Toppar finns i olika former, storlekar, mönster, färger etc. fladdrande toppar har alltid varit på mode på grund av dess utseende. Varje tjej vill ha en fladdrande topp. Det är vackert och ger ett helt annat utseende. Snittet och formen på toppen gör att den ser mer tilltalande och fantastisk ut. Den kan bäras i olika stilar.

Senaste och fantastiska fladdrande toppar för kvinnor:

Fladertoppar är väldigt eleganta och ger ett fantastiskt utseende. Fladdrande toppar är på mode och är vintergröna. De kan bäras på så många sätt; några av dem listas nedan.

1. Långärmade fladdrande topp:

Långärmade fladdrande topp

Denna damfladertopp har långa ärmar. Förutom den unika formen har den också långa fladdrande ärmar. Den kan bäras med långa kjolar, korta byxor eller långbyxor också. Toppen kommer också att se bra ut på lösa långbyxor. Det ger ett mycket elegant utseende när det bärs.

2. Fladderärmad topp:

Fladderärmad topp

Denna vita fladdrande ärmtopp är kort i form och storlek. Det är känt en gröda och är vanligtvis mager och passar kroppen. Det ger en söt look när den bärs och den kan bäras med små eller långa byxor. Kruset på toppen ger det ett trendigt utseende. Den är bäst lämpad för casual outfits.

3. Korsa över Flutter Top:

Cross Over Flutter Top

Denna fladdrande topp har en korsstil. Halsen har mestadels en korsstil. Det ger ett annat utseende än de andra fladdrande topparna. Crossover -stilen förändrar helt utseendet på att vara en enkel fladdrande topp. Den är smal i formen och ser bra ut på en avslappnad klänning.

4. Grimma Fladertopp:

Grimma Fladertopp

En annan stil i mönster med fladdrande toppar är halterneck -looken. Toppen i plusstorlek ser bra ut med en lång kjol eller långa byxor. Det är väldigt elegant och förändrar utseendet helt. Det ger ett avslappnat utseende och kan bäras i dagligt slitage. Resten av toppen är öppen och lös.

5. Off-shoulder Flutter Top:

Off-Shoulder Flutter Top

Topparna utanför axlarna är på mode mest på grund av deras snitt. De har ett snitt utanför axeln som gör att de ser annorlunda ut än resten av topparna och det ger också ett väldigt flickaktigt utseende när de bärs. Dessa toppar kan bäras med långbyxor, korta byxor, långa kjolar, korta kjolar etc. De ger en avslappnad look när de bärs.

6. Fladderärmstopp:

Fladderärmad topp

Toppen är väldigt enkel och har halvfladdrande ärmar. Resten av toppen är enkel. Den kan bäras med jeans. Denna damflapp med fladdrande ärmar ger en avslappnad look. På grund av sin enkelhet kan den bäras som en daglig outfit. Det ser coolt ut på tjejer och går aldrig ur mode.

7. V-ringad fladdrande topp:

V-ringad fladdrande topp

Detta är ännu en typ av svart fladdrande ärmtopp. Den har V-ringning och remmar. Det ger ett lockande utseende när det bärs. Topplängden kan vara kort eller lång. För korta toppar ser det bäst ut med långbyxor eller kjolar. Och för långa toppar ser det bäst ut med korta eller långa byxor. Det kan vara både casual och festkläder, beroende på hur du valt att klä dig.

8. Casual Flutter Top:

Casual Flutter Top

Detta är den mest grundläggande typen av fladdrande topp. Det är väldigt avslappnat och kan bäras som en daglig outfit också. Detta är en lös topp och har massor av krusiduller på den. Det passar bäst med kausala outfits som jeans och som ger en söt look när den bärs. Toppen är inte hudpassande och är mycket bekväm att bära.

9. Velvet Flutter Top:

Sammet Fladertopp

Sammet är ett sådant material som gör varje plagg ljusare. Denna sammet fladdrande topp ser mycket glamorös, elegant och lämplig att bära den i fester och tillfällen. Det är igen en off-shoulder topp, men det ser bra ut. Det ger ett lockande utseende och är mycket bekvämt att bära och det går bra med långbyxor eller smala byxor.

Det finns olika typer av fladdrande toppar. De kan bäras med olika stilar, mönster etc. Valet av design och stil beror på ditt val. De ger ett fräscht utseende och är så eleganta att bära. Prova dem, ha ett annat utseende.