Sarees kan være veldig stilige, spesielt hvis du er klar til å eksperimentere med ditt valg. Det som ville vært enda bedre er hvis blusen går utover for å utfylle utseendet til sareen. Hvis du foretrekker å se glamorøs ut på en annen etnisk måte, vil disse få blusene komme deg nærmere drømmelooket ditt. Rygghalsen til disse blusene er ikke bare forskjellig fra den vanlige, men også nydelig på alle måter. Ta en titt.

Saree -bluse på nakken

Tradisjonell Saree -bluse med nakkedesignkatalog i India:

Her skal vi tilby 9 beste blusehalsdesigner for indiske sareer.

1. Blonder med rund hals for Saree:

Bluse med nakke i ryggen til Saree

Bluseutformingen på nakken for indiske sareer, ser denne blusen bra nok ut for både lehengas og sarees. Det er unikt, og se på hvordan de to skuldrene hviler blusen på plass og blonder fortsetter på baksiden.

2. Midt spaltebluse Design bakhals:

Midje -slitte bluse -design bakside

Hele den åpne blusen har satt fyr på motemarkedet i år, sannsynligvis på grunn av hvor enkel, men elegant stilen er. Det kan få frem fantasien i hver dame som bestemmer seg for å se på utseendet. Designet har to skjøter på begge sider som du kan se. Det er en ermeløs bluse og passer best med designer sarees.

3. High Neck Slit Design for bluse:

High Neck Slit Design for Bluse

Denne halsdesignen for saree -bluse er så enkel hvis du ser på den, men den er like stilig og ny på sonen. Alt vil se bra ut med det på grunn av design og kutt.

4. Gul stilig bluse bakhals:

Gul stilig bluse på ryggen

Med mønstrene på baksiden er denne enkle blusen klar for hverdagsbruk like mye som familieanledninger. De korte ermene smelter inn og fullfører hele designet med en gyllen kant på plass.

5. Saree bluse netto nakke design:

Saree -blusenett i nakken

Hele ermete ermer gjør designet attraktivt for øyet. Ermene holdes korte. Gapene mellom hver tråd er mer enn vanlig bluser laget av nettet. Selve blusen har et snitt i choli -stil og en knute bak og holder designet på plass og fullfører hele utseendet.

6. Flerfarget bluse:

Flerfarget bluse

Hvis du går retro med nakkemønsteret på ryggen for sareebluser, er det din ting, denne blusen gir stilen din et formål. De korte ermene passer godt til den flerfargede stemningen. Fargekombinasjonen får denne blusen til å se ideell ut med enhver saree i det hele tatt.

7. Stringed Saree Blouse back Design:

Stringed Saree bluse tilbake Design

Den nedre halvdelen av blusen er solid svart i fargen, og skjønnheten i blusen ligger i de oransje, gjennomsiktige klærne. Det er en blonder som brukes til å feste blusen på plass.

8. Saree -bluse med full rygg og nakke:

Saree -bluse med full hals og rygg

Denne enkle brune blusen er nydelig å velge mellom. Blusen har virkelig lange ermer, og det bidrar bare til skjønnheten i blusen. Den matcher fargen på sareen godt.

9. Ryggløs Design Back Saree -bluse:

Ryggløs Design Back Saree -bluse

Når du ikke er ute etter en tradisjonell sareebluse med rygghals, kan denne blusen i det hele tatt kobles til hvilken som helst saree for å få frem poenget ditt. Det er veldig urbane og på høyde med de siste trendene. Blonder holder også blusen fin, men pass på at blusen ikke er for stram i passformen.

Med disse Saree -blusene kan du omdefinere stiluttalelsen din uten å prøve. Det kan trygt sies at du har havnet på noen av de beste valgene ute på markedet akkurat nå!