Hva er en saree uten bluse? Uansett hvor enkel eller rik sareen din er, er det blusen som lager eller ødelegger utseendet ditt! Å velge den riktige blusen er en ganske utfordring, og noen ganger er vi virkelig for en bluse som kan spare tonnevis med arbeid for oss. Dette er grunnen til at vi presenterer disse nydelige gyldne blusedesignene, bare for deg! Du kan ha en grunnleggende gullbluse og bli sortert for hele sesongen. Gullbluser kan kombineres med bokstavelig talt hvilken som helst farget saree. Fra Kanjeevarams til Chiffons, en pen gullbluse kan redde dagen for deg! Les videre for å utforske noen av de populære designene.

Hvordan velge en gullfarget bluse?

En metallisk farge som gull kan til tider være vanskelig. Gulltonen, stoffet og teksturen kan skape en stor forskjell i utseendet ditt. Her er noen viktige punkter du må huske på når du velger en gullbluse:

 • Gå aldri for klebrig materialer som har dårlig kvalitet. Disse kan få deg til å se høyt ut.
 • Gå for subtile, dempede gullstoffer som silke og brokader for et verdig utseende.
 • En selvdesignet gullbluse kan passe enhver saree. Invester i det!
 • Hvis du leter etter en brodert gullbluse, kan du prøve nøytrale verk som sølv eller stein for å gjenbruke den.
 • Velg skimrende gullstoffer for å matche flytende sareer som georgetter og chiffonger.
 • Netting- og blondestoffer kan gi deg et sanselig utseende uten å gå over toppen!

Attraktive gyldne blusedesigner for kvinner med bilder:

La oss finne akkurat her med de gylne blusedesignene ved at kvinner virkelig ser fantastisk flotte ut.

1. Golden Lehenga Blouse Designs:

Gyldne Lehenga -blusedesigner

Hvis du trodde at disse gylne blusene bare fungerer for sareer, tar du feil! De kan sømløst settes sammen med hvilken som helst Lehenga. Sjekk for eksempel denne gullfargen Lehenga, som er slått sammen med en vakkert laget gyllen Choli. Den er pyntet med forskjellige broderteknikker og snørebånd for å få deg til å se eterisk ut!

 • Bluse Design: Gullfarge Choli For Lehenga
 • Materiale: Silke

2. Vanlig gylden blusedesign:

Vanlig gylden blusedesign

En vanlig gullbluse er et must-have i hver kvinnes garderobe. Denne nøkterne, men stilige gyldne blusen er laget med Brocade og nettstoffer. Halsen og ermene er igjen gjennomsiktige for å gi en illusjonseffekt. Bysten og livet er gitt i et ugjennomsiktig stoff for bedre dekning og støtte. En søt gyllen blonder pryder halsdelen.

 • Bluse Design: Vanlig gullbluse med ren hals
 • Materiale: Silke

3. Red Sarees With Golden Blouse:

Red Sarees With Golden Blouse

Rødt og gull er en match made in heaven! Denne dødelige kombinasjonen kan lage hoder i ethvert parti! Ta en titt på denne røde vanlige sareen som er smakfullt kombinert med gullblank blanke. Den beste delen av denne blusen er at du kan bruke den på andre vanlige sareer som blå, grønn, fiolett, uten å måtte investere i flere bluser.

 • Bluse Design: Gullglansbluse med vanlig rød saree
 • Materiale: Glitrer

4. Svart Saree med gyllen bluse:

Svart Saree med gyllen bluse

Ingenting kan slå utseendet til antrekket i svart og gull. Den mørke fargen på en svart saree finner den perfekte kontrasten i en glitrende gylden bluse. Denne enkle, runde halsblusen holdes på den lave nøkkelen for å markere sareens rene stoff. Du kan kombinere den med statement smykker for å se fantastisk ut!

 • Bluse Design: Gull glitrende bluse med svart saree
 • Materiale: Glitrer

5. Golden Lace Blouse Designs:

Gyllene blonderblusedesigner

En blonderbluse, som denne, kan legge til et element av glamour i antrekket ditt. Blusen er laget med gyldne blomsterblonder, som kan passe til enhver saree og til og med ditt Lehenga -skjørt. Blusen med høy hals holdes enkel for å få skjønnheten til blonder til å skille seg ut. Bruk den sammen med store dristige pigger for å tjene tonnevis av komplimenter.

 • Bluse Design: Bluse i gullblonder
 • Materiale: Blonder

6. Blusedesignen med full hals og gylden farge:

Blusedesign med full hals og gylden farge

Denne spesielle designen kommer også med et kult mønster på forsiden og bakdelen. Det er ermer på denne blusen, den er ikke for lang, derfor er den veldig behagelig å ha på. Blomstermønsteret er utført på en gjennomsiktig base, og det er derfor dette og derfor vil være et ideelt valg for nettede sareer. Man kan bære denne vakre blusen ved bryllup, og for alle de fantastiske funksjonene er det den beste gylne blusedesignen du noensinne vil se.

 • Bluse Design: Gullblonder med båthalsbluse
 • Materiale: Blonder

7. Den antikke gylne blusedesignen:

Antikk gylden blusedesign

Denne designerblusen i gullfarge er den siste trenden. Den har et antikt gyllent mønster som er helt iøynefallende, og derfor er denne blusen en av de beste gylne blusedesignene i denne listen. Det ermeløse mønsteret gjør det behagelig å sport og det er beregnet på den slanke kroppstypen. Derfor bør du se på deg selv og tenke på hvordan denne blusen får deg til å se ut. Hvis du er for lubben, vil du ikke kunne få det beste ut av dette designet for å unngå denne designen..

 • Bluse Design: Ermeløs bluse med paljettarbeid
 • Materiale: Paljetter

8. The Scalloped Golden Blouse:

Scalloped Golden Blouse

Hvis du er forelsket i nettsareer, så er dette en veldig god bluse for nettsareene. Det er også en skallet nettdesignersaree som effektivt bruker den gylne fargen. Blusen har evnen til å stjele alt utseende og bringe all oppmerksomhet på deg. Det ser virkelig fantastisk ut foran og bak. De små mønstrene på denne blusen vil gjøre kvinner begeistret for denne blusen. Hvis du leter etter en av de beste gullblusene med nakke i nakken.

 • Bluse Design: Blonde med gylne blonder med hals i ryggen
 • Materiale: Blonder

9. Gold-Net Designer-blusen:

Gold-Net Designer bluse

Hvis du leter etter gyldne nettbluser, så er dette enda en på denne listen som er laget av nettmaterialet. Den gylne fargen passer perfekt til denne blusen, og mønsteret i ryggen gir en perfekt form til ryggen. Denne blusen laget av et komfortabelt tøy er også enkel og elegant. Det er utvilsomt det mest populære designet med gyllen bluse.

 • Bluse Design: Gull nettbluse med åpen rygg og Dori
 • Materiale: Nett

10. Zigzag Designer Golden Blouse:

Zigzag Designer Golden Blouse

Denne ferdige gylne blusen er enkel med blonder med de små festene (to) er veldig attraktiv, og det kan sies å være en av hovedattraksjonene til denne designer tradisjonelle indiske dameklærmodellen. Den lavskårne nakken kan komme med eller uten blonder.

 • Bluse Design: Dempet gullbrokadebluse
 • Materiale: Brokade

11. The Copper Shimmer Golden Blouse Design:

Kobber Shimmer Golden Blouse Design

Denne gylne blusen er forskjellig fra de som er omtalt i denne artikkelen. Den har et veldig forlokkende mønster med alle de kobberglitrende festene festet til hele kroppen på denne blusen. Blusen er en blanding av gylne og andre milde farger, noe som gjør det gyldne utseendet mer fremtredende. Blusen har en liten erme med en vakker nakke med lav snitt.

 • Bluse Design: Metallic gull foran åpen bluse med perlearbeid
 • Materiale: Glitrer

12. The Shiny Golden Celebrity Blouse:

Skinnende gylden kjendisbluse

Denne blusedesignen i gullfarge gir brukeren kjendisutseendet. Det ser veldig fantastisk ut med den spesielle saren som Nargis har. Det virker som om denne blusen ble designet spesielt for denne sareen. Match det med et ideelt halskjede og bun opp håret ditt for det perfekte brudeutseendet.

 • Bluse Design: Gullbluse med paljettarbeid
 • Materiale: Georgette

13. Designerblusen med full erme:

Bluse i fullermet design

Dette er en av de beste designerblusene noensinne. Den har et veldig kult mønster i hele kroppen. Fiskemønstrene er gjort veldig vakkert på denne blusen, og ved å se på denne blusen lenge nok, vil du kunne innse at hvor mye engasjement og kjærlighet som er lagt ned i å lage dette mesterverket.

 • Bluse Design: Gull og krem ​​Brocade silkebluse
 • Materiale: Brokade

14. Den ermeløse gylne blusen:

Ermeløs gyllen bluse

Den har et veldig vakkert ermeløst blusemønster og de tynne lilla kantene gjør denne blusen enda mer bærbar. Enhver saree -elsker vil sannsynligvis ønske å sport denne blusen med stolthet og kjærlighet. Blusedesignet i gylden farge er litt løst, og det gir blusen et forhøyet og elegant utseende. En høy bolle og litt mildt tilbehør, og gir et raffinert utseende.

 • Bluse Design: Bluse i gull og lilla krage med dyp V -rygg
 • Materiale: Poly silke og fløyel

15. Bluse -designen med halterneck:

Bluse -design med halterneck

Denne gylne blusehalsdesignen er så kjærlig at sannsynligvis alle vil bli forelsket i den. Grimehalsdesignet vil være egnet for et cocktailparty eller til og med ved et bryllup. Det vil gi deg den mengden oppmerksomhet du alltid har ønsket. Bare bind håret i en bolle for å avsløre dine godt tonede skuldre.

 • Bluse Design: Bluse med gullhalter med paljetter
 • Materiale: Paljetter

16. Den sørindiske designerhalterblusen med halterneck:

Sør -indisk designer bluse med halterneck

Dette er nok en bluse med halterhals som er en bluse i gullfarge. Blusen vil se veldig fantastisk ut når den sportes med en passende saree. Dette er en av de blusene som får en enkel sare til å se veldig attraktiv ut.

 • Bluse Design: Gull Shimmer grime hals bluse
 • Materiale: Glitrer

17. Den enkle gyldne blusen:

Enkel gylden bluse

Hvis du ikke vil bære noe for fancy, så ta en titt på dette designet. Den har den gylne fargen ganske effektivt og ser fortsatt ganske forlokkende ut. Mønsteret kan sies å være et av de beste designene der ute, med et litt lavt kuttmønster foran.

 • Bluse Design: Enkel gullbluse med rund hals
 • Materiale: Brokade

18. The Low Cut Golden Blouse:

Lavskåret gylden bluse

Dette designerelementet vil passe for alle kvinner der ute, som er forelsket i bluse med lav hals. Det er en ganske lavskåret rygghalsbluse med kroker på ryggen. Det ermeløse gylne blusemønsteret vil være ideelt festspill og vil matche sareedraperingen i flytende stil.

 • Bluse Design: Gylden glitrende bluse med dyp U -hals tilbake åpen
 • Materiale: Glitrer

19. Patch Work Gold Designer -bluse:

Patch Work Gold Designer bluse

Denne gyldne designervaren er sannsynligvis noe enhver kvinne vil ha på sport sammen med sin favoritt saree. Den kan bæres med en svart, brun, gyllen saree og blusen har blandede farger av gylden og svart, med ekstra perler og arbeid. Dette er en av de veldesignede bluse-designene i svart og gull.

Bluse Design: Gull og svart patchworkbluse med Dori

Materiale: Brokade

20. Den siste gylne ermeløse blusen:

Nyeste gylne ermeløs bluse

Dette er sannsynligvis et av de flotteste designerartiklene som finnes. Den gylne fargen passer perfekt til de små mønstrene på blusen, som bare kan sees hvis du ser nøye nok ut. Dette kan tilpasses med de riktige designene og fargetilstrømningen og matches med en ideell vanlig saree.

 • Bluse Design: Selvdesignet gull-ermeløs bluse
 • Materiale: Brokade

Gullbluser fortjener en spesiell plass i garderoben din. Selv om du ikke har en matchende bluse klar, kan en gullbluse komfortabelt erstatte den. Bare kjøp en eller to av disse blusene i brokade- og garnstoffer for å koble sammen med silke og chiffong. Det er best å la dem være enkle, uten pynt for bedre gjenbruk. Sørg også for å få riktig passform, og hvis mulig, legg til ekstra kopper for en definert form. Det er for å lyse i den gylne blusen din!