Först och främst när vi pratar om nätsarier, du vet exakt hur känsliga de är. Du vill inte att de ska tappa ett snöre här eller stena det på grund av dina bluskrokar. Oavsett hur gammal eller daterad saree kan vara, kommer sarees aldrig att gå ur mode. Saree är en tidlös och klassisk traditionell outfit. Denna vackra klädsel pryder varje indisk kvinnas kropp perfekt. Den kan bäras var som helst. Det finns olika typer av sareer men net saree är tillbaka i fokus med fler mönster och ser helt fantastisk ut.

Så nu när du själv har gjort ditt köp och letar efter de bästa blusarna till din saree, vad sägs om att vi hjälper dig att bestämma en? Läs vidare.

Vacker blushalsdesignkatalog för Net Sarees med bilder:

Halsdesign spelar en lika viktig roll för att få kvinnorna att se vackra ut. Titta på de senaste blusdesignerna för nätsareer som vi har samlat åt dig.

1. Blå och gyllene blus:

Blå och gyllene blusdesign för Net Saree

Denna blus passar dig bäst när du letar efter en netto -saree -blushalsdesign som är blå i färgen. Till råga på det är blusen slät, vilket gör att all uppmärksamhet stannar runt den utarbetade pallu av sareen du väljer. Du kan helst bära den för alla enkla tillfällen.

2. Ren ärmblus:

Ren blusdesign för Net Saree

När sareen själv skryter med rena kläder, varför kan inte blushalsdesignen följa den ledningen också! Bluskläderna är bomull och vanliga, men ärmarna är av samma färgade genomskinliga vanliga spetsar. Bär den flytande stil och du behöver egentligen inga fler tillbehör för att komplettera ditt utseende. Denna senaste netblusdesign kan vara ett idealiskt slitage för en fest.

3. Blus med kant:

Blus med kant för Net Saree

Denna blus har precis samma färg som sareen, men det som får den att se så fantastisk ut är silvergränsen längs, som placeras strategiskt vid blusstickorna. Detta är vanligtvis ett djärvt drag och om du är säker på att din saree inte täcker din barm kan du prova!

4. Vanlig blus i enfärg:

Enfärgad blusdesign i enkel färg för Net Saree

När du planerar att bära en saree som har broderi överallt vill du inte att din blusdesign ska överlappa med stenverket på din saree. Detta val är praktiskt i sådana fall. Detta nätblusmönster är väldigt enkelt och i en färg, och därför perfekt för enkla tillfällen. Du kan också prova olika halsmönster och anpassa valet efter din smak.

5. Blus med en axelbroderi:

En axelbroderi blus för Net Saree

Axeln som håller sareen ses här med en halvärm. Blusen är unik och den höga halsen har ett vackert ramverk av samma design som täcker resten av blusen. Denna senaste netblusdesign är verkligen kreativ och du kanske vill bära den till en fest. Bär detta med stil. Du behöver bara lite självförtroende för att bära och bära denna rättighet. Du kan också prova några unika mönster för halsmönstret.

6. One Shoulder Puff Blouse:

One Shoulder Puff Blouse Design för Net Saree

Precis när du trodde att puffiga blusar var omoderna, här är en för att bevisa att du har fel. Det är en vanlig blus som kommer att se bra ut med antingen en matchande svart saree eller en vit nät. Denna blushalsdesign för net saree kommer att gå bra varje dag. Puffblusar ser till att de ser enkla ut men ger också en subtil stil till din dressing. Den svarta nätblusen passar bra till alla andra mörkfärgade sareer.

7. Blommig blus med hög ärm:

Blommönstrad blusdesign med hög hals och helt ärm för Net Saree

Blusdesignerna med full ärm för nätsarier är alltid fantastiska. Blushalsen som du ser här är guldkantad och resten av blusen, inklusive dess fulla ärmar, har en vacker blommig paljett som passar bra till alla svarta sareer med kant, men ser bättre ut, som du ser här. Blusen kommer också att matcha en broderad saree, en som helst är färgstark. Du kanske vill prova en hel hand eller så kan du gå för en halv ärm.

8. Orange halterblus:

Orange blus med halsringning för Net Saree

Blusen för nätsareer som du ser här är en orange grimhals, som ser ännu bättre ut med den här prickiga prickiga saren. Så, när du är på humör för att experimentera, skulle detta vara din bästa insats. Prova den senaste netblusdesignen med en färgglad saree. Blusen är idealiskt ärmlös och kommer att se bra ut för ett bröllop eller en fest.

9. Off-Shoulder Net Saree-blus:

Off Shoulder Net Saree Blouse Design

En annan annorlunda på listan, om du inte var djärv nog om din net saree kan du lägga till ytterligare ett hack genom att gå av axeln från scenen. Den här netto -sareeblusen passar bra till alla sareer och färger. Ärmlös blus här är det perfekta valet. Du kan också inkludera lite arbete på blusens kropp.

10. Blus med hög krage för Net Saree:

Blusdesign med hög krage för Net Saree

Den höga kragen i kombination med full ärm ser bara för fantastisk ut. Den höga kragen ger stilen en bestämd elegans. Prova en stängd axel. När du gör det, se till att blusen har full design över sig. Gå för en tre fjärde ärm med en annan kant på händerna. Upp för detta?

11. Off-shoulder-blus för Net Saree:

Off Shoulder Blouse Design för Net Saree

Blusmönstret utanför axeln ger ett mycket elegant och vackert utseende. Broderi på ovansidan av blusen gör den mer unik och perfekt. Saree-blusen utanför axeln är sydd till perfektion. Prova en rad olika arbeten på blusen. Spegelarbete för blusen kommer att vara ett idealiskt val så att den vackert lyser genom nätet saree.

12. Rygglös nätblus för Net Saree:

Rygglös nätblus för Net Saree

Sugen på en rygglös blus? Med den här helblusdesignen för net -saree kan du faktiskt stoltsera med den. Denna ryggblus -halsdesign för sarees är den nya trenden och kommer att se bra ut med din saree. Det kan läggas till med snygga knutar på baksidan och valfri dekoration om du vill ha det.

13. Älsklingshalsblus för Net Saree:

Sweetheart Neck Blouse För Net Saree

Älsklingsblusen är en som ger en mycket kunglig blushalsdesign för nätsarier. Broderi görs på denna blus med olika material som spetsbroderi, tunga zari, zardosi -arbete etc. Gör det vackrare och ger ett mycket graciöst utseende och ser vackert ut.

14. Båthalsnätblusdesign för Net Saree:

Boat Neck Net Blouse Design För Net Saree

Man bör gå för nätet saree blus hals mönster. Denna netblusdesign för net saree ser väldigt vacker ut. Mönstren kan vara broderi eller lapptäcke. Snören som matchar sareen kan användas vid gränsen till blusändarna. Det kan vara hela ärmar, halvärmar eller ärmlösa. Knapparna i nätblusen ligger på baksidan eftersom nätsarier tenderar att vara lite transparenta. Båthalsen är det nya favoritmönstret i stan. Vilket bättre sätt att matcha detta blusmönster för din netto saree?

15. Blus för kinesisk krage för Net Saree:

Kinesisk krage blus för Net Saree

I denna blusstil finns det en liten krage på blusen med spetsar och rör på kragen. Man kan lägga till en annan typ av spetsar på kragen och hela halsen för att se extra bra ut. Kinesisk krage blus design är mycket vacker och snygg blus design. Matcha denna halvblusdesign med några örhängen.

16. Grimmablus för Net Saree:

Halterblus -blusdesign för Net Saree

När det gäller net -saree -blushalsdesigner är halterblusen den sofistikerade blusdesignen i Bollywood. I halterblusen är det bekvämt att skryta med sin hud och armar. Det kommer att se mer glamoröst ut när håret är bundet och matchat med ett lämpligt örhänge.

17. Design med rund hals och fyrkantig hals:

Design med rund hals och fyrkantig hals