangene holder et antrekk sammen og får det i søkelyset.

7. Kjettingbelter:

Kjettingbelter

Hvis du trenger å sette ressurser i et belte for å dekorere antrekkene dine, gå til kjedebelter. De ser jevnlig ut som tilbehørskjeder og kan ha en progresjon av sammenlignbare eller forskjellige former deltatt i en rekke. Disse Black Chain Belts kan brukes av unge damer og damer.

8. Blekgult emaljert kjedebelte:

Blekgult emaljert kjedebelte

Beltet minner oss om årene på 1960-70-tallet da beltet ble brukt mest. Den består av metall og emalje og kan slites av de som har en midjestørrelse på mellom 27 og 31. Festet og kroken på kjedet har en gul skive som gjør at den ser fantastisk ut når den bæres med skjørt eller kjoler.

9. Hjerteformede belter:

Hjerteformede belter

Disse beltene er i mønster i dag. Hjertene til disse beltene ser spennende ut hvis slitasjen på den vanlige kjolen. Gå for disse beltene for å style skapet ditt.

Kjedebånd vil se best ut hvis de er laget av materiale av beste kvalitet med et snev av den nyeste moten. Hvis du velger disse beltene, vil de få deg til å føle deg veldig komfortabel, og inkludert det ideelle damebeltet skyver du inn i samlingen av de best kledde. Hvis du får et spark ut av sjansen til å skape et inntrykk, kan du bære et elegant kjedebelte.