Har du akkurat fått deg en helt ny saree? Du er forvirret om hvordan du skal style det? Vær trygg! Vi har noen store moteinspirasjoner for deg i denne artikkelen, som viser noen av de siste Fancy Blouse -designene. Disse blusene er en umiddelbar hit hos damer, som er veldig spesielt på å ha på seg noe unikt for enhver anledning. Med de nyeste snittene, stoffene, teksturene og snørebåndene vil Fancy bluser sikkert stjele hjertet ditt. De passer for alle aldersgrupper og fungerer ganske bra med mer enn en saree. Før du bestemmer deg for et utdatert design, bør du sjekke ut disse flotte sareene med blusedesign for å følge med på trendene!

I dag er trenden der sareene ikke får mye arbeid med blonder, steiner og annen sjarm. Enkel vanlig, tofarget, trykt Patola etc. får funky blusedesign for et verdig utseende. Følgende er noen drastiske design av fancy bluser som passer til garderobene dine.

Funksjoner av Fancy Blouses:

Ordet “Fancy” betyr kreativitet, originalitet og fantasi. Så du vet hva du kan forvente av disse flotte blusene. Noen av de beste egenskapene til disse cholisene er som følger:

 • Designere bruker fancy bluser som en måte å uttrykke sin kunstneriske natur. Det er derfor vi ser mange lekne ideer.
 • Disse blusene er en perfekt blanding av forskjellige materialer og teknikker for å lage et fantastisk mesterverk.
 • De tilbyr en uventet vri på den vanlige blusen for et off-beat mønster.
 • Du kan legge merke til kommende design og modeller i fancy bluser, som er sterkt inspirert av Celeb -mote.
 • Fancy bluser henvender seg til forskjellige typer publikum og spenner fra dristige design til beskjedne mønstre, uten å gå på kompromiss med oomph -faktoren.

Vakre blusedesigner for fancy sarees med bilder:

Her er de beste modellene av fancy bluser for Ramp Look.

1. Patch and Stone Work Fancy Blouse Pattern:

Patch and Stone Work Fancy blusemønster

Middelalderkvinnene velger et flott silkeblusdesign for sareer med nakkearbeid foran. Den fremste halsen kommer i strikket arbeid med diamanter, små perler og flekker for å danne et fancy halvcirkelformet blusehalsdesign. Baksiden er venstre ren med en kontrast enkel rund design. Designet er også kjent som Bandhej Bharat design eller Gamthi work design.

 • Bluse Design: Bluse med broderi fra Cream and Red Fancy
 • Materiale: Chinon

2. Diamond Back Blouse Design:

Diamond Back Bluse Design

Nett og bomullssilke er en fantastisk kombinasjon av en enestående bluse. Brokadesilkeblusen har netthylser og nettdesign bak. Nettet er bundet til ender med en stor perle som danner en diamantform. Knipearbeidet i nettet som danner diamanten ligner også på to buer festet til hverandre.

 • Bluse Design: Grønn fancy bluse med knuter i ryggen
 • Materiale: Nett og brasso

3. Bluse på den ene siden:

Bluse på den ene siden

En ganske berømt brudeklær, de siste flotte blusedesignene er den med et enkelt blondedesign. Baksiden av blusen har et V -design med en enkel bluse på den ene siden, mens den andre siden gir et blondedesign fra skulderen til livet. Den andre siden av blusen er igjen ren for et sofistikert utseende av sareen.

 • Bluse Design: Rød fancy bluse med dyp V -rygg
 • Materiale: Georgette

4. Ovular Bow Net Blouse:

Ovulær buenettbluse

En fancy designbluse med nakke i ryggen inkluderer et design laget av nettet. Den svarte blusen får en gjennomsiktig rygg som danner et sirkulært mønster bak med et sløyfebundet design på enden på livet. Det gir et elegant utseende på vanlige silkesareer. Designet utføres mye på nettsareer eller chiffongsareer for en liten anledning.

 • Bluse Design: Svart nettbluse med rygg
 • Materiale: Nett

5. Ermeløs design med høy hals:

Ermeløs design med høy hals

Et fancy designerblusestykke til bryllup er det nye flotte blusedesignet som er laget av fløyel og prydet med sølvlapper og stein. Flaskegrønn fløyel er gitt et sølv- og nettbelegg for en høy halseffekt med en ermeløs design. Halsdelen er også designet for å gjøre den tung.

 • Bluse Design: Blågrønn Fancy Designerbluse med steinarbeid
 • Materiale: Netto og fløyel

6. Enkel Golden Brocade -bluse:

Enkel gylden brokadebluse

Vil du ha et forenklet utseende! Tunge eller lette sareer ville være en god match for de gylne brokadeblusene. Den enkle bluse -stilen er designet med en sekskantet ryggdesign som er dyp for et glamorøst utseende på enhver saree. Det gir sareen et perfekt utseende ved en liten anledning. Den gylne brokadeblusen er best på Patola sarees, Pattu Sarees, sela og bandhani.

 • Bluse Design: Gullfarge Fancy brokadebluse med Dori
 • Materiale: Brokade

7. Frontkjedeblusedesign:

Blusedesign foran

En annen design som er brukt for en fancy saree -bluse med nakke i nakken, kommer med et bomullssilkemateriale. Blusen har en liten krage og et sirkulært falldesign bak. Forsiden av blusen har en kjedeåpning for et jakkelook i fester. Slike blusedesigner er best for sareer laget av bomull eller silke og gitt på den ene siden trykt palla for å gjøre designet synlig.

 • Bluse Design: Peach Fancy designerbluse med glidelås foran
 • Materiale: Georgette

8. Ermeløs bluse:

Ermeløs bluse

Vil du ha et dristig utseende etter en vanlig saree med en skinnende kant! En svart saree i nettet får et design som regnes som de indiske fancy blusedesignene. Blusen er gitt nettmateriale på toppen som gir et dråpedesign i nakken. Skuldrene og ryggen er ufruktbare for å gjøre huden synlig.

 • Bluse Design: Black Fancy bluse med høy hals
 • Materiale: Netto og fløyel

9. Maharashtrian Fancy Blouse Design:

Maharashtrian Fancy bluse design

En ganske kjent design i de fancy blusedesignene er blusen som bærer en sløyfe på enden foran. Ermene har også en Puff -design som gjør den mer søt. Blusen er også gitt en dyp hals foran og bak med en sekskantet design. Designet er vanligvis laget av silkebomull eller silkemateriale for å tillate kurvene i midten.

 • Bluse Design: Rosa blomsterprint Fancy Maharashtrian -stilbluse
 • Materiale: Crepe

10. Blomsterprint Brocade -bluse:

Blomsterprint Brocade -bluse

Lehenga -designene er nå populære med en brokadebluse med blomsterprint. På forsiden av de siste flotte blusedesignene er det et pakke -design til halsen som ligner på skjorten med en krage. Baksiden av blusen har et firkantet design som etterlater brede belter ved siden av. Det gir ryggen til enhver slank jente et attraktivt utseende. Dette er en av de nyeste blusedesignene for fancy sarees.

 • Bluse Design: Blomstertrykt Fancy Crop Style bluse
 • Materiale: Bomull

11. Deep V Blouse Design:

Blå design med dyp v

Vanlige sarees matcher best med skinnende svarte, gyldne eller sølvbluser for et knallende utseende. Den svarte blusen her får en dyp V -hals foran og bak. Det gir et nydelig utseende til spaltningen for et sexy utseende, selv om det er enkelt i designet. Designet er mye slitt over halve sareemønstre for å vise frontdesignet enkelt. Prøv disse dristige blusemønstrene for fancy sarees hvis du er trygg på kroppen din.

 • Bluse Design: Black Brasserie Style Fancy bluse
 • Materiale: Net, Shimmer

12. Patch Work Design:

Patch Work Design

Lapparbeid har alltid gitt de tunge Patola -sareene et flott syn. Dette nye fancy blusemønsteret har en enkel sekskantet ryggdesign når det er besatt med lappetepper som gir et elegant utseende. Det silkefulle saree -blusemønsteret kommer med mangopatcher og andre bittesmå gullcharms med gylne blonder ved ermene. Brudene foretrekker også designet for ekteskapsfunksjonene sine for et tungt designerantrekk.

 • Bluse Design: Red Fancy brudebluse med lappeteppe
 • Materiale: Silke

13. Perlekantet bluse:

Bluse med perlekanter

Perler gir mønsteret til enhver bluse et flekkete utseende. Lignende fancy blusedesign for sareer som er svært selektive for lyse farger, er laget med gylne perler og flekker. Blusens bakside gir en pottedesign som har perlekanten sammen med ermene. Den lille mønsterdesignen øker også skjønnheten. Designet passer best på sareer og lehengas i silke eller chiffon med en medisinsk kant som ligner på blusedesign.

 • Bluse Design: Hvit rå silke Fancy Pearl arbeidsbluse
 • Materiale: Rå silke

14. Design med to strenger:

Blusedesign med to strenger

Den gylne blusen ville være en perfekt match for enhver kantet saree. En silkebluse i gylden, når den får en snordesign bak, gir en røykende fancy blusedesign 2019. Blusens forside får et sirkulært design mens ryggen er bar. Slanke kvinner bruker denne designen bredt i bryllup.

 • Bluse Design: Gullfarge Fancy ryggløs bluse
 • Materiale: Glitrer

15. Blondebluse -design:

Bluse design med blonder

En enkel flerfarget saree gir en lime-touch med sølvbluse. Den flotte saree -blusen på ryggen er designet med snørebånd i blomsterdesign. Ryggen er designet med en enkelt blonder som også bæres på skuldrene som ermer. Det er det beste festutseendet. Patch -blonder er også tilgjengelig i mangosnitt, sirkulære vektstangdesigner og mer.

 • Bluse Design: Gullfarge Fancy ryggløs bluse
 • Materiale: Glitrer

16. Bluse med halterneck:

Bikini -bluse i halsen

En vanlig rosa saree med strikkede sirkler på silke var på den røde løperen med et høyt opplyst fancy blusedesign. Blusen får et skinnende materiale med bikinidesign. Den kommer ikke med noen ermer, men med enkle bånd som er bundet i nakken og etterlater ryggen åpen og synlig. Den er ganske enkelt laget med et firkantet deksel festet med to nakkestriper.

 • Bluse Design: Lilla bluse med halterneck
 • Materiale: Paljetter

17. Sjalbluse Lehenga Design:

Sjalbluse Lehenga Design

En feilfri blusedesign viral blant tenåringer for bryllup er sjalinspirert blusedesign. Blusen har en skikkelig hudtilpasning med et lag chiffon eller mild silke på seg med søte feil. Toppen er også gitt sølvglansende sjarm for å gi den et delikat utseende. Designet kan bæres på designer lehengas for mottakelser.

 • Bluse Design: Cream Cape Style Fancy bluse
 • Materiale: Chiffon

18. Bluse uten skulder:

Bluse uten skulder

Kvinnene som er motebevisste, bruker i stor grad blusedesignet med off-shoulder ermer. De flotte blusedesignene for sareer med en bred kant har et dypt leppeskåret design foran og bak med off-shoulder ermer i et lite klypearbeidsmønster som passer til enhver fest eller bryllup.

 • Bluse Design: Svart fancy skulderbluse
 • Materiale: Crepe

19. Bikini bluse design:

Bikini bluse design

Ingenting ville se overdådig ut med en nett saree bortsett fra den bikinidesignede blusen med akvarellstripen på skulderen. Sølvblusen er innebygd med sølvperler for et designerutseende. Det gir et brunsj -blikk på brystmønsteret for enhver fest i høyt samfunn. Det er det mest etterlengtede designet for røde løper.

 • Bluse Design: Sølv Paillett Stroppeløs Fancy Bluse
 • Materiale: Paljett

20. Bakre nakkebladdesign:

Bakre nakkebladdesign

Et brudeutseende er mulig når den enkle silkeblusen i rosa gir et fancy preg med puffermer og dypt bladmønster. Baksiden er pyntet med steiner, perler og gylne strenger som gir spektakulære design å bære til et bryllup.

 • Bluse Design: Rosa fancy maggam -arbeidsbluse
 • Materiale: Bomullssilke

I utgangspunktet ble de fancy blusene dekorert bare med tofargede snørebånd eller enkle gylne og sølvblonder. Men med endringene i moteindustrien, er snørebåndene nå erstattet med diamantstrenger, lappdesign, tofargede snørebånd og mye mer. Sammen med rygg- og nakkedesignene får ermene også fantastiske snitt og mønstre som også gjelder for ermeløse bluser.