Bor du i varma klimatområden och vill bära något som är lämpligt för sådant väder! Gör kortärmade toppar lockar dig mest! Här är vi med en ny revolutionerande toppdesign som blir mycket populär bland kvinnorna, särskilt tonåringarna vid högskolorna och arbetande kvinnor. Spaghettitoppen har fått attraktionen hos kvinnosektionen på bara en kort tidsperiod. Undrar vad spaghettitoppar är!

spagettitoppar

Senaste stilar i spaghettitoppar för kvinnor:

Här är en snabb titt på de fantastiska spaghettitoppsdesignerna man bör ha för en underbar garderob.

1. Enkel spaghettitopp för kvinnor:

Enkel spaghettitopp

En ganska vanlig design i denna kategori är det enkla spagettitoppet som är vanligt och tillverkat av bomull. Toppen finns i olika färger vilket passar perfekt till alla färgade jeans eller byxor. De har ett ordentligt grepp om midjan och ger en längd till låren.

2. Topp i bomullsspagettirem kort:

Bomullsremstopp

Fantastisk och funky spaghettitoppsdesign för kvinnor är bomullsremdesignen. Toppen är gjord av hårt bomullsmaterial, eller säg tjock bomull. Toppen får en bra bröstpassning till midjan med små charmar som hänger nedan för att ge din mage ett funky utseende.

3. Chiffongspaghettitoppar för tjejer:

Chiffong spaghettitoppar

Vill du ha en klumpig stil att bära, särskilt på stränderna! En spaghettitoppar i chiffongstil för tjejer är en populär design för samma. Toppen får också kantarbete på halsen som är ganska söt att ha på sig jeans eller shorts. Toppen är gjord av chiffong och har löst sittande passform vilket ger en medelstor figurfördelar.

4. Long Frock Design Spaghetti Top:

Long Frock Design

En enda bit spaghettibandstoppar för kvinnor som blir virala är den långa kjoldesignen i denna kategori. Den vanliga långa toppen får längden till låren med härlig dubbelremdesign på axlarna. Designen syns ganska ofta i klubbar, fester och även för vanligt slitage med axlar.

5. Tank Top Design Spaghetti:

Linne design

Letar du efter något unikt i linnen designen! En ny spaghetti linne design är vad du letar efter. Toppen är gjord av bomull eller ull som har fantastiska stamavtryck för en dåsig effekt. Sådana toppar har en passande passform med halsen och midjan som är lämplig för hög midja jeans och shorts.

6. Virkad svart spaghettitopp:

Spaghetti med virkad design

Vill du se lite sexig ut för din dejt! Eller vill du uppmärksamma någon speciell för dig! Prova en svart spaghetti toppdesign som är gjord av bomull och är belagd med virkad design. Topparna ger blommiga linjer som omslag och midjesektionen får ett nätlook med liknande effekt.

7. Tillbaka Design Spaghetti String Top:

Tillbaka Design Top

Älskar att bära remsor! Eller vill du ha en spagettidesign med den iögonfallande ryggen! Prova en svart spaghetti -toppdesign gjord av bomull full av remsor. Toppen är ytterst passande för en perfekt figur med två enkla remsor på axeln.

8. Snygg inre toppdesign:

Snygg inre toppdesign

Vill du ha ett annat utseende med en inre design! Prova ett virkat beskuret och snyggt inre mönster med spaghettisnöre i vitt. Toppen är gjord med bomull täckt med virkning och fäst med en enda snöre. Designen är allmänt använd för speciella tillfällen på jeans och byxor tillsammans med midjan axlar för en wow look.

9. Frock Spaghetti Design Top:

Frock Spaghetti Design

Letar efter tjejkläder på fester eller speciella tillfällen! Prova en svart spaghetti -toppdesign inspirerad av kjolens mönster. Toppen är gjord av sidenmaterial för att tillåta flera brister från midjesidan. De enda strängarna på axlarna ger en perfekt passform till bröstet och midjan.

10. Trendiga spaghettitoppar för tjejer:

Trendig spaghettitopp

Är du modemedveten! Då är här en ny design för dig. Neonfärgen är ganska trendig idag med lös spaghettitoppsdesign. Toppen är gjord med löst töjbart material som fästs med två enkla snören på axlarna. Det ges brister i slutet för en söt look. Toppen bärs också för simning på stränder.

11. Spaghettitopp med tryck för kvinnor:

Tryckt spaghettitopp

Tryckta toppar syns mycket mer på sommardagarna och även för vanligt slitage. De tryckta halsformade spagettitopparna ses också allmänt på jeans och byxor för samma sak. Toppen är gjord av bomull och har flera tryck med ett snöre bälte i midjan. Axeln lämnas bar när ovansidan bär halsen.

12. Lös Spaghetti Top Design:

Lös Spaghetti Top Design

En ny trendig design i spagettistilen är den lösa toppdesignen. Toppen är gjord ungefär som en väska med snöre på axlarna och djup rygg. Toppen är gjord av bomull och har en längd till låren. Den är också bred från sidorna och passar därför över ett linne som också passar med jeans, shorts eller byxor.

13. Transparenta spaghettitoppar för kvinnor:

Genomskinlig spaghettitopp

Vill du ha en sensuell blick över stränderna! Få en transparent spaghettitopp i olika färger. Topparna är vanligtvis gjorda av virkade eller nätmaterial med blommor eller andra mönster präglade på den genom trådar. De ger också transparens för modellerna för en perfekt fotografering. Därför är viral bland kändisarna.

14. Designer Single Spaghetti Tank Top:

Enkel spaghettitopp

Vill du se annorlunda och sexig ut denna valentin! Skaffa en ny topp med spaghettiband för damdesign med ett djärvt utseende. Den röda toppen är gjord av sidenmaterial för ett kroppspassande utseende. Toppen har flera midjekurvor, vilket också ger dina lår en chans att locka andra.

15. Spaghettiklänning:

Spaghettiklänning

Vill du ha en vacker look för somrar eller strandresor! En härlig spaghettitopp för tjejer som är ganska omtyckt är klänningen eller kjolens design. Klänningen ger en tät bröstpassning med brister från midjan och enstaka remsor på axlarna. Klänningen är tillverkad i bomull och har en nätkant. Det kan också bäras på capris.

Spaghettitoppar blir mycket populära på grund av dess design som ger en bar axel för att locka andras uppmärksamhet. De är utformade på ett sådant sätt att de ger ett lämpligt utseende för kvinnor med tung kropp. Stripsdesignen är mycket omtyckt av tjejerna under resan. De ger bäraren mycket komfort på grund av dess flexibilitet.