Blus med låg hals är förmodligen några av de snyggaste blusarna som någonsin har uppfunnits. Dessa blusar är lite låga än de traditionella på halsen och ser fantastiska ut på nästan alla. Bröstets främre del avslöjas delvis av designerutgåvorna av de låghalsade blusarna och de är det som är så snyggt med dessa blusar. Om du letar efter några blusdesigner med låg hals har du kommit till rätt ställe. I den här artikeln kommer vi att diskutera några riktigt coola blusdesigner med låg hals som utgör din dag.

1. Blå design med låg hals:

Rosa blus med låg hals

Om du går med blusmönster med låg hals kan den här rosa vara den bästa som finns. Den är enkel, snygg och kan bäras av nästan alla. Blusen har en unik design mot mittdelen och gör denna till en av de mest unika blusarna genom tiderna. Denna blus passar både tonårstjejer och unga kvinnor. Det kan bäras i fester såväl som familjeevenemang. Säg det bara! Det är definitivt en av de bästa blusdesignerna med låg hals som du någonsin har stött på.

2. Lockande blusdesign med låg hals:

Lockande blusdesign med låg hals

Om du letar efter en blus med låg hals är detta något fantastiskt. Den har ett fantastiskt och lockande mönster i hela blusen. Blusen ser helt fantastisk ut med alla bilagor. Det är en av de mest snygga blusdesignerna med låg hals och nästan alla kvinnor kommer att älska det. Om du har en kroppsbyggnad som är tillräckligt lämplig för sport med den här blusen, så kan det här vara den perfekta följeslagaren för dig för att se snygg ut på det indiska sättet.

3. Blusdesign med hel ärm och låg hals:

Blusdesign med hel ärm och låg hals

Det verkar som om blusen följde med sareen. Just den här helblusdesignen är en av de bästa sakerna du någonsin kommer att se. Det har något med det. Mönstren som gjorts på blusen är mycket attraktiva och denna design blev ännu mer känd efter att kändisar började sporta denna design. Det är en på tusen och det kommer att vara ett bra beslut att bära just denna designerblus på en fest eller ett proffs eller ett respekterat evenemang. Färgen är så nykter att kvinnor automatiskt övertalas att bära denna indiska klädsel.

4. Blå design med låg hals:

Blå design med låg hals

Om du vill se det dolda mode och lockelse i traditionella indiska kläder för kvinnor, ta en titt på det här huset. Designen på denna blus är så attraktiv att människor kommer att bli kär i den direkt. Spetsmönstret på baksidan gör det bekvämt att ha på sig under de varma årstiderna och eftersom svart är den enda färgen på blusen är det lämpligt att bära detta med nästan vilken saree som helst. Du kan bära den med något ljust eller med något ljus också.

5. Dubbla färger med låg halsblus:

Dubbelfärgad blus med låg hals

Detta är ännu en blus, som spetsar spetsmönstret på baksidan. Blusen kommer med mer än en färg och den här dubbla färgfunktionen om den här blusen gör att den ser väldigt attraktiv ut. Om du är i behov av något snyggt såväl som indiskt, sporta den här blusen och skapa rubriker. Blusens bröstdel visar en röd färg, medan sidorna och ryggen eller helt enkelt resten av blusen visar en annan uppsättning färger. Genom att titta på den attraktiva karaktären hos denna blus kan en sak sägas att detta är en av de snyggaste blusdesignerna med låg rygghals någonsin.

6. Sidengrön blus med låg halsdesign:

Blus i grön siden med låg halsdesign

Letar du efter en bra blus med låg hals? Det här är en ganska bra modell med attraktiva mönster gjorda på framsidan, som mestadels är bilagor.

7. Glansig gyllene blus med låg hals:

Blankt gyllene blus med låg hals

Behöver du en blus med låg hals? Sporta denna vackra design på din kropp och se ditt bästa jag ut.

8. Rosa och vit blus med låg hals:

Rosa och vit blusdesign med låg hals

Det här är en ganska bra blusdesign med låg hals och en färg- och designkombination av vitt och rosa.

9. Röd blusdesign med låg hals:

Röd blus med låg hals

Om du letar efter en röd blusdesign kommer detta att vara en av de finaste som finns. Blusen har ett riktigt bra mönster framtill och den kommer att se bra ut med rätt saree.

Låga halsar är älskade av kvinnor och du kan se det som återspeglas i dessa mönster. Om du vill veta mer om de senaste trenderna inom blusdesigner med låg hals, kan du fortsätta med den här artikeln.