Att krydda garderoben är alltid tanken i alla damernas sinne !! Vilket inte kommer som chockerande nyheter för pojkar såväl som tjejer genom att läsa ovanstående uttalande !! Tjejer gillar alltid att prova nya designerkläder och matcha dem med ett par jeans och en känga, som är en av de enkla tillflyktsortens utseende med total elegans och tillför massor av ära till de vackra damerna där ute. Till den listan över enkla kläder anses definitivt tryckta toppar ligga ovanpå diagrammet.

Söta och senaste tryckta toppar för kvinnor:

Här är de 15 bästa tryckta topparna med olika mönster och snitt med ett enkelt färgat tyg, vilket kommer att leda damerna till att ha dem i sina klädfyllda garderob!!!

1. Blommiga tryckta toppar:

tryckta toppar

Blommotrycket är de vanligaste och mest sålda damtröjorna i alla delar av världen. Blommönster är typiska feminina mönster. Vilka designers använde det till sin fördel när de utformade en vacker tryckt topp. Denna typ av topp kan helt enkelt bäras över huvudet med helmönster och med knappfäste strax under halsen.

2. Axelklippta ärm sicksack-tryckta toppar:

Axelklippt ärm sicksack-tryckt topp

Denna tryckta toppdesign kallas också en kall-axeltryckt topp. Sicksackmönstret ses på framsidan och baksidan av toppen med avskuren handärm runt axelområdet. En ring med halsringning ges till toppen med en tjock remsa av tyg som löper runt axeln.

3. Bandeau elastiska off shoulder -geometriska tryckta toppar:

Bandeau elastisk av axel geometrisk tryckt topp

Bandeau -toppen är vanligtvis inspirerad av tubtopp och även den övre delen av baddräkten. Detta är en axelbandslös topp med elastisk halsringning som gör att tyget håller sig styvt på kroppen. Ärmarna kallas för drop -axelärmar som faller ner till armbågsnivån.

4. Toppar med Gypsy Boho -tryckta 3/4 ärmar:

Gypsy Boho tryckt fjärdeärmad topp

Denna moderniserade svarta topp har tryck av solen, månen, fjärilar som är en typisk konstdesign som faller in i den bohemiska klädstilen som tar fram mönster inspirerade av hippier runt 1960- och 70 -talet.

5. Toppar med halvärm med girafftryck:

Giraffmönster med halvärm

Detta långhalsdjur är favorit för alla. När det används som ett dekorativt tryck på toppar blir det mer iögonfallande. Tjejer bär denna tryckta topp tillsammans med en slim fit jeans. Damer bär också dessa tryckta toppar och får dem att känna sig 10 år yngre!

6. Elephant Printed Crop Tops:

Elephant Printed Crop Top

Elefanter är de mest älskade djuren som har en annan form jämfört med andra djur, vilket är den slående egenskapen som tas fram i vanliga toppar. Utskriftens storlek kan variera, mindre tryck syns på båda sidor, däremot kommer det större förstorade trycket som ett enda tryck på båda sidor.

7. Diamanttryckta toppar:

Diamanttryckt topp

Diamantens form används inte bara för att göra kex, utan också för att skapa ett nytt mönster av damduk. Den diamantformade som används här gör att den ser mer framträdande ut med en kontrastfärgkant runt diamantformen.

8. Paisley -tryckta toppar:

Topp med Paisley -tryck

Paisley -tryck är den mest använda Mehndi -designen. Samma design varför inte använda den för att göra tryckt topp? Denna fråga fick designers att skapa ett påfågelmotiv tillsammans med enkelt cirkulärt designtryck på syntetisk topp. Syntetisk paisley-tryckt topp är mer iögonfallande än den tryckta bomullstoppen.

9. Leaf Print Flare Sleeve Tops:

Leaf Print Flare Sleeve Top

Denna blygsamt tryckta topp gjord genom att kombinera bladdesign som bara löper runt den övre delen av toppen och lämnar den nedre delen av den övre slätten. Händerna får flare -look. Färgkombinationen av vitt bladtryck med svart bakgrund är en häpnadsväckande kombination av duofärger.

10. Polka Dot Print Tops:

Polka Dot Print Top

Polka prickar används vanligtvis av alla unga flickor som en casual eller festklänning. Prickarna får kontrastfärg från toppfärgen. Halsens design är en stövelform med mittavskärning på framsidan och baksidan av nacken.

11. Zebra Print Tops:

Zebra Print Top

Zebralinjer är tvåfärgsdesign, den vanligaste färgkombinationen är svart och vitt. För att ge den en förändring beige och svart eller grädde och svart färgkombination tryckta toppar för kvinnor säljs vanligtvis dessa dagar. De svarta linjerna går runt den beige bakgrunden. En satintröja med zebramönster med ett par jeans eller kjol kan vara en bra festdräkt.

12. Cheetah Print Tops:

Cheetah Print Top

För att undvika att rippa djurhud och designa dem i de olika kläderna, vilket definitivt inte är ett biovänligt sätt. För att göra en förändring kom designers fram med att replikera djurtryck på tyg, vilket gjorde dem till en tryckt djurtopp. Cheetah -designen är häpnadsväckande och rasande rökig djurmönster med toppar, får en tjej att se varm och vacker ut.

13. Långärmade toppar med fingeravtryck:

Långärmad topp med fingeravtryck

Linjerna som löper runt vårt finger kan användas som design genom att förstora det på en ovansida. Dessa linjer går runt toppen med kontrastfärger. Detta är en löst sittande topp med baggy händer. Linjerna har inte ett stadigt cirkulärt mönster.

14. Ärmlösa toppar med fågeltryck:

Ärmlös topp med fågeltryck

En miniatyrversion av fåglar som vi brukade rita på papper under våra barndomsdagar replikeras på skjortor på ett tryckt sätt. Den tryckta fågeln har två snygga vingar med en hel kropp som är tryckta i svartvitt i kontrastfärgad bakgrund.

15. Tunika Toppar med stjärntryck:

Stjärntryckt tunika

Tunika är inte en kroppskramande topp, istället har de en löst sittande kropp runt med en klockformad hand som faller precis under armbågen. Stjärnedesignen ger en kontrastfärg för att den ska se mer framträdande och attraktiv ut. Ärmarna och halsringningen markeras med den ljusa färgduken.

Innan du köper rekommenderas en tryckt topp att testa och kontrollera om utskriften passar bra till din hy, kroppsfigur och viktigast är om kvaliteten på utskriften är bra. Storleken på utskriften spelar också en stor roll för att välja en topp. Vanligtvis förstorade blommotryck eller djurprintar passar bra för tunn till medelstor kroppsfigur. Små tryck passar bra för alla typer av kroppsfigurer, för damer vars storlek kommer under stora-små tryck kamouflerar kroppsformen, vilket verkligen är en stor fördel. Att välja rätt tryck och form är nyckelfaktorn!