U -halsblusemønstre er fuktige, vanlige og brukes nesten av alle kvinner. Takknemligheten til u -halsblusemønsteret passer til alle designene på sareeblusen. En unik og all-time favoritt u-hals passer hver dame. De slanke passformene til dame i pluss størrelse kan alle se nydelige og attraktive ut med blusesting med U -hals. Det er brede U -halsmønstre til dype U -hals- til høye U -halsblusedesigner som for det meste regnes som en variasjon i U -halsbluser.

Siste U Neck Saree -blusedesign:

Her er en liste over 9 beste design av bluser med u -formet nakkemønster.

1. Utmerket U -halsbluse:

Flott u -halsbluse

Aishwarya Rai Bachhan lyser elegant med en gylden gul saree med en blonder med U -hals. Sareeblusen ser nydelig ut selv i en fargekombinasjon i denne epoken med en trend der motsetninger i stor grad foretrekkes.

2. Bluse med høy U -hals:

Bluse med høy hals

To skyggelagte saree kan få en eksklusivt designet bluse. En halvermet trykt bluse sydd med U-hals saree-blusemønster ser dynamisk og elegant ut med den rike sareen. En ikke så dyp U -hals både på baksiden og forsiden kan se fantastisk ut for dressingen din.

3. Designer halvermet U -halsbluse:

Designer halvermet U -halsbluse

U -halsbluser utsmykket med vakre kunstverk gir deg et fantastisk utseende. Det beundringsverdige i dekorasjonen av blusehalsene er at den skal sees selv på avstand. En dristig design av runde flekker eller speil på halsen på U -halsblusen ser fantastisk ut.

4. Lined Detaljert U -halsbluse:

Blonder med detaljert U -hals

En bred bluse med U -hals ser fantastisk ut med en designer saree. Bredden på blusehalsen kan være fra den eksakte skulderstripen til en dyphet litt høy fra spaltningen til hals-skulderstripen. En langermet ser dynamisk ut med mønsteret.

5. Blomstertrykk U -halsbluse:

Blomstret, U -bluse med trykk

Bluser med blomsterprint ser kule ut selv i vanlige sareer som brukes daglig. Den daglige dressingen kan få et designert og unikt utseende med en blanding og match -design av din saree og bluse. En trykt blomsterbluse U -halssting ser fantastisk ut med hvilken som helst av sareen din som har hvilken som helst farge som matcher blomstertrykket i blusen din.

6. En fløyel U -halsbluse:

En bluse i fløyel

En bluse med U -hals er også en av de vanligste, men likevel elegante stilene for å sy designblusene dine. Noen designerbluser har brodert arbeid som gir U -form på baksiden eller forsiden. Slike bluser gir et fantastisk designerutseende til sareen din.

7. Rygg U -halsbluse:

Rygg u hals bluse

Blusemønster på baksiden av U -halsen kan gjøres mer utrolig med vakkert lappeteppe eller broderi. Storslått moti / perleverk ser fantastisk ut på blusens grenser. En lignende designer saree lyser opp utseendet ditt.

8. Svart Zardoshi -arbeid på U -halsbluse:

Svart Zardoshi -arbeid på U Neck Blouse

En dyp ryggbluse med U -hals i svart, gir høy sikkerhet til din ryggdressing. En svart bluse med gyldent zardoshi -arbeid på grensene til U -halsmønsteret ser fantastisk ut. En enkel vanlig sareerød eller svart kan se fantastisk ut for festen din.

9. Brodert Dupion Silke U -halsbluse:

Broderet Dupion silke U -halsbluse

En dupion silkebluse med U -halsblusemønster med trykk eller broderi overalt er en unik og designerblusestil. Arbeidet med blusen passer til ingen farge saree, og det gir også et festutseende.

Kvinner med kule antrekk kan gi et sexy utseende til sareebluseantrekket med en dyp bluse med U -hals som også blir litt dypere til spaltningen. Mens du til og med kan få dype U -halsbluser på baksiden som gir dressen en åpen ryggdesign. Saree drapering er en kunst å se nydelig ut med små endringer i måten du kler deg på. En enkel bluse med U -hals kan også gi deg et dynamisk, fantastisk utseende.