Maggam -arbete är mycket tungt arbete med pärlor, broderi, nät, etc. Tidigare utfördes maggam -arbete endast på siden. Men numera utförs maggamarbete även på bomullstyg. Maggam -arbetsdesign på Pattu Blouse och Pattu Saree är perfekt för damer på deras bröllopsdag. Om det finns maggamarbete på pattublus, bör sareen vara enkel för att ge en bra balans. Maggam -arbete ger ett rikt och dyrt utseende. För närvarande är det så mycket konkurrens i blusens mönster. Det blir verkligen förvirrande för damer att välja den.

Senaste och eleganta Maggam -arbetsdesignerna på Pattu -blusar:

Här är en lista över topp 9 bästa designer pattu saree blusar med maggam arbetsmönster för bruden.

1. Maggam -arbete med pärlor på blus:

Maggam Work with Beads on Blouse 1

Detta är extremt fantastisk maggam -design på pattublus. Den bakre delen av blusen har ett underbart arbete med stenar i rosa och ljusblå färg. Det har också gyllene zari -arbete. Det ser exklusiv blus ut.

2. Halsband Design Neck Maggam Work on Blouse:

Halsband Design Neck Maggam Work on Blouse-2

Detta är en kantdesign på Pattu Blouse med så många stenar i olika färger och pärlor. Det ser ut som ett halsband i sig. Konturgränsen görs med maggamarbete för att göra den komplett. Det ser elegant ut på en gul blus.

3. Floral Design Maggam Work on Blouse:

Floral Design Maggam Work on Blouse-3

Blusens baksida har dekorerats med vita stenar i olika former. Den vackra blommedesignen har gjorts med stenar. Hela blusen är täckt med stenverk. Dori är också knuten bakom blusen för att ge en tight passform.

4. Maggam Work med Mangomotiv på blus:

Maggam Work with Mango Motif on Blouse -3

Ett lapptäcke av mangomotiv görs på ena sidan av blusen. En stor sten är också fäst mellan en motivlapp. På en annan sida har man fått en kant med ett litet mangomotiv. Ditt hår bör hållas framför för att visa detta underbara arbete på blusen.

5. Maggam Work on Blouse for a Bride:

Maggam Work on Blouse for a Bride -5

Detta blusmönster för en brud. Det ser en häpnadsväckande rödfärgad blus ut med blommönster som består av stenar och pärlor i slutet. Även på ärmar och hals utförs tungt maggamarbete. Den letar efter en unik.

6. Maggam Work with Zardosi on Blouse:

Maggam Work with Zardosi on Blouse -6

Detta är en fängslande design av maggam -arbete som utförts på den bakre delen av blusen. Ett attraktivt zardosi -arbete utförs med trådar i silverfärg. Man kommer att förbli trollbunden när man ser designen. Det kommer att stjäla ditt hjärta.

7. Boat Neck Maggam Work on Blouse:

Boat Neck Maggam Work on Blouse -7

Denna röda blus har maggamarbete i flera lager med olika former av designen. Det är ett båthalsmönster med kepsärm. Du kan para ihop den med samma färg saree eller i kontrast också. Det ser glamoröst ut.

8. Elegant Maggam Work på Pattu Saree Blouse:

Elegant Maggam Work on Blouse -8

Den har en tilltalande ryggdesign med små stenar. Den får ett kraftigt utseende med 6 snittlinjer. Det är mycket invecklat utfört maggamarbete. Det kräver tålamod och erfarenhet i många år. Gränsen är täckt med olika former.

9. Peacock Maggam Work Design på Pattu Blouse:

Peacock Maggam Work on Blouse -9

Denna blus täcker ena sidan med maggamarbete av påfågeldesign. Ett flerfärgsarbete görs för att göra det till en storartad. Denna design kommer att locka uppmärksamhet hos människor med sitt magnifika arbete. En kant täcker kvarvarande halsringning och ärm.

Maggam -arbete på blus gör det annorlunda än vanliga tråd- och broderier. Det ser dyrt och elegant ut på damer. När den bärs med en tung saree får du dig att känna dig som en drottning. Folk kommer att stå kvar och se den här tilltalande designen av maggam -arbete på Pattu -blus och saree.