Pattu sarees er de som tilfeldigvis opprettholder tradisjonen godt. Det er stort på zari, broderi og all slags tungt arbeid. Disse sareene er ofte reservert for spesielle invitasjoner og anledninger som ekteskap. Blusen din skal alltid matche stilen og skjønnheten til sareen du velger. Pattu saree i disse dager er lett å finne, men hvis du ikke velger riktig design for ditt valg, er hele showet teknisk ødelagt. Sareene er virkelig kjent og veldig populære, spesielt i Sør -India. Når vi snakker om blusen, er de like etterspurt, så prisen kan bli litt på den høyere siden, men ingenting du ikke har råd til. Sareen din skal ha en attraktiv bluse å være sammen med.

Blusehalsdesigner for Pattu Sarees

Siste og vakre blusemodeller med nakke til Pattu Sarees med bilder:

Her er de 15 beste valgene med pattu saree -bluse med nakkedesign som du har ventet på.

1. Blå bluse med dyp hals:

Bluse med nakkeutforming for pattu sarees 1

Den første bluse -nakke -designen for pattu saree som du ser her er en nydelig ryggløs stil, vel nesten. Her er stilen mer en fancy, med steiner rundt den runde spalten. Denne designen er ideell for kvinner som velger å være dristige til tross for at de følger tradisjonene.

2. Grønn bluse for Pattu Sarees:

Bluse med nakkeutforming for pattu sarees2

Vi kan anta at det vakre, intrikate steinverket er det første du legger merke til om blusen her. Det ser ut til å passe bra til bruden, på grunn av designet og hvordan nesten hver tomme av blusen er dekket av den.

3. Orange Pattu Saree -bluse:

Bluse på ryggen til pattu sarees3

Pattu -blusen med nakkedesignliste kan ikke gå uten funksjoner uten denne vakre designen. Hele mønsteret på baksiden er absolutt så kreativt som det blir. Denne er perfekt for pattu saree som du har beholdt på hyllen din til bryllupsdagen.

4. Grønn Pattu Saree -bluse:

Bluse med nakkeutforming for pattu sarees 4

En annen grønn du ser her, denne er mer av stein og perler enn broderi, men det forhindrer ikke at den blir helt betagende!

5. Bluse med dyp hals V:

Bluse med nakkeutforming for pattu sarees 5

Denne blusen vil være en god vurdering hvis du er på utkikk etter nakkedesign for pattubluser. Blusens prestisjefylte utseende kan gjøre det til et dyrt kjøp til tross for enkelheten, men hvis du spør, vil du finne ut hvordan nesten alle synes det var verdt prisen de måtte betale.

6. Vanlig grønn bluse:

Bluse med nakkeutforming for pattu sarees 6

Bortsett fra det lille broderiet på ermene, er blusen stort sett enkel. Imidlertid er designet unikt og vil glede deg når du har tatt på deg blusen.

7. Boat Neck Pattu Saree -bluse:

Bluse med nakke i ryggen for pattu sarees 7

Det ene designet du ser her er et dristig trekk fordi det er nesten ryggløst. Den bør best bæres med pattu sarees med lavt broderi siden det tillater blusen sin del av oppmerksomheten.

8. Rød og gylden Pattu Saree -bluse:

Bluse på ryggen til pattu sarees8

En annen pattu saree -bluse med nakkedesign fra den klassiske lookboken, denne blusen kommer helt sikkert til å få frem de beste funksjonene i deg når du har den på deg med en pattu saree. Det burde ikke være for vanskelig å forestille seg deg selv i denne hvis du er mer av den tradisjonelle typen.

9. Red Back Hook Blouse:

Bluse med nakkeutforming for pattu sarees9

Alle nyanser av edruhet har blitt bevart i denne tradisjonelle blusen, og hvis du tror på å opprettholde alt om din etnisitet, vil denne blusen være ditt ideelle valg for dagen. Ermene i jakkestil ser tiltalende ut og har glitter på det rødlige skjæret, noe som kontrasterer det generelle utseendet for godt.

10. Blue Slit Blouse:

Bluse med nakkeutforming for pattu sarees10

Med en kongeblå farge og sånn broderi, trenger vi i det hele tatt å synge rosene til dette blusens nakkemønster for pattu sarees? Det taler mye for seg selv, og du er sannsynligvis overbevist nok.

11. Blå silke dyp halsbluse:

Bluse på ryggen til pattu sarees11

En pattu saree med en silkebluse er en av de eldste kombinasjonene, og her presenterer vi en bluse med en dyp nakke og en vridd snor for en forandring. Ta en titt på de små steinene plassert overalt, slik at blusen ser mer tiltalende ut.

12. Bluse med broderi med broderi:

Bluse med nakke i ryggen for pattu sarees 12

Sølvtrådarbeidet på ermene fungerer virkelig som en avgjørende faktor for blusedesignet du ser her. Det er trendy, men like uvanlig med det distinkte settet med blå strenger som møtes i nakken på en trekantet design.

13. Gyllen bluse med broderi:

Bluse med nakkeutforming for pattu sarees 13

Designer pattu saree -blusen du ser her er annerledes enn de andre du så på listen siden begge sider av blusen har den samme intrikate designen feilfritt.

14. blus med dyp hals og ermer:

Bluse med nakke i ryggen for pattu sarees14

Fargekombinasjonen på denne pattu saree -blusen i nakken er veldig annerledes og derfor interessant for øyet. Det vil helt sikkert trekke oppmerksomheten til deg på grunn av det vakre blusebroderiet og den dype nakken som hever oomphen.

15. Patty Saree -bluse med ren hals:

Bluse med nakke i ryggen for pattu sarees 15

Ingen kan og vil motstå å ha sin udelte oppmerksomhet på deg med denne avsluttende blusen på listen. Blant nakkedesigner for pattu sarees har denne et snev av forskjell, siden den er stilig, men samtidig.

Mange kvinner har en tendens til å gå på kompromiss med kvaliteten på blusen de velger med pattu saree, forutsatt at sareen vil ta seg av jobben, men det er det med dyre sareer, blusene deres må også være utover perfekte. Selv om du vil være ansvarlig for blusen du velger, kan du bruke den som en fordel og velge ideelle som matcher din stil, slik at du ikke trenger å nøye deg med noe du ikke ønsker å se deg selv i.