Håndbroderi bluser er de beste. Disse er laget med kjærlighet og omsorg og massiv erfaring i klesfremstillingsverdenen. De kommer i forskjellige teksturer og farger og har noen av de mest interessante mønstrene på blusene. Hvis du er interessert i dette, så vil vi i denne artikkelen diskutere noen av blusene. Noen av disse er beregnet på spesielle arrangementer som bengalsk pujas, Navratri, Ganesh Chaturthi, osv., Og hvis du liker blusedesign, så er dette sannsynligvis det beste stedet for deg å være akkurat nå. La oss starte!

Siste håndlagde broderiblusedesigner for spesielle anledninger:

La oss se på de 9 beste enkle blusemønstrene for håndbroderi.

1. Den gule blomsterdesignen:

 Det gule blomsterdesignet

Denne spesielle designen har en flott tekstur og er veldig bra for å vise frem det fantastiske håndarbeidet på blusestykket. Du kan bruke denne blusen med en gul saree eller noen med en passende farge som blusen. Det er lagt ned mye hardt arbeid med å lage dette mesterverket, og det fremgår av skjønnheten i dette indiske klesstykket. Det er små prikkete strukturer utført over blusen sammen med bladlignende mønstre som dekorerer hele blusestykket. Hvis du er ute etter den perfekte blusen for noen form for indisk tradisjonell anledning, så kan dette være den perfekte akkurat der. Ut fra tiltrekkingen til denne blusen å dømme, kan dette definitivt hevdes å være et av de fineste håndbroderidesignene for bluse noensinne.

2. Den glitrende blusedesignen:

Den glitrende blusedesignen

Hvis du er på utkikk etter et håndlaget blusedesign til bryllupsanledninger, kan dette være den rette for deg. Her kan vi se at det tradisjonelle klesmaterialet viser et fantastisk design og håndarbeidet er også fascinerende. Enhver kvinne vil gjerne bruke denne blusen med en saree i kontrastfarge. Grunnfargen på blusen er gul, og den er videre dekorert med noen glitrende materialer, små kunstige plastperler, etc. Man kan bare lage en så vakker bluse ved hjelp av begavede hender. Det er en av de beste bluse -broderidesignene som er laget for hånd.

3. Håndlaget brunt broderi med broderi:

Håndlaget bluse med broderi i broderi

Blusens hals ser mye vakrere ut enn resten av kroppen. Det hadde blitt gjort ved hjelp av bare hender, og det ser helt fantastisk ut. Denne spesielle blusedesignen kan enkelt sportes på ethvert arrangement og på grunn av den fantastiske tiltrekningen til dette tradisjonelle plagget. Broderiet mot nakken er de beste håndbroderidesignene for blusehalsen.

4. Flere fargede håndarbeidsblusedesign:

Flerfarget håndarbeidsblusedesign

Her kan vi se noen strikkehandlinger ved bruk av forskjellige stykker bomullstau, som også er i forskjellige farger. Det er derfor dette blusstykket ble så fargerikt. Det kreves mye tålmodighet og hardt arbeid for å gjøre denne drømmen håndlagde blusen til en suksess. Her kan vi også se noen glitrende plastmaterialer (chumki) som brukes til å forskjønne blusestykket. Man kan sporte dette på nesten alle arrangementer som et av de beste bluse -broderidesignene som er laget for hånd.

5. Delvis gjennomsiktig håndlaget blusedesign:

Delvis gjennomsiktig håndlaget blusedesign

Dette er en virkelig fantastisk blusedesign som beskriver skjønnheten i indiske klær. Det indiske dameklæret har også et fantastisk design og en imponerende farge. Mot den fremre delen av nakken blir blusen litt gjennomsiktig, og dette gjør den annerledes enn de andre blusestykkene på markedet. Skjønnheten har ikke tatt slutt. Noe åpenhet er også synlig i de korte ermene, og slik kan en kvinne rocke denne blusen på en fest eller på et arrangement.

6. Den hvite og blomsterbluse -designen:

Den hvite og blomsterbluse -designen

Hvis du trenger en anstendig blusedesign, så vil dette være et ganske godt valg. Det er en godt brodert bluse som viser de tradisjonelle blomstermønstrene.

7. Designet med den rosa broderte blusen:

Den rosa, broderte blusedesignen

Hvis du leter etter anstendig broderi i en bluse som kan sportes i indiske festlige anledninger, så er dette et veldig godt valg for deg.

8. Den lysegrønne og blå broderidressen:

Den lysegrønne og blå broderidressen

Leter du etter den rette broderiblusen for deg? Her er en ganske god som også har et vakkert mønster på sidene og forsiden av designet.

9. Designet med den blanke broderien:

Designet med den blanke broderien

Leter du etter noe kult? Her har vi en virkelig blank og trendy blusedesign som muligens vil passe for enhver kvinne der ute.

Disse designene av håndbroderibluser vil definitivt få deg til å bli forelsket i slike stiler. Sørg for at du får en i garderoben din i det minste for å sikre et komplett utseende.