Alle vil ha et klart ansikt uten flekker eller merker. I dette travle raske livet vil ingen få tid til hudpleie. Naturlige midler er der for å fjerne hudormer i ansiktet, men du må gjøre det, og det er også tidkrevende. Så det er produkter tilgjengelig på markeder som er effektive hudormfjerner. Du kan bruke dem i stedet for å lage hjemmelagde ansiktsmasker. Hvis du har nok tid til å forberede ansiktsmasker hjemme, er det også effektive naturlige hjemmelagde ansiktsmasker.

Beste ansiktsmaske -produkter for hudormer:

Her er noen ansiktsmasker med svart hode som du kan bruke til å fjerne urenheter og få en sunn hud.

1. Derma Nu Skin Nourishing Mineral Clay Mask:

Derma Nu Skin Nourishing Mineral Clay Mask

KJØP DET HER

Dette er en populær ansiktsmaske for hudormer som er tilgjengelig på markedet. Denne hudorm -ansiktsmasken fjerner ikke bare hudormen, men gjør også huden din jevnere. Kaolin, tang og spirulina er tre hovedingredienser i denne ansiktsmasken for å fjerne hudormer.

Metode / Hvordan søke / Hvor ofte bør du gjøre dette?

Rens huden din. Påfør denne masken på ansikt, hals og decollete. La det stå i 15-20 minutter. Fukt og skyll forsiktig for å fjerne masken. Etter fjerning av huden tørr. Påfør deretter serum, øyekrem og fuktighetskrem. Du kan bruke dette daglig.

Hvorfor det fungerer:

Kaoline leire renser porene og avgifter huden. Organisk Aloe Vera inneholder antioksidanter som forhindrer aldring. Havtare bidrar til å fukte huden.

Forsiktighet:

Noen ganger kan det oppstå liten brennende følelse.

Fordeler:

Det er en effektiv behandling for å minimere porene, rense porene og for å minimere rynker og hudormer. Det forbedrer også hudfargen din.

2. Himalaya kullrensende glødmaske:

Himalaya Charcoal Purifying Glow Mask

KJØP DET HER

Dette er den beste ansiktsmasken for fjerning av hudormer fra Body shop. Hovedingrediensen i denne ansiktspakken for å fjerne hudormer er kull. Det hjelper til med å dyprense huden og renser den også.

Metode / Hvordan søke / Hvor ofte skal jeg gjøre dette?

Etter rengjøring bruker huden en børste og påfører et jevnt lag med rensende glødmaske fra Himalaya på ansikt og hals. La det stå i 10 minutter og vask ansiktet med varmt vann. Deretter eksfolierer du huden forsiktig med en musselinsklut. Du kan bruke dette 3-4 ganger i uken.

Hvorfor fungerer dette:

Denne eksfolierende masken med gjørme renser og renser huden dypt ved å tette porene.

Forsiktighet:

Vær forsiktig mens du skreller av fordi det kan forårsake irritasjon av huden din.

Fordeler:

Hjelper med å tette porene og frigjør giftstoffer og andre urenheter og gir deg en sunn, vakker hud.

3. Honning og melkemaske:

Honning og melkemaske

Dette er den beste hjemmelagde ansiktsmasken for hudormer. Honning har helbredende og antiseptiske egenskaper, og melk er en skånsom peeling for sensitiv hudtype. Du kan bli kvitt hudormen ved å blande disse to ingrediensene.

Metode / Hvordan det fungerer / Hvor ofte skal jeg gjøre dette?

Bland honning med en skvett melk og varm den til den får en tykk pasta -konsistens. Påfør denne pastaen med bomullsball på ansiktet og nesen. Påfør en tynn stripe bomull over påførte områder. La den stå i 20 minutter, og fjern forsiktig av stripen. Vask deretter ansiktet og påfør fuktighetskrem. Du kan gjøre dette 2 ganger i uken.

Hvorfor det fungerer:

Denne blandingen av honning og melk bidrar til å eksfoliere huden og reduserer porene.

Forsiktighet:

Siden det er et naturlig middel, ikke bekymre deg for brenning eller irritasjon.

Fordeler:

Det forbedrer hudens glød og gjør den strålende. Det fjerner også de svarte flekkene på nesen din.

4. Eggehvit dyprensende maske:

Eggehvit dyprensende maske

Dette er en naturlig ansiktsmaske for å trekke av svart hode. Eggehvite har sammentrekkende egenskap, så det hjelper å krympe porene og fjerner bakhodet og limejuice lyser opp huden din.

Metode / Hvordan det fungerer / Hvor ofte skal jeg gjøre dette?

Bland 1 eggehvite med 1 ts sitronsaft jevnt. Påfør denne blandingen jevnt på ansiktet ditt. Unngå øyne og øyenbryn. Påfør et lag vev over ansiktet. La den ligge der i 10 minutter; du vil føle huden din stramme og deretter fjerne masken i oppadgående bevegelse. Påfør fuktighetskrem etter det. Du kan bruke denne ukentlig en gang.

Hvorfor det fungerer:

Eggehvite bidrar til å minimere porene og sitronsaft gir huden en jevn tone.

Forsiktighet:

Gjør det sakte mens du skreller av, fordi det noen ganger kan forårsake irritasjon av huden din.

Fordeler:

Dette er et naturlig middel for å fjerne svart hode, slik at du får en vakker hud med denne masken.

5. Aria Starr Beauty Dead Sea Mud Mask:

Aria Starr Beauty Dead Sea Mud Mask

KJØP DET HER

Denne pakken inneholder de naturlige mineralene som kalsium, magnesium, svovel, jodid, sink og natrium som virker for å avgifte, behandle og rense huden. Det er en av de populære ansiktsmasker for svart hode. Det eliminerer svart hode og akne fra huden din.

Metode / Hvordan det fungerer / Hvor ofte skal jeg gjøre dette?

Etter rengjøring av ansiktet, påfør et tynt lag med gjørme maske, unngå øyeareal og leppe. La det stå der i 20 minutter og la det tørke. Bruk deretter varmt vann for å fjerne gjørme maske og bruke fuktighetskrem. For best resultat, bruk det 1 eller 2 ganger i uken.

Hvorfor det fungerer:

Denne gjørme masken absorberer giftstoffer og urenheter fra huden din, absorberer overflødig olje og fjerner døde hudceller

Forsiktighet:

Prøv det på ansiktet ditt ved å bruke et lite område for å bekrefte at det er egnet for huden din.

Fordeler:

Fjerner hudorm og akne, og gir deg frisk, myk og klar hud.

6. Gurkemeie mynte og gelatin skrelle av masken:

Gurkemeie mynte og gelatin avskall maske

Dette er en hjemmelaget fjerning av hudormer. Gurkemeie hjelper til med å fjerne akne og hudorm, mint gir friskhet til huden din og gelatin får hudormen til å feste seg til masken slik at de kan fjernes ved skrellingen.

Metode / Hvordan det fungerer / Hvor ofte skal jeg bruke?

Kok opp vann og slipp to ss mynteblader og la det småkoke i noen minutter. Sil bladene og ha i en halv teskje gurkemeiepulver, 1 ts gelatin i vann. Bland det grundig og la blandingen avkjøle. Påfør denne blandingen på ansiktet ditt og la den ligge der i 15 minutter. Fjern masken i bevegelse oppover. Vask deretter ansiktet med varmt vann og fukt. Du kan gjøre dette 2 ganger i uken for å få de beste resultatene.

Hvorfor det fungerer:

Alle ingrediensene i denne blandingen som gurkemeie, mynte og gelatin fjerner smuss og urenheter i huden din og etterlater huden ren og frisk.

Forsiktighet:

Dette er en naturlig ansiktsmaske, så det vil ikke forårsake irritasjon av huden din.

Fordeler:

Ved å bruke denne masken blir huden renere og renere. Fjerner hudorm og etterlater huden mykere.

7. Green Berry Organics Daily DETOX Charcoal Gel Face Mask:

Green Berry Organics Daily DETOX Charcoal Gel Face Mask

KJØP DET HER

Den inneholder antioksidanter som fjerner smuss fra porene. Den har kullgel, tea tree olje, Ala Vera juice og mange naturlige ingredienser som fjerner porene og etterlater huden din skinnende. Dette er en av de beste ansiktsmasker for hudormer.

Metode / Hvordan det fungerer / Hvor ofte skal jeg bruke dette?

Etter rengjøring av ansiktet, påfør denne masken på ansiktet ditt. La produktet stå i 15 minutter. Fukt ansiktet litt med kaldt vann. Vask ansiktet for å fjerne produktet. Du kan bruke dette 1 eller 2 ganger i uken.

Forsiktighet:

Det kan forårsake synirritasjon på huden din. Unngå også kontakt med øynene.

Fordeler:

Dette produktet er fritt for skadelige giftstoffer som silisium, mineralolje etc. Så bruk av dette vil fjerne urenheter fra huden din og etterlate den sunn og ren.

8. Lotus Herbals Clay White Back Clay Skin Whitening Face Pack:

Lotus Herbals Clay White Back Clay Skin Whitening Face Pack

KJØP DET HER

Den inneholder tilbake leire; rik på mineral og silika og bjørnebærekstrakt. Dette er en effektiv ansiktsmaske for å trekke ut hudormer. Det lyser opp ansiktet ditt og fjerner urenheter fra ansiktet ditt.

Metode / Hvordan det fungerer / Hvor ofte skal jeg bruke dette?

Rengjør ansiktet og tørk. Påfør denne masken på ansiktet og halsen og forlate øynene. La det stå i 15 minutter og la det tørke. Vask deretter ansiktet med varmt vann og påfør fuktighetskrem. Du kan bruke dette to ganger i uken.

Forsiktig:

Noen masker er ikke egnet for en hudtype. Så velg den som passer for din hudtype.

Fordeler:

Lotus urte leire hvit maske bidrar til å gjøre ansiktet ditt lysere og gjør huden myk.

9. Agurk Face Peel of Mask:

Agurk ansiktsskall av maske

Dette er en hjemmelaget hudorm med ansiktsmaske. Agurk har antibakteriell egenskap. Denne blandingen inneholder også grønn te og gelatin som fjerner hudorm og gjør huden myk og myk.

Metode / Hvordan det fungerer / Hvor ofte skal jeg bruke dette?

Skrell agurken etter vask og lag puré ved å male den. Sil den for å få vanninnhold og mikrobølgeovn i 30 sekunder. Tilsett deretter 2 doser gelatin og 1 ts grønn te og bland godt. La det avkjøle og påfør ansiktet med en pensel. La den ligge der i 15 minutter og skrell masken oppover. Vask deretter ansiktet og påfør fuktighetskrem. Du kan bruke den 2 ganger i uken.

Forsiktighet:

Fjern masken sakte for å unngå hudirritasjon.

Fordeler:

Denne masken er en naturlig og fjerner hudorm og etterlater ansiktet ditt hydrert.

10. Havregryn honning og yoghurt Peel off ansiktsmaske:

Havregryn honning og yoghurt Peel off ansiktsmaske

Denne blandingen inneholder havregryn, honning, melk og yoghurt. Havregryn brukes til peeling, honning har antibakterielle egenskaper og yoghurt gir næring til huden din. Denne hjemmelagde masken er den beste ansiktsbehandling for hudormer.

Metoder / Hvordan det fungerer / Hvor ofte skal jeg bruke?

Bland 1 spiseskje havregryn med 2 ss melk og varm den på høy flamme. Etter avkjøling tilsett 1 teskje yoghurt og honning. La den avkjøle og påfør denne pastaen på ansiktet ditt og la den stå i 15 minutter. Fjern masken så snart den blir tørr. Vask ansiktet med varmt vann og påfør fuktighetskrem.

Forsiktighet:

Denne masken har ingen bivirkninger. Så alle kan bruke den.

Fordeler:

Med så mange sunne komponenter viser denne ansiktsmasken seg å være ideell for folk som sliter med hudproblemer som akne, hudorm, kviser osv..

Dette er noen effektive metoder for å bli kvitt bakhodene. Et klart ansikt er alles drøm. Al ansiktsmaske vil ikke være egnet for alle hudtyper. Velg den som passer for huden din, og få et klart, skinnende ansikt. Hvis du har allergier med ansiktsmaskeprodukter, kan du velge naturlige midler.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, åtte, ni, ti.