Deepika Padukone, den leggy skjønnheten fra Bollywoods tinselby oppnådde ikke bare hennes flotte utseende og en kropp å dø for av en hatt. Års engasjement, disiplin og hardt arbeid er hemmeligheten bak hennes skjønnhet på skjermen og utenfor skjermen. Å komme fra en atletisk familiebakgrunn har gitt henne en ytterligere fordel uten tvil. På 5 fot 8 tommer med en smidig figur, fordypet smil og fasjonabel kjole-sans, blir Deepika Padukone sett på som et sexsymbol og stilikon i India, etter å ha toppet Indian Maxims HOT 100-liste i 2008 og kåret til “Indias vakreste kvinne” av indianeren utgave av People Magazine i 2012.

Hennes stilige opptredener har skapt flere overskrifter enn skuespillet hennes, kanskje fordi modellering alltid var hennes første kjærlighet. Hennes feilfrie skjønnhet er en blanding av et grunnleggende skjønnhetsregime og en sunn og aktiv livsstil som har gjort underverker for henne og som til og med kan gjøre det samme for deg.

Deepika Padukone skjønnhetstips og treningshemmeligheter

Deepika Padukone skjønnhetstips og treningshemmeligheter:

Hudhemmeligheter:

Deepikas hud i virkeligheten er like feilfri som den ser ut på skjermen. Det er fordi hun tror på å drikke liter vann for å holde seg frisk og hydrert. Hun er en spa -junkie, hun går også på regelmessig kroppsmassasje og dampbad som er nøkkelen til hennes procelain -hud..

deepika-padukone-skjønnhets- og treningshemmeligheter

Når det gjelder ansiktspleie, er rensing, toning og fuktighetskrem en del av hennes daglige hudpleieritualer. På fridagene foretrekker hun å gå uten at sminke bare holder seg til en fuktighetskrem med SPF og en leppepomade. Ved de mange anledninger hvor hun må være under sminke, sørger hun for å rense ansiktet helt etter skudd og aldri legger seg uten å fjerne alle spor av sminke etter å ha fulgt opp med en dyp fuktighetskrem. Ikke en for vanlige ansiktsbehandlinger, hun liker å rydde opp en gang i blant.

Hårhemmeligheter:

Deepika Padukone Beauty Tips hår

Så langt som hennes lange, tykke og skinnende lokker går, sverger Deepika til kokosolje. Hun har brukt kokosolje siden hun var barn, og det fortsetter å virke magisk på håret hennes. Med arbeidet hennes inkludert konstant reise og eksponering for ekstreme forhold, tar hun like godt vare på håret sitt ved å få en oljemassasje utført en gang hver uke for å forhindre skade på hårets follikler.

Tips for øyesminke:

Deepika padukone øyemakeup

Ifølge Deepika er øyenbryn veldig viktige da de definerer ens ansikt. Hun begrenser sine treningstimer på salongen ettersom hun føler at tykkere øyenbryn får en til å se yngre ut. Hennes favoritt øyesminke er mascara som hun bruker uten forbehold for å markere hennes mandelformede øyne som hun mener får øynene til å poppe.

Treningshemmeligheter:

Deepika Padukone Fitness

Deepika tar en hard treningsfreak, og tar treningsregimet sitt veldig alvorlig. Allerede velsignet med en atletisk ramme fra mange års badmintonspiller, tar hun kondisjonen til et annet nivå med en daglig rutine med Pilates og strekkøvelser. Den daglige dosen med fitness slutter ikke her. Siden hun er mer en friluftsmann, er hun interessert i mange andre sports- og eventyraktiviteter som sykling, trekking og til og med dykking som denne fantastiske skjønnheten er en sertifisert dykker for. Ingen overraskelser der virkelig gitt henne fantastiske atletiske figur.

Kostholdshemmeligheter:

deepika padukone

Deepika liker alle andre å spise. Så hva er hemmeligheten hennes for å spise sunt? Det er egentlig ingen hemmelighet. Bare et balansert kosthold med mye frukt og grønnsaker. Med hjelp fra diettlegen, Pooja Makhija, inkluderer Deepikas diett snacking av et lett måltid annenhver time, med frokost som hovedmåltid for dagen. For ytterligere å opprettholde et sunt og balansert kosthold, tyr hun til å hoppe over potetfyllet når hun spiser morgenen og går fra eggeplommen. Hun sparker i gang dagen med frukt i stedet for kaffe, og når trangen stiger, unner hun sin søte tann mørk sjokolade.