Bollywood skuespiller! Jeg tror at dere alle kjenner dem fordi i India snakker folk mest om cricket, ellers Bollywood -filmer og skuespillerne deres. Mange mennesker er så galne på kjendiser at de følger dem overalt, samt samler all informasjon om favorittstjernene deres. Hvis du også er den ene, ikke bekymre deg! I denne artikkelen har jeg gitt en liten beskrivelse av den berømte og vakre skuespilleren i hindi filmindustri.

Mest glamorøse Bollywood -skuespillerbilder

Bollywood er den største filmindustrien i verden, ettersom her kommer de nydeligste og mest tiltrekkende skuespillerne i løpet av året. Det antas at Bollywood -skuespillerinner er akseptert over hele verden fra flere tiår. Bollywood sprudler av skjønnhet så vel som sjarm. Indisk kino har forlatt en stor overgang de siste 100 årene, og Bollywood har sin eneste samling av iøynefallende skjønnhetsdronninger som har jobbet veldig hardt for å få sitt rykte og sensasjon. De er ikke bare kjent for sin skjønnhet, men også for sitt utøvende potensial, samt et talent som hjelper dem å oppnå seier og berømmelse.

Hot Bollywood Actress Pics:

Så les denne artikkelen nøye for å vite om de 30 mest kjente hindi -heltinnenes navn og bilder. De er som følger;

1. Katrina Kaif:

Katrina kaif 2

Som du vet at hun er en nydelig skuespillerinne og også første gang veldig kjent for sin slående rolle i filmen Boom. Etter det i transportøren hennes, kommer forskjellige oppturer og nedturer. Hun opptrådte veldig bra i flere kommersielle pluss klassiske filmer som gir henne ære for fans. Hun er vanligvis kjent for sitt sexy utseende, vakre figur og hudtone. I løpet av et halvt tiår har hun oppnådd en fantastisk seier, så vel som hun må vise seg å være stjernen. 2011 blir et stort år for henne i utgangspunktet fra varenummeret “Sheela Ki Jawani” siden filmen Tees Maar Khan som fortsetter Årets sang. En av de mest ettertraktede kvinnene i Bollywood, denne skuespilleren har absolutt produsenter på rad, så vel som hun kommer for å logge på neste pensel.

2. Deepika Padukone:

Deepika padukone 2

Deepika Padukone er en Bollywood -artist sammen med en modell. Hun er en annen skuespillerinne som har etablert en ganske vellykket karriere på kort tid og allerede har opptrådt i en rekke filmer. Denne høye skuespilleren var tidligere en superstjerne etter hennes første introduksjon Om Shanti Om av kongen av Bollywood Shahrukh khan. Den multitalenterte skuespilleren er anerkjent for å ha en jobb som jenta ved siden av. Hun er født 2. juni 1987 på Patna i India. Deepika opptrådte i forskjellige filmer som Race 2, Aarakshan, Cocktail, Houseful 2, Om Shanti Om, Yeh Jawani hay Deewani og mange flere. Og Hun er en festjente som har en ultramoderne skikkelse i Bollywood, så vel som veldig kjent for sine skuespillerkunnskaper sammen med hennes skjønnhet, og har dessuten spilt en mengde hitfilmer.

3. Priyanka Chopra:

Priyanka chopra

Hun er en veldig kjent Bollywood -artist, og viser for tiden også talentet sitt i sang. Hun er den tidligere Miss World pluss en forbløffende filmskuespiller eller modell. Priyanka kommer til Bollywood i 2002, senere enn å bli Miss World i 2000. Hun er ikke bare kjent, men har også en ekstremt vellykket filmkarriere; hun skjer også med singelen den best betalte skuespilleren i Bollywood. Og hun er også anerkjent for å være all-round kjendiser som spilte varierte roller. Shemale i Dostana, Anjana fremførte Anjani, Fashion, Kaminey, etc..

4. Kareena Kapoor:

Kareena kapoor 3

Til enhver tid er hun blant den mest berømte og oppsiktsvekkende skjønnheten til Bollywood. Kareena Kapoor er også kjent som Bebo, er en ypperlig og forbløffende indisk skuespillerinne og har en fantastisk karriere. Hun pågår sin karriere i 2000 siden filmen Refugee, og inntil hun har fullført mange flotte filmer. Kareena har enorm fleksibilitet, har stress i et bredt spekter av hitfilmer ved at hun spilte et mangfold av roller. Et eksempel på hennes mangfold består av det faktum at hun har spilt i spennende forestillinger utover komedier sammen med romantikkfilmer. Hun var Chammak Challo i 2011 av filmen R.A.O.N.E. I 2012 giftet hun seg med saif Ali khan.

5. Rani Mukharji:

Rani Mukharji

Det er mange fans av Rani Mukherji, men nå har hun ingen film. Nylig kommer hun med en film Mardani. I transportøren oppnådde hun seks Filmfare -priser på grunn av sin skjønnhet så vel som hennes talent. Hun ble målt som den mest vinnende skuespilleren i Bollywood. Dette er fordi hun fremførte av toppskuespillere, produsenter og regissører. Hun hadde levert så mange hitfilmer. Hun er fortsatt singel, men hvisket for å ha hatt et bånd med Aditya Chopra.

6. Vidya Balan:

Vidya Balan 4

Vidya er den nasjonale prisvinnende utøveren som ødela etiketten om hvordan en heltinne i Bollywood må være! Hun blir ofte sett uten eller med sminke. Hun er muligens singel av de mest tilpasningsdyktige Bollywood -skuespillerne pluss at hun har kunnskapsrik ganske vellykket utøvende karriere de siste årene. Uten tvil er hun en ekstremt strålende skuespillerinne. Etter i Dirty picture, blir hun en perfekt Bollywood Diva. Og hun har blitt tildelt fem Screen- og Filmfare -priser pluss en National filmpris.

7. Parineeti Chopra:

Parineeti chopra

Parineeti måles som en ny versjon av Bollywood -divaer. Hun er søt og har et sprudlende image for publikum på veldig kort tid. parineeti er tildelt som den beste debutartisten i 2013, og nå ser det ut til å inkludere en plass i oppmerksomheten til flere regissører og produsenter. Og hun blir mest kjent etter filmen Shuddh Desi romantikk som samlet inn Rs. 46 crore i billettkontoret. Tenåringer har satt stor pris på sigarettrøyken Gayatri i Shudhh Desi Romance.

8. Madhuri Dixit:

Madhuri Dixit 6

Madhuri er født 15. mai 1967 i Mumbai i India. Hun er singel av den ikoniske Bollywood -skuespilleren pluss har styrt hjertet til mer enn millioner av fans. Hun har forblitt singel av de beste skuespillerne i Bollywood, uansett fengslende pause som skuespill, pluss filmene hun har spilt i har alltid vært en seier. Og hun fullførte et flott svar i Aja Nach Le fra 2007, pluss ferske danser i en hitlåt i Yeh Jawani Hai Deewani.

9. Bipasha Basu:

Bipasha basu

Hun er den flotte bengalske skuespilleren som har dukket opp i en rekke Bollywood-filmer. Tidligere enn å bli en vinnende skuespillerinne, har hun også vært en vinnende modell. I 2008 var filmen Race blant hennes største lønnsomme hits, mens hennes andre hitfilmer som har drevet hennes karriere. Derfor har hun anerkjent seg selv som singel av den ledende Bollywood -skuespilleren.

10. Aishwarya Rai:

Aishwarya rai

Hvem som ikke vet om Aishwarya Rai Bachchan, er blant de mest stilige og multitalenterte skjønnhetsdronningene i Bollywood. Hun er kjent for både skuespillerkunnskapen og modellkarrieren. Dessuten var hun den fremste indiske kvinnen som viste seg å være Miss Word i 1994. Hun er alltid under oppmerksomheten i media for en eksisterende singel av verdens flotteste. kvinner.

11. Anushka Sharma:

Anushka Sharma 8

Anushka er født 1. mai 1988 i Bangalore i India. Hun er en ung, glimrende Bollywood -heltinne som startet sin karriere i 2008 med filmer Rab Ne Bana Di Jodi i løpet av 2008, og spilte senere i Band Baja Baraat i 2010 for at hun ble valgt til Filmfare -prisen for beste skuespillerinne i sammen filmene. Til tross for å ha gått inn i Bollywood i det siste, har den vakre Anushka Sharma blitt ganske kjent på en ekstremt kort periode. Hun har vunnet hjertet til millioner av fans fordi all hennes ferske opptreden ikke har vært noe annet enn feilfri.

12. Nargis Fakhri:

Nargis fakhri

Født i New York, USA, som ligger 20. oktober 1979 og faren er pakistansk mens moren er tsjekkisk. Som om hun ble født og vokste i USA, var hun for alltid en New Yorkie. Etter et innslag i America’s Next Top Model, gjorde hun sin Bollywood -inngang med ‘Rockstar’ motarbeidet av Ranbir Kapoor. På grunn av hennes dristige utseende pluss sin fantastiske figur, blir hun akseptert i Sørøst -Asia (spesielt i India) samt påfølgende blockbuster -filmer som satte henne på listen over de 30 mest kjente Bollywood -skuespillerne. Hun spilte hovedrollen som en krigsreporter i den politiske thrilleren Madras Café med John Abraham.

13. Sonakshi Sinha:

Sonakshi sinha

Hun blir raskt singel av de beste Bollywood -skuespillerne som avsluttet en veldig vinnende inngang i 2010 i konflikt med Salman Khan i Dabaang. Sonakshi markerer seg i industrien i disse dager ble født i Patna planlagt 2. juni 1987. Hun er singel av Bollywoods største hits i tillegg til å ha et fantastisk potensial for kommende suksess. Og Hun er kjent for en klassisk retrostil, ikke for et delikat prinsesselook. Dabangg -serien ga henne populariteten og satte henne i rekken av en eliteskuespillerinne. Hun er datter av den berømte skuespilleren Shatrughan Sinha pluss skuespilleren Poonam Sinha.

14. Huma Qureshi:

Huma qureshi

Hun er kjent for sin rolle i filmsekvensen “Gangs of Wasseypur” -serien. Denne filmen med lave midler resulterte i en enorm billettprestasjon fra både skuespillerne og skuespillerne. Hun opptrådte i andre brøkdel av denne sekvensen, pluss hennes rolle i filmen gir enormt seieren til filmen. Dessuten spilte hun også i filmer som ligner på Luv Shuv Tey Chicken Khurana, D-Day, etc..

15. Sonam Kapoor:

Sonam kapoor

Hun er en veldig begavet indisk skuespillerinne som starter sin filmkarriere i 2007 med et mislykket blikk i Saawariya, mer senere spilte hun i filmer som ligner I Hate Luv Storys, Aisha og Delhi-6. Hun ble født 9. juni 1985, og den tidligere modellen er anerkjent som singel av den mest stilige skuespilleren i Bollywood. Hennes omfattende roller har for alltid en tillegg til hennes drepende skjønnhet. Hun har hele tiden lyktes i å vinne våre hjerter med sin tiltrekning.

16. Tabu:

Tabu

Husk tabu, nylig opptrådte hun i Haider, og hun er også en av de vakre kvinnelige kjendisene til Bollywood. Hun ble født 4. november 1971 i Hyderabad, Andhra Pradesh, India. Hun er en ekstremt travel skuespillerinne, har dukket opp i over 70 filmer som sin offisielle introduksjon i Hum Naujawan fra 1985. I 2011 hadde hun en rollefigur i Malayalam -filmen Urumi.

17. Kangana Ranaut:

Kangana Ranaut

Hun er en veldig begavet ung indisk skuespillerinne som startet jobben sin i 2006 ved å utføre en hovedrolle i Gangster pluss at hun var best skuespillerinne på bildet Fashion i 2008, etterpå dukker hun opp i Raaz, Once Upon a Time in Mumbai and No Problem. Hun ble født i 1987 ved siden av en familie blottet for enhver form for fungerende bakgrunn. Moren hennes er skolelærer, så vel som faren var fabrikkseier. 2011 ble et stort år for henne, og hun presterte bra i alle filmene, for eksempel Tanu Weds Manu, Rascals, Double Dhamaal, Game og hennes ekstraordinære opptreden i Ready all be Superb. Hun er så aktiv og suveren, noe som helt tar fansen ved siden av stemningen. Hun vinner to filmprispriser for mote så vel som gangsterfilm. Sammen med det vant hun IIFA -prisen og Asian First filmfestival -prisen for disse to filmene også. Etter det spilte hun i flere billettkontorer vellykkede filmer som Shootout at Wadala, en gang i Mumbai, etc..

18. Neha Dhupia:

Neha dhupia

Hun var kjent for sitt dristige image med filmen som “JULIE”. Neha blir aldri populær i sin mangeårige karriere i Bollywood. Hun er fortsatt singel. Hun er i en av og på-sammenheng med squash-spilleren Ritwik Bhattacharya pluss, og ble deretter markert med venezuelansk hunk James Sylvester i 2011. Igjen sporer den av hennes oppkobling av cricketspiller Yuvraj Singh, men hun sier at dette ikke er sant, hvis hun bøtelagt henne sjelevenn, så vil hun fortelle alle om ham.

19. Shraddha Kapoor:

Shraddha kapoor

Hun kommer fra forhold til et sterkt Bollywood -miljø. Faren hennes er Shakti Kapoor, som er en berømt Bollywood -skuespiller, identifisert for sine negative så vel som komedieroller. Inngangsfilmen hennes var Teen Patti i selskap med Amitabh Bachchan. Seieren kom imidlertid inn i hennes liv før “Aashiqui 2 ″ mens publikum liker filmen stort. Etter vinneren av denne filmen lever hun å bli beskrevet som Aarohi. Faren hennes, Shakti Kapoor, hjalp henne ikke i det hele tatt med å finne en film. Uansett hva hun er nå, er hennes prestasjonspotensial.

20. Tanushree Dutta:

Tanushree dutta

Tanushree Dutta, et ganske anerkjent fornavn i filmindustrien. Hun er enda et eksempel sammen med en ekstremt sjarmerende Bollywood -skuespillerinne selv uten sminke! Hun gjør sin inngang med den vinnende filmen “Ashiq Banaya Aapne” ved siden av Emraan Hashmi. Imidlertid forlot hun snart bransjen og var fremdeles ugift og jobbet i tillegg med spiritualisme

21. Soha Ali Khan:

Soha ali khan

Soha er en søster til saif Ali khan. Hun er i en hengiven rapport siden lenge med den korrelerte skuespilleren Kunal Khemu. Soha er nå 35 år gammel og om og om igjen sa det offentlig at stjernemoren Sharmila Tagore gjentatte ganger forteller henne å knytte knuten, men hun ser ikke ut til å være i tvil om bare å date Kunal. Kjendisen “Saheb Biwi Aur Gangster Returns”, som er i et live-in-forhold gjennom mannen sin, kommer kanskje til å bli 40 for å slå seg ned.

22. Preity Zinta:

Preity Zinta

Hun var kjent for sin muntre natur og et fordypet smil. Denne nydelige skuespilleren har mange treff i rapporten sin og ble målt som den vinnende skuespilleren på forsinket 90-tall pluss tidlig på 2000. Hun er en 31 år gammel skjev produsent av filmen “Ishkq In Paris” fra 2013. Hun begynner å date modellen Marc Robinson pluss fremmedgjøring neste år. Senere daterer hun i gang med Bombay Dyeing -arvingen, industrimannen Ness Wadia i 2005 for fremtiden de separerte i 2009. Akkurat nå er hun bildetekst for sitt produksjonsselskap PZNZ Media. Hun har mange saker gjennom karrieren bortsett fra at hun fikk et nært forhold av forretningsmagnonen Ness Wadia. Men flaks har andre planer, pluss at de slo opp. Hun er ganske singel.

23. Sushmita Sen:

Sushmita sen

Etter en rekke saker og hjerteslag, fant tidligere Miss Universe Sushmita Sen trøst hos sine to adopterte døtre – Rene og Alisah. Nylig ble det rapportert at skuespilleren er sammen med en hotellleier Ritik Bhasin i Mumbai. Denne skjønnhetsdronningen har mange forhold før og etter å ha vunnet Miss Universe, men hun ble aldri kontakt med noen. Hun adopterte to døtre og bodde fredelig sammen med dem.

24. Jacqueline Fernandez:

Jacqueline fernandez

Sri Lankas skjønnhet Jacqueline Fernandez, født 2. juni 1985 er en tidligere modell og skjønnhetsdronning som vant Miss Sri Lanka Universe i 2006. Hun har mottatt en International Indian Film Academy Award for beste kvinnelige debut og Stardust Award for Lux Exciting New Face i 2010 , for hennes rolle i Aladin. I 2012 ga hun to store hits, nemlig Murder 2 og Housefull 2. I 2013 fikk hun berømmelse nok en hit Race 2.

Les mer: Jacqueline Fernandez nytt hårklipp

25. Alia Bhatt:

Alia bhatt

Alia er en datter av Mahesh Bhatt, i tillegg til singel av den yngste superstjernen i Bollywood eller B-byen. Hun er tenåring og er heldig som har en jobb med Karan Johar i sin første opptreden. Og hun har også båret denne anledningen til å være full av innhenting i vår katalog. Den flotte jenta har et bilde av en søt subtil jente. I følge liten rapport skal hun ta våre hjerter i varetekt gjennom sin neste utgivelse sammen med Ranbir Kapoor etter det året.

26. Ileana D’cruz:

Ileana D'cruz

Hun er en telugu -skuespiller og har hovedsakelig skaffet seg en plass i Bollywood. Hiten som Barfi så vel som Phata plakat nikla helt har forberedt henne på mange elskere. Denne kjendisen er kjent for sitt herlige smil pluss slanke kropp av et skjørt bilde. Hun opptrådte også bra i ‘Main Tera hoon’ mot Varun Dhawan, dessuten var Happy Ending imot Saif Ali khan. På den annen side er hun på et farlig tidspunkt i karrieren.

27. Asin:

Som i

Asin Thottumkal er født 26. oktober 1985. Hun fullførte sin skuespillerinngang i 2001 i Malayalam -filmen Narendran Makan Jayakanthan. Fra den tiden da hun kom til syne i mer enn tjue Tamil-, Telugu- og Hindi -filmer pluss at fansen hennes har sett henne gå som ungdom til en kvinne. Hun var veldig fin i klar, Housefull fremførte 2 ghajni, og Bol Bachchan etc..

28. Kajol:

Kajol

Nær se på den hasseløyne skuespilleren uten også med sminke. Mens hennes normale skjønnhet er merkbar, hadde Kajol Devgan (Mukherjee) en vellykket bærer, men nå gjør hun ingen film. I 2012 animerte hun Årets student i 2012 og Koochie Koochie Hota Hai. Kajol har brukt mye fri blant prosjekter tidligere enn. Hun ble sist sett i My Name Is Khan så vel som i We Are Family.

29. Kalki Koechlin:

Kalki koechlin

Hun er en nybegynner som fortsatte sin karriere i filmen i 2009 ved å opptre i filmen Dev. D som Chandarmukhi, fint året 2011 var ganske overraskende for henne siden hun spilte hovedrollen i filmen Zindagi Na Milegi Dobara, Shaitan, That Girl in Yellow Boots og My Friend Pinto. Uansett hvilke roller hun har utført i filmen, er hennes opptreden alltid tydelig. Imidlertid opptrådte hun som en Psycho -jente, trist Girl Friend, og mange andre roller hun har forberedt, hun har avslørt evnen til handlingen hennes.

30. Mallika Sherawat:

Mallika sherawat

Mallika er dristig så vel som en glamorøs skuespillerinne. Hun er en Bollywood -stjerne og prøver nå å lage den i Hollywood, Mallika. Hun ser ut til å være mye som Angelina Jolie; innbyggerne i tillegg elsker henne, ellers avsky henne. Mallika opptrådte i mord fra hun blir berømt og Bin Bulaye Baraati, Pyar ke bivirkninger, Politics of Love, Thank You, Double Dhamaal, welcome etc.