Dia Mirzas krone ære kom bokstavelig talt da hun vant Miss Asia-Pacific-tittelen i desember 2000. Etter å ha fulgt i fotsporene til mange skjønnhetsdronninger som ble skuespillerinner, gjorde hun sitt inntog i Bollywood uten særlig suksess, men hennes lille ramme, feilfri hud og fascinerende utseende har fått henne mye oppmerksomhet i sosiale medier. Velsignet med naturlig utseende, er hun mye beundret og verdsatt for sin bruk av minimal sminke, dameoppførsel og enkel, men elegant kjolefølelse.

Hemmeligheten hennes er å ikke ta skjønnheten din veldig alvorlig. Les videre for å finne ut hvordan hun klarer å oppveie sin forenklede sjarm med en problemfri skjønnhetsrutine.

Dia Mirza skjønnhetstips og treningshemmeligheter

En merkeambassadør for The Body Shop og en fan av produktene sine, Diya Mirza elsker det faktum at produktene er laget av naturlige ingredienser som søker å forbedre ens naturlige skjønnhet. Det er ikke rart at hennes hvite porselens hudtekstur alltid ser så strålende ut.

Hudpleieregimet hennes i ansiktet søker litt mer forsiktig oppmerksomhet ettersom hun har en kombinasjon av fet og tørr hud, slik at hun religiøst følger rensing, tone og fuktighetsrutine to ganger daglig, og favoriserer et fransk merke av fuktighetskrem kalt Uriage.

Dia Mirza skjønnhetstips og treningshemmeligheter 2

Når det gjelder sminke, er Dia en til å dempe det med en lett dekning av Extra Virgin Minerals krem ​​kompakt foundation eller M.A.C Studio Fix foundation, et snev av skimmer for å markere kinnbeina og topper det med en leppeglans fra Bobbi Brown. Som regel sovner hun aldri uten å fjerne sminke og går aldri ut uten solkrem for å sikre at ansiktet hennes alltid er beskyttet.

Dia Mirza skjønnhetstips og treningshemmeligheter 3

Så langt øynene hennes går, kan Diya rett og slett ikke klare seg uten eyeliner, mascara og kajal. Dagens utseende får henne til å bruke jordnære toner mens nattlooken trappes opp med kohl og svarte røykfylte øyne.

Dia Mirza skjønnhetstips og treningshemmeligheter 3

Med lange vakre lokker som definerer funksjonene hennes, har Dia Mirza tatt så mye vare på å holde håret sitt borte fra bruk av sterke kjemikalier og andre behandlinger som permanent hårjustering og permanent. Hemmeligheten hennes er å dype håret med en kondisjoneringsmaske, sjamponering med giftfrie produkter og vanlige trimmer, samt inntak av visse andre vitaminer og mineraler for å øke hårveksten. Det er imidlertid dager hvor hun som alle andre lider av en dårlig hårdag. Hennes hurtigreparasjonsløsning er å bære den eller flette den for å redde den fra å være en flygende katastrofe.

Dia Mirza skjønnhetstips og treningshemmeligheter 4

Dia Mirzas svelte skikkelse har invitert mange spørsmål om hvordan hun klarer å holde seg i form og se så fantastisk ut. Mange av intervjuene hennes har avslørt hemmelighetene til fitness, der hun har snakket om hvordan et monotont treningsregime lett kjeder henne. Hemmeligheten hennes er å finne en rutine som er morsom og spennende så vel som stimulerende, så hun gjør litt av alt vekslende mellom svømming og kickboksing til ridning, yoga, funksjonell og vekttrening, dans og til og med løping rundt i bygningen hennes. Hun har en ganske morsom rutine i gang som ikke bare holder henne interessert, men har arbeidet sin magi på kroppen og sjelen.

Dia Mirza skjønnhetstips og treningshemmeligheter 5

Dia Mirzas nydelige utseende, perfekte hudfarge og velholdte kropp skylder også sin takk til et sunt og godt balansert kosthold. Da hun er en foodie, synes Dia Mirza det til tider er vanskelig å motstå mat, men når kroppen krever det, klarer hun å spise riktig og spise sunt. Hun holder seg borte fra tunge og stekte matvarer ved å velge å spise grønnsaker i form av en salat og kylling eller fisk i grillet eller dampet form. Hun tror ikke på crash -dietter og spiser annenhver time og holder et regelmessig intervall mellom måltidene. Dessuten reduserer hun mye vann, men når hun føler at hun beholder for mye vann, bytter hun til mye grønn te i stedet, som hun sier har hjulpet henne betydelig.