Genelia D’Souza sprang in på Bollywood -scenen och blev en sensation över natten. Det som fungerade till hennes fördel var hennes sprudlande personlighet och ungdomliga kraft. Från röda mattan till filmpremiärer, Genelia har imponerat på modekritiker med sin känsla för stil. Hon anses också vara en av de starkaste skådespelerskorna i den hindi filmindustrin och följer en daglig träningspass som hjälper henne att hålla sig i form.

genelia skönhetstips

Hon följer också en strikt dietplan som gör att hon kan hålla sig lätt och energisk. Det bör också noteras att hon inte tror på att sminka sig mycket och faktiskt gillar att hålla den fräsch och naturlig så att hon förblir ungdomlig och förhindrar hudskador. Låt oss därför få en bättre förståelse för några av Genelias främsta skönhetshemligheter:

Genelia Beauty Tips och fitnesshemligheter med bilder:

Hårvård:

Som skådespelerska utsätts Genelias hår för hård föntorkning och värmebehandlingar som gör att hennes hår känns torrt och mindre än glamoröst i slutet av dagen. Därför är hon ett stort fan av att behandla sig själv på ett hårspa regelbundet eftersom det hjälper till att återuppliva hennes hår, vilket ger tillbaka den naturliga glansen och volymen.

Hårvård

Hon gör alltid en poäng att konditionera håret när hon tvättar det. Hon sköljer först håret med varmt vatten och tvättar sedan snabbt det med kallt vatten för att hålla all fukt intakt. Hon klipper håret då och då för att hålla kluvna spetsar borta. Hon gör också en punkt att massera håret minst en gång i månaden med varm olivolja förutom att applicera en äggmask för att behålla sina glansiga lockar.

Hudbehandling:

Genelia tror på att sporta ett naturligt utseende eftersom det bäst lyfter fram din skönhet. Därför, när det gäller smink, går hon alltid minimal och undviker foundation eller tung smink. Istället föredrar hon att nypa kinderna för att lägga till den färgstreck förutom en ljus rodnad. Hon tror också på att exfoliera hennes hud och rengöra den innan du lägger dig.

Hudbehandling

För att hålla huden mjuk och smidig väljer Genelia en fräsch gräddmask som hjälper till att förhindra att huden blir torr. Hon använder också ett multani mitti-paket minst en gång i veckan som fungerar som en naturlig exfoliator förutom att ge hennes hud den fräscha, nyskrubbade lyster.

Markera ögat:

Genelia D'souza Leende

När det gäller att lyfta fram hennes underbara ögon beror Genelia på en av hennes måste-hahl-kohl. Hon lämnar aldrig hemmet utan det. Hon tillämpar också en liten mängd ögonskugga för att ge ögonen en tydlig definition och glöd.

Kostregim:

Kostregim

Att vara en mangalorean, Genelia konsumerar fisk minst 5 gånger i veckan och kyckling minst en gång i veckan. Hon undviker att äta rött kött. Hon ser till att hon får en bra frukost fylld med kolhydrater eftersom hon undviker att äta tunga måltider på natten. Hon dricker också mycket vatten och konsumerar mycket grönsaker och juicer som hjälper till att rensa hennes system inifrån. Hon gör det till en liten måltid varannan timme för att undvika att äta för mycket. Hon ser till att unna sig god mat på söndagen som innehåller tandoori -kyckling.

Passa & Liten och nätt:

Passa & amp; Liten och nätt

När det gäller kondition erkänner Genelia att han är långt ifrån en fitnessfreak. Hon säger också att eftersom hon var engagerad i friidrott från en ung ålder, skulle hon aldrig behöva oroa sig för att gå upp i vikt. Men om hon tvingas träna, gillar hon att gå på morgonturer och göra några crunches hemma. Hon undviker tunga träningsrutiner och anställer en tränare som hjälper henne att behålla sin lilla ram minst tre gånger i veckan.