Salvatore Ferragamo er italienske varer med en perfekt kombinasjon av kreativt designede varer med tradisjonskvalitet. Hos Ferragamo kommer kvalitet først og er et kjennetegn på alle våre varer. Også universelt anerkjent for det fine håndverket som vises av hvert produkt vi tilbyr. Ferragamo har et bredt spekter av produkter, det være seg sko, håndvesker, tilbehør, belter, smykker, briller, dufter, klokker og mange flere. Ferragamo -belter er kjent for sine ikoniske design med det beste i beste kvalitet. Salvatore Ferragamo belter trenger mye inn i indisk moteindustri, på grunn av sin eleganse og ypperlige materiale. Den har butikker i Karnataka, Maharashtra og Delhi, og er også tilgjengelig online. Salvatore Ferragamo belter India tilbyr de siste trendene som passer dine behov. Den er tilgjengelig i forskjellige attraktive design med mange kule fargevalg.

Siste og beste modeller av Salvatore Ferragamo belter for herrer og damer:

Her er Topp 10 Ferragamo -belter for menn og kvinner med bilder.

1. Vendbart og justerbart Gancini -belte:

Vendbart og justerbart Gancini -belte

Dette utsøkt utformede røde og gull Ferragamo -beltet består av naturlig kornet skinn. Erklæringsspennen er et elegant stykke med kontrastinnsats på kanten og små skruer. Det gir et elegant utseende til antrekket ditt. Dette kunstige vendbare beltet er fullt justerbart og reversibelt for å sikre en perfekt passform. Ferragamo er et viktig tilbehør for kvinnen som setter pris på luksus. Det skaper en uanstrengt stil som passer ditt antrekk. Laget i Italia.

2. Justerbart Gancini brunt belte:

Justerbar Gancini Brown Bel

Ferragamo bringer en ny definisjon til luksus i det 21. århundre. Se til Ferragamo for å holde den uformelle garderoben din oppdatert. Dette brune Ferragamo -beltet med Gancini -spenne er laget av raffinert semsket skinn, og har stilig bredbånd og en subtil designlogo gravert foran, sømløst utformet i Italia. Dette beste Ferragamo -beltet gir en slank finish til uformelle og smarte antrekk.

3. Størrelse på Gancini Ferragamo -belte for kvinner:

Størrelse Gancini Ferragamo belte for kvinner

Denne unike merkestetikken skapte noen virkelig særegne stykker som overgår sesongens trender. Gjør krav på din status med dette luksuriøse beste svart og gull Ferragamo -beltet for kvinner fra Gancini Collection. Dette størrelsen i svart og gullbelte gir et elegant utseende via mønsteret av gullfargede mikro-studs. Dette Ferragamo -lærbeltet vil gjøre ethvert antrekk til et stilig uttrykk.

4. Justerbart Gancini Orange Belt:

Justerbart Gancini oransje belte

Fagmessig utformet Orange Ferragamo belte gir en feminin finish på antrekket ditt. Spesielt velger våre kreative designere en frisk og feminin tilnærming til Ferragamo -stil. Det er visuelt imponerende så vel som robust. Den har også en justerbar passform med Gancini-feste med en gullfarget spenne. Dette luksuriøse beltet vil stilfullt strukturere plaggene dine. Laget i Italia.

5. Vara bow dress belte for kvinner:

Vara sløyfe belte for kvinner

Vara lykkes med å skape en stil som er feminin, tidløs og fasjonabel. Den kreative regissøren utforsker nye, moderne veier for å nå dette målet. Kan brukes med hvilken som helst kjole du ønsker for å gi et elegant utseende. Ferragamo kjole belte har en justerbar passform. Dette sorte Ferragamo -beltet er et perfekt kjoletilbehør som du aldri vil være foruten.

6. Gancini bryterbelteboks for menn:

Gancini bryterboks for menn

Ferragamo mener at en persons følelse best uttrykkes med stil. Designene deres vil matche enhver stemning og passe enhver anledning. Bryterboksen inneholder skinn av fineste kvalitet med to teksturer. Den har Gancini -spenne med en polert finish og er justerbar. Det mest spennende er at spenne kan erstattes med nye versjoner for å spille med forskjellige antrekk.

7. Ferragamo Bling diamantbelte:

Ferragamo Bling diamantbelte

Fang essensen av italiensk luksus og glamour med den siste Ferragamo -samlingen. Blått Salvatore Ferragamo -belte med diamanter har en justerbar stropp, hull i detaljer og en subtil designerlogo gravert foran, og viser dyktig håndverk sammen med luksusmateriale og ekspertdesign. Det er et must-ha når det gjelder å gi et hverdagsantrekk en fargekopp. Ideelt sett kan den brukes med hvilken som helst kjole for å skape det evige inntrykket.

8. Justerbart Gancini -belte:

Justerbart Gancini -belte

Hvitt Ferragamo -belte er et statement -stykke med en særegen estetikk. Selvfølgelig fortsetter deres signaturspennemønster å være en globalt anerkjent bærebjelke i hver samling. Dette hvite og sølv Ferragamo -beltet har en moderne følelse med et moderne utseende. Dette hvite Ferragamo -beltet har justerbar passform med glatt skinnbelte komplementert med tonalt Gancini -spenne. Legg dette til samlingen din for å vise at du er kjent.

9. Justerbart Tan Gancini -belte:

Justerbart Tan Gancini -belte

Denne italienske etiketten har blitt et motekraftverk og en av de mest ettertraktede i bransjen. Den doble Gancini -spennen er sett plassert i midten av dette klassiske solbrune Ferragamo -beltet. Ferragamo tilbyr banebrytende stiler som balanserer rene, moderne silhuetter med sterke former og innovasjon med forfining. Ulastelig laget i Italia. Med justerbar passform med sølvfarget Gancini-spenne.

10. Justerbart rosa Gancini -belte:

Justerbart rosa Gancini -belte

Ferragamo er kjent over hele verden for sitt utsøkt utformede tilbehør, vist gjennom dette fantastiske rosa beltet. Den tilbyr eklektiske stiler preget av en eksperimentell tilnærming. Denne er konstruert av hamret skinn og Gancini -spenne i gulltone, og har justerbar passform. Glem det feminine utseendet ditt. Dette rosa Ferragamo-beltet er et must-have for alle moteelskere. Gjør det du har på deg sosialt bevisst.

Reinvention er et annet navn på Ferragamo. Etiketten innoverer stadig nye design. Denne artikkelen gjentar merkevaren og forklarer dermed merkets betydning over hele verden, spesielt i India. I denne artikkelen har vi gjentatt de 10 beste Ferragamo -beltene for menn og kvinner sammen med materialet og spenne -detaljer. Ingen garderobe er komplett uten skikkelig tilbehør, og Ferragamo er kjent for sin upåklagelige tilbehørskolleksjon. Hvis du synes denne artikkelen er relatert, kan du skrive til oss. Kommentarer og tilbakemeldinger mottas med stor takk. Del med andre Ferragamo Lovers.