Egyptierna vävde ursprungligen bomull. Det fördes till Indien av handelsmännen i England. Det var en hit här. Det odlas i nästan varje stat. Bomull är det mest föredragna tygvalet här. Det suger svett. Det torkar snabbt. Det är lätt och super bekvämt. Bomullstopp är mest omtyckt av alla, vare sig det är gammal eller ung, man eller kvinna.

Olika stilar av bomullstoppar för kvinnor i Indien

Senaste mönster av bomullstoppar för tjejer:

Det finns många stilar av bomullstoppar. Här är några.

1. Rutig bomullstopp lång:

Rutig bomullstopp

Den kontrollerade designen ansågs vara så gammaldags. Men det har gjort en comeback i bomullstoppens värld. Den rutiga bomullstoppen är gjord i färger. Kontrollerna kan också vara små och stora. Mestadels bärs de rutiga bomullstopparna av båda könen. Det rekommenderas att bära dem med jeans.

2. Blommig bomullstopp:

Topp i bomull

Grödan är den nya stilen från 2000-talet. Platt abs och kurvig midja stoltseras mycket bra med denna stil. Grön bomullstopp är en extra fördel för dem som sportar den. Det är lätt och blåsigt. Du kan bära dem över smala jeans och shorts. Det är ganska mycket bland tonåringar.

3. Sommar T-shirt bomullstopp:

T-shirt i bomullstopp för tjejer

T-shirt bomullstopp är gjord speciellt för sommaren. Det är för det mesta kort. De kommer i olika tryck. Mestadels väljer den unga generationen höfttryck som en tecknad film eller superhjälte. Alla gillar dem. Den kommer i en unisexstil. Det är den mest kända stilen över hela världen. Det kan aldrig gå ur mode och stil.

4. Kurta bomullstopp för tjejer:

Kurta bomullstopp

Indiska kvinnor älskar mest kurta bomullstoppar. De kan bära den utan att granskas över traditionen. De finns i alla längder, men mestadels föredrar tjejer att det är knälångt. Du kan bära leggings och jeans.

5. Flickor i bomullstoppar med spetsar:

Bomullstopp i spets

En spetsig bomullstopp är ett snyggt alternativ för unga tjejer. Det är väldigt flickaktigt på grund av spetsen. Det är toppfavoriten bland tjejer. En spetsig vit bomullstopp med blå jeans och bruna stövlar med en naken smal väska är vägen att gå.

6. Ärmlös formell bomullstopp:

Formell bomullstopp

Långa kontorsmöten kan vara mycket ansträngande, och för att öka trafiken och långa resor. Denna grillrutin kan skada din hud, särskilt under somrarna. Till vår räddning kommer den formella bomullstoppen. De finns i alla stilar. Du kan gå ihop med dina byxor eller kjolar. De är till och med rynkfria.

7. Långärmad bomullstopp:

Långärmad bomullstopp

Om du inte trivs i kortärmade toppar eller glömde vaxa, är en bomullstopp med lång ärm här för dig. Eftersom de är gjorda av bomull är värmen mycket mindre. Du kan bära jeggings. Det är mestadels unisex.

8. Bomullstopp för kvinnor med puffärm:

Bomullstopp i puffärm

Puffärmad bomullstopp är en traditionell latinsk topp. De har en puff på axlarna. De gör comeback. Många kändisar har sett det. Du kan bära den i formella möten med en pennkjol.

9. Snygg topp med spagettibomull:

Spaghetti bomullstopp

Spaghettitoppar är bäst på somrarna. De är mycket bekväma. En spagettibomullstopp är som en välsignelse. Om du känner dig besvärlig kan du bära en skjorta eller jacka. De kommer i färger. Vissa har till och med små spetsar nära halsen.

10. Off Shoulder Cotton Tops för evenemang:

Off Shoulder Bomullstopp

En off-shoulder-topp är ett av de snygga alternativen du har. Vid namn har den inga ärmar. Det liknar lite en tubtopp. Det är perfekt för fester. Du kan bära dem för kvällsfester. Lång flörtig öron är vägen att gå.

11. Bomullstoppar med tryckta damer:

Tryckt bomullstopp

Det unika med bomullstoppar är att de kan tryckas i vilken stil som helst. Du kan blockera utskrift, färga den eller till och med för hand måla den. Oftast används de för dagliga ändamål. Du hittar den i alla stilar och färger. De är väldigt färska och kan också vara unika. Du kan bära den till college utan att tänka för mycket.

12. Bomullstopp i tunika:

Tunika bomullstopp

En tunika bomullstopp är en lång topp till knäet. Det är mycket bekvämt och perfekt för utflykter. Tuniker är perfekta för alla tillfällen. Mestadels passar den alla typer av kroppstyper. De har perfekta snitt och stilar för att du ska få en lätt sommarkväll.

13. Vacker blommig bomullstopp i lång:

Lång bomullstopp

En lång bomullstopp är ett traditionellt alternativ för både män och kvinnor. De kan vara långa till knäet hos män och ännu mer under dem för kvinnor. Det är en mycket indo-västerländsk stil. De är fantastiska att träffa för heta sommarlovsbröllop.

14. Designer Fish Cut Cotton Top:

Fiskskuren bomullstopp

Fisksnittet är en unik stil med lång topp. Det avsmalnar mot slutet och kort mot knäet. Denna stil är väldigt stilren. De flesta kvinnor bär leggings och palazzos under den. Höga klackar och traditionella öron är ett mycket elegant utseende, speciellt för cocktailkvällar.

15. Bomullstopp i broderi:

Bomullstopp i broderi

Broderit bomullstopp har broderi runt halsen och ändarna. Ibland är det hela toppen. Det är ett av få alternativ vi måste ha under sommarbröllop. Det ser väldigt elegant och tungt ut. Du behöver inte kompromissa med din komfort eftersom den är gjord av bomull.

Bomullstoppar bärs över hela världen. De finns i alla former, färger och stilar; kan du ens tänka på. De bärs för möten eller fester och till och med för college. Eftersom de flesta män väljer bomullströjor, görs de rynkfria numera. Du får till och med byxor av bomull. Utforska gärna denna stil. Det krävs ingen ansträngning för att prova det.