Low cut blusene er tingen akkurat nå. Disse blusene er stilige og forlokkende. De avslører den bakre delen av den som har på seg, og det er det som gjør dem så sexy. Kvinner med jevn hudfarge kan bruke disse blusene ganske enkelt. Hvis du leter etter noen bluser med lave snitt, så vil det i denne artikkelen være noen bluse med lavt snitt som sikkert vil komme godt med. Disse blusedesignene er inspirert av modeller, kjendiser, etc. Hold sansen din våken og følelsene under kontroll når du går inn i verden av indisk klesskjønnhet.

1. Low Cut Dark Blouse Design:

The Low Cut Dark Blouse Design

Dette er en designerbluse som blir sportet av en indisk filmkjendis. En ting må huskes på at hvis du er ute etter noen veldig kule blusedesigner, så er den som diskuteres her sannsynligvis den beste du noen gang vil finne. Kvinner har lyst på dette designet, og nesten alle er ute etter å ha fått denne blusen på kroppen. Du har allerede sett og dermed har du fordelen. Vis designeren din eller skreddersy designet, og dermed vil du bruke denne fantastiske blusen mye raskere og bedre enn noen der ute. Om nødvendig kan du be designeren din om å bruke noen vedlegg på dette designet også.

2. Tradisjonell Saree -bluse med lavt snitt:

Low Cut tradisjonell Saree -bluse

Hvis du er ute etter noe tradisjonelt så vel som trendy, er du på rett sted. Denne blusen kommer med en fantastisk design gjort på baksiden og skjæringen på kantene får den til å se så attraktiv ut. Blondemønsteret er også strålende og kort sagt, det kan sies å være et av de beste lavbluse -designene som en kvinne sannsynligvis kan se etter.

3. Blomstret bluse med lavt snitt:

Blomstret bluse med lavt snitt

Hvis du er ute etter noe stilig så vel som edru, kan dette være den rette for deg. Den har en forlokkende blomsterdesign, som nesten alle vil elske. Denne spesielle designen har et vakkert mønster på ermene på et rødt lerret. Det vil være egnet for kvinner i alle aldre og vil se best ut når du bruker dette ved anledninger som bryllup. Sareen skal komme med en farge som forskjønner blusen, og blusen vil gjøre det samme for sareen hvis den rette er slitt.

4. Designet for den ryggløse lavkuttede hvite kjendisblusen:

The Backless Low Cut White Celeb Blouse Design

Denne spesielle designen ble sportet av Bollywood -kjæresten Kareena Kapoor på et arrangement. Dette er sannsynligvis en av de vakreste blusene en kvinne kan ha på seg med en hvit saree. Det vil være egnet for fester og lignende arrangementer. Blondedesignet på halsen hever stangen og gjør den veldig vakker sammenlignet med andre ryggløse bluser. Dette er en av de veldig lave blusene Kort sagt, det kan sies at hvis du trenger noen bluse med lavt snitt, så er dette den perfekte for deg.

5. Den sørindiske blusedesignen:

Den sørindiske blusedesignen

Hvis du leter etter noen bluse med lavt snitt, så er dette en av dem. Designet er ganske enkelt, men samtidig er sareen ganske vakker. Det kan sies at skjønnheten i blusen får sareen til å se mye mer attraktiv ut enn den faktisk er.

6. Den trendy indiske low cut -blusen:

Den trendy indiske bluse med lav snitt

Dette er en bluse med lav snitt foran, som har et veldig kult og trendy utseende. Hvis du noen gang finner ut at du går tom for mote, så bruk denne for å være showstopper.

7. The Celebrity Low Cut Blouse Design:

The Celebrity Low Cut Blouse Design

Denne blusen gir deg kjendisutseendet. Denne mørkegrønne blusen er utvilsomt en av de flotteste som finnes.

8. Blusen med lavt snitt:

Blusen med lavt snitt

Denne blusen er vakkert laget, og utskriften på dette vakre lerretet er helt fantastisk.

9. The Printed Low Cut Blouse # 2:

The Printed Low Cut Blouse # 2

Det ser ut til at denne blusen har blitt støttet ved hjelp av et lite feste øverst, det er møtestedet for de to sidene av blusen. Gullet og lilla mønsteret på dette indiske kvinneklærstykket får det til å se veldig forlokkende ut.

Så neste gang du vil se sexy ut som et helvete, er det ingenting som er bedre enn å plukke opp en bluse med lav snitt herfra. Det vil garantert etterlate et inntrykk du alltid håpet på.