De ärmlösa blusdesignerna har blivit populära på sistone. Dessa blusar är några av de mest bekväma indiska kvinnokläderna och sportas av nästan alla Bhartiya Nari. Det finns många designmönster som denna blus följer, och några av de bästa kommer att ges i den här artikeln, bara för dig.

Attraktiva ärmlösa blusdesigner för sareer med bilder:

Numera är ärmlösa blusar en av de mest populära och trendgivande designerna. Denna artikel kommer med olika ärmlösa blusdesigner för sarees med bilder för dig, lämplig för alla tillfällen.

1. Formell ärmlös blusdesign:

Ärmlös blusdesign

Har du sett just denna designerblus tidigare? Antagligen inte. Det är en av de snyggaste kläderna som faller under de ärmlösa blusdesignerna. Just den här blusen har en riktigt bra design mot nacken, och hela blusen är mycket väl dekorerad med små invecklade mönster. Blusen har en formell känsla och kan bäras på företagsfester och evenemang.

2. Designer ärmlös blusdesign:

Ärmlös blusdesign-designer ärmlös design 2

Vem visste att en ärmlös blus kunde vara så vacker? Just den här blusen har ett riktigt häftigt mönster på baksidan och är förmodligen en av de snyggaste i designervärlden just nu. Det ärmlösa blusmönstret gör det bekvämt att bära, och de små invecklade mönster som görs på baksidan är också ganska fantastiska. Blusen är också en blus med låg hals och det är därför den kan sportas under de varma somrarna.

3. Ärmlös kändisblusdesign:

Ärmlös blusdesign-ärmlös kändisblus 3

Om du vill förse dig själv med en kändislook, är just denna blus förmodligen det bästa. Blusen har ett sexigt glittrande mönster framtill, och stödremmarna ser diamantpläterade ut. Blusen är blank från vänster till höger, och utan tvekan är designen på denna blus en av de finaste ärmlösa blusdesignerna. Det är den perfekta festblusen och kan även sportas vid andra tillfällen. Förutom att den är snygg är den ganska bekväm samtidigt. Detta är en av de perfekta designerblusarna för en vacker designer saree.

4. Metallic Designer ärmlös blus:

Ärmlös blusdesign-The Metallic Designer Blouse 4

Detta är ännu en snygg ärmlös designerblus, som har en metallisk färg. Blusen ser väldigt vacker upp och ner och går hand i hand med sareen. Det är en av de blusarna, som effektivt kan sportas med en saree. Blusen kommer att vara idealisk att ha på en fest, och om du har en smal och passform som Shilpa eller någonstans nära det, är detta den perfekta blusen för en kvinna som dig.

5. Ärmlös designerblus med hel hals:

Ärmlös blusdesign-Den röda ärmlösa designerblusen 5

Den här snygga designerblusen är förmodligen en av de bästa sakerna som finns när det gäller ärmlösa blusar. Blusen har ett sött och bedårande mönster på höger sida, och det är den främsta attraktionen för denna blus. Om du behöver en bra blus som kan sportas på en fest, kommer detta att vara en av de bästa blusarna för dig. Det kommer att gå hand med en röd siden saree, och om du är lång, kommer du att kunna ta fram det bästa av denna traditionella indiska kvinnokläder.

6. Enkel vanlig ärmlös grön blus:

Ärmlös blusdesign-Den ärmlösa gröna blusen 6

Förbereder du dig för att se vacker ut vid ett religiöst tillfälle? Detta kommer att vara den bästa stylingkamraten för den dagen. Denna vackra blus har ett underbart mönster på sidorna med en rosa kant. Hela blusen ser ganska bekväm ut och är utan tvekan en av de snyggaste indiska damkläder som du någonsin kommer att komma igenom. Denna vackra ärmlösa blusdesign är perfekt lämpad för alla typer av saree.

7. Ärmlös blommönstrad blusdesign:

Ärmlös blusdesign-Den ärmlösa blommablusen 7

Detta är en mycket snygg ärmlös blommönstrad blusdesign som har ett riktigt coolt mönster; blommönstret gör denna blus mycket mer lockande än alla ärmlösa, färgglada blusar du kommer att se under hela din livstid. Det kommer att vara lämpligt för alla festliga tillfällen. Denna design är en av de bästa och senaste ärmlösa blusdesignerna för alla silkesare.

8. Tillbaka öppna pärlor Ärmlös design för blusar:

Ärmlös blusdesign-pärlor Ärmlös design för blusar 8

Letar du efter en trendig ärmlös blus för sport denna sommarsäsong? Detta är förmodligen en av de trendigaste som du hittar. Den har spets och pärlliknande design på baksidan, och samtidigt som den är snygg gör materialet i denna blus den ganska bekväm.

9. Sydindisk ärmlös designerblus:

Ärmlös blusdesign-The South Indian Designer Blouse 9

Denna blus med gyllene färg kommer med gnistrande tillbehör, vilket gör denna till en av de bästa blusarna på marknaden just nu. Blusen sportar de vackra gyllene mönstren som gjorts på sareen, vilket gör det här utseendet lämpligt för just denna saree.

10. Glänsande röd lockande ärmlös designerblus:

Glänsande röd lockande ärmlös designerblus 10

Denna speciella röda designerblus har ett glansigt mönster, och de små och invecklade mönstren som görs på sareen matchar på något sätt med blusen och gör detta till den perfekta kombinationen för att sportas av indiska kvinnor på deras favoritevenemang.

11. Ärmlös blus med färgglada tillbehör:

Ärmlös blus med färgglada tillbehör 11

Detta är förmodligen ett av de charmiga blusmönstren som du någonsin kommer att komma igenom. Den har också färgglada små fästen på framsidan och baksidan. Dessa känsliga tillbehör är förmodligen det bästa attraktiva med denna blus.

12. Gyllene ärmlös blus:

Ärmlös blus Designs-The Golden Sleeveless Blouse 12

Denna speciella ärmlösa designerblusdesign kommer att vara lämplig för siden sarees. Det är en mycket vacker med en attraktiv glöd fäst vid den. Blusen går på något sätt hand i hand med sareen. Den bruna känsliga designen som gjorts på sareen är ännu mer förskönad på grund av den gyllene blusen.

13. Designer röd ärmlös blus för bröllop:

Ärmlös blus Designs-Designer röd ärmlös blus för bröllop 13

Just den här ärmlösa brudblusen är möjligen en av de snyggaste blusarna genom tiderna. Mönstret på det är väldigt vackert. De små invecklade mönster som gjorts på den är förmodligen de bästa som du kommer att se den här säsongen.

14. Excentrisk ärmlös blusdesign:

Ärmlös blus Designs-Celebrity Ärmlös blus för smala kvinnor 14

Just den här blusen kräver en kroppstyp, eftersom en bredare version av denna inte kommer att locka som den här. Det invecklade mönstret på det får det att se väldigt vackert ut. Inga andra blusdesigner kan slå denna färgglada och attraktiva ärmlösa blus.

15. Ärmlös blus i silver:

Ärmlös-Blus-Designs-The-Silver-Ärmlös-Blus-15

Denna speciella blus kommer att vara lämplig för de tvättade eller bleka sareerna. Den har en gnistrande touch och är en av de designade blusarna som ska bäras med vanliga sarees.

Många kvinnor älskar att bära ärmlösa blusar med sina sarees. Detta har blivit vanligare hos kvinnor från öst. Det finns dock olika delar i landet; denna typ av ärmlösa blusmönster där kvinnor föredrar detta.