Axelbandslösa toppar är som rörtoppar. Den har inga remmar på axlarna. Toppen börjar från bröstområdet. Om en inte är bekväm utan remmar, då kan hon ha axelryckning över den. Axelbandslösa toppar ser sexiga och heta ut. Det visar en ren figur av en tjej. Även i axelbandslösa toppar finns en mängd olika mönster. Axelbandslösa toppar bärs främst på stranden, fest och utflykter med vänner. Den axelbandslösa toppen kan vara antingen body-fit eller lös-fit. Det ser bra ut med shorts. Axelbandslös topp ger ett komplett västerländskt utseende. Den axellösa toppen skildrar flickornas oförbehållna och modiga kvalitet. Det är för den som gillar att visa kropp.

Trendiga mönster av axellösa toppar för damer med bilder:

Titta på några snygga axelbandslösa mönster av toppar i modeindien.

1. Strapless formella toppar för damer:

axelbandslösa toppar

Denna axelbandslösa topp kommer att se bra ut på damer med jeans. Det är mycket lågt från nacken. Det blir något löst från botten. Den djupa låga halsen visar en fin klyvning. Damer kommer att ge ett sensuellt utseende i denna topp. Smala damer kommer att se bättre ut i detta.

2. Sexig Look Strapless Crop Top:

Axelbandslös topp

Denna axelbandslösa topp är i grödstil. Den har ett blommigt tryck i vit axelbandslös topp. Axelbandslös topp i gröda stil är lustfull och sexuellt attraktiv. Mycket kroppsdel ​​är öppen i denna topp. Plus att den här damen har slitit body-fit kjol som är en extravagant.

3. Trendig axelbandslös topp:

Söt axelbandslös topp

Detta är en söt axelbandslös topp som är kvav. Lady har haft jeans med sig. Ett lapptäcke av spets är fäst på toppen som ser bra ut. Tyget som används är mjukt på huden och bekvämt att bära. En dam ser säker på detta. Långa örhängen passar bättre med denna topp.

4. Axelbandslös volang:

Axelbandslös volang

Detta mönster är känt som Strapless Ruffle Top. Det är en fin lila färgöverdel med två lager. Luft kan lätt passera genom denna topp. Detta kommer att se bra ut på söta tjejer. Även det lila tyget lyser med vit kjol. Flickor kommer att se förföriska ut i denna topp.

5. Hollister Axelbandslös topp:

Hollister Axelbandslös topp

Denna axelbandslösa topp har randmönster med grön och svart färg. Den har också en svart rosett i midjan. Det ser passionerat ut med vit skjorta. Den här tjejen har ett starkt och tydligt utseende. Det betonar framträdande och fantastisk design.

6. Ärmlös designer axelbandslös topp:

Axelbandslös topp för kvinnor

Det är ett nytt mönster i Women’s Strapless Top. Ett tyg hänger över toppen. Denna topp är upp till standarden för acceptans. Denna topp har inte en låg hals vilket är bättre för kvinnor. En tät kedja bärs i nacken som passar bra med denna topp.

7. Axelbandslös topp med hela ärmar:

Axelbandslös topp med ärmar

Denna axelbandslösa topp är tryckt och med ärmar. Den är i mjukt Chiffong -material. Detta material får en att känna sig fri. Denna topp är intressant och spännande. Du kan bära detta när du är ute och handlar också. Det passar bra med jeans och skor i fotled.

8. Party Wear Axelbandslös topp:

Party Wear Axelbandslös topp

Denna axelbandslösa topp används på fester. Det är en axelbandslös topp i guldfärg med svart kjol. Axelbandslös topp är i gröda stil. Denna typ av toppar är utbredd i högklassigt samhälle. Det kommer att få dig att lysa ut i fullsatt fest. Det är prickig topp.

9. Elegant axelbandslös topp:

Elegant axelbandslös topp

Denna axelbandslösa topp är ett mästerverk. Det är vit krämig topp ser ut som en handduk är bunden. Det är iögonfallande och enastående. Det är estetiskt snyggt och lockande. Damen har matchat svarta jeans med denna topp. Även svart kjol kommer att matcha bra.

Axelbandslösa toppar har inte tyg på axeln. Den är fri från ärmarna. Men ändå har några axelbandslösa toppar ärmar. I det är ärmarna från armarna. Det är mest att föredra under en nattfest. I tunnelbanestäder bär flickor också denna axelbandslösa topp på college. Det ser underbart och fantastiskt ut.