Fløyelmaterialet ser alltid storslått, attraktivt og fantastisk ut. Ofte anser folk at fløyel er ment for dronningen. Dette materialet er bare tilgjengelig i noen få håndfuller farger. Disse inkluderer rød, skarlagen, smaragdgrønn, kongelig og marineblå. Her er de beste blusedesignene med fløyelsstoff for et rikt utseende.

Beste og attraktive samlingen av fløyelsblusedesign kvinner:

Her har vi de 15 beste fløyelsblusene i design med vakre nakkeoppskrifter foran og bak:

1. Blå farge fløyel med gullbroderi:

Blå fløyel med Golden Broderi

Denne marineblå fløyel saree -blusen med gylden blomsterdesignet kant. Denne blusen har en firkantet utringning og et dypt ryggsnitt. Den samme blomsterkanten er på toppen og nedre kant på baksiden. Ermene er korte, men kantede. Hele blusen har veldig små prikker. Det er to strenger med en gylden dusk for festing.

2. Scarlet fløyelsbluse med broderi:

Scarlet fløyel med broderi

Denne blusen er laget av skarlagen fløyel og har hvitt og gyllent trådarbeid. Den har en firkantet utringning som strekker seg bakover som er et dypt snitt. Det er to røde snorer med dusker for festing. Grenser av gyldne hvite gylne tråder er rundt kantene på ermene, ryggen og nakken. Polka prikker er brodert på ermene og ryggen, men ikke på forsiden av blusen. Ermene har et design laget med hvit og gyllen tråd.

3. Designer fløyelsbluse i rosa farge:

Rosa bluse

Dette er en rosa fløyelsbluse dekorert med hvitaktige smykker og Jari. Håndarbeidet er tilstede som en kant nær den firkantede halsen og de korte ermene.

4. Velvet Saree -bluser for Varanasi Saree:

Velvet Saree -bluser til Varanasi Saree

Denne knallrøde fløyelsblusen er laget for Varanasi sarees. Stilen ser veldig vanlig ut. Imidlertid er det Jari -arbeid på at ermene når albuene. Den røde fløyelen legges til ermene som en kant. Materialet på skulderen er rød fløyel. Hele blusen har en tynn kant laget av gull.

5. Spesiell svart fløyelsbluse:

Spesiell svart fløyelsbluse

Denne uvanlige sari -blusen kan festes med glidelås. Den har korte ermer og rund hals. På begge sider av forsiden av blusen har to røde blomster design av gyldne senter, gyldne blader og stilker. Det er en gyllen blonderkant rundt kanten på blusen.

6. Svart fløyelsbluse med gyllent broderi:

Svart fløyelsbluse med gullbroderi og smykker

Denne sorte blusen i fløyel har rund hals, korte ermer og kort hengestil. Det er blomsterdesignede gyldne broderier som er en rad under halsen foran. Nedenfor er det en rad med hvite smykker. Igjen er det en rad med litt større og mer fremtredende blomster og blader. Overalt er det små blomster. Ermene er kantet med to rette linjer som har små blomster i mellom.

7. Royal Blue Velvet brodert bluse:

Kongeblå fløyel Brodert

Denne kongeblå fløyelbroderte sareeblusen har ermer som når albuene. Den båtformede halsen er avgrenset med gul, rødbrun og hvit gjenget arbeid. Hele blusen er brodert med prikker. Det er også trådbroderiarbeid av blomster og blader som grensen til ermene. Blusens forside har en fremtredende, intrikat typisk indisk Kalka -design.

8. Bridal Velvet Blouse Design:

Brude fløyel bluse

Denne fløyelsari blusen i rød farge er valget mellom de fleste hinduistiske bruder i India. Dermed er den laget bare for den anledningen. Stil er fascinerende og komplimenterer figuren til alle unge bruder. Halsen er firkantet. Materialet dekker knapt brystet, men gir nødvendig støtte. Ermene er korte. Ryggen er dypt kuttet, og to sett med strenger er for festing.

9. Purple Velvet Beaded Blouse:

Lilla fløyel med perler

Denne lilla fløyel saree -blusen er ermeløs. Støttene over skuldrene er delikat designet med pene rader med små perler. De samme perlene og to sømlinjer brukes som kantlinjer. Dette er en spesiell designer sari -bluse som ser attraktiv og elegant ut når den bæres. Det er en utmerket fest å ha på.

10. Marineblå fløyelsbluse med forseggjort gullbroderi:

Marineblå fløyelsbluse med forseggjort gullbroderi

Denne marineblå fløyelsblusen har gyldent broderi av arrangerte blader i stilker. Designet er under halsen og ermene. Det meste av ryggen er designet. Imidlertid er fronten enkel. Det er to strenger med dusker for festing.

11. Smaragdbluse i grønn fløyel:

Smaragdgrønn fløyel

Denne smaragdgrønne fløyel saree -blusen har hvitt og undertråd. Den har en firkantet hals som strekker seg til baksiden som har et dypt snitt. Den kan festes med to grønne strenger med dusker. Hele blusen har en kant laget av gyldne hvite gylne tråder. Prikkene er brodert på ermene og baksiden, men forsiden av blusen er slett. Det er trådarbeid på ermene.

12. Bluse i fløyel med broderi:

Svart fløyel brodert

Denne svarte fløyelen lehenga -blusen har mange intrikate håndarbeider og er utmerket festdrakt. Designet er delikat laget av stort sett Jari og tråd. Halsen fortsetter til den dypt kuttede ryggen. Det er to strenger med dusker for festing. Ermene når opp til albuene. De er brodert og har en bred kant i kanten.

13. Svart fløyel med gullbroderi:

Svart fløyel med gullbroderi

Denne svarte fløyelsblusen har et veldig stilig dypt snitt. Blusen holdes av to gylne strenger som har matchende dusker. Halsen har kantet broderi og bredt broderi med buet design. Det samme designet gjentas også på kanten av ermene. Det er også prikker.

14. Blå fløyel med smykkearbeid:

Blå fløyel med smykkearbeid

Dette er en helermet bluse laget av marineblå fløyel. Ermene og fronten er godt dekorert med forseggjorte design laget av trådarbeid og smykker. Halsen har også en bred kant med perlerader og spesielle smykker. De kongelige familiene i India bærer dette.

15. Svart fløyel nedre halsbluse:

Svart fløyelsbluse

Dette er en sort fløyel sari -bluse med trådbrodert håndarbeid. Ryggen har et dypt snitt. Blusen ser veldig elegant ut. Den er ermeløs, og materialet som dekker skuldrene er nok til støtte for blusen.

Vi konkluderer med at vi kan designe den samme fløyelen for å lage et bredt utvalg av sari -bluser. Blusene kan ha ulik fløyel. Det mest interessante er håndarbeidet på disse fløyelsblusene. Disse inkluderer broderi, perler og smykker.