Bollywoods drømmejente, Hema Malini, har alltid vært kjent for sin fantastiske skjønnhet. Hun er en av de mest glamorøse Bollywood -skuespillerne. I tillegg til å ha naturlig vakre trekk og hud, er det mange oppgaver hun påtar seg for å holde seg i form og se bra ut selv på alderdommen. Selv om det avhenger av skjebne og flaks om du har en vakker hud som henne, kan du definitivt bruke sminkestilen eller treningsrutinen for å få deg til å se mer ut som henne. Her er noen av Hema Malinis skjønnhetshemmeligheter.

hema malini skjønnhetshemmeligheter

Væskeinntak:

Drikkevann hjelper til med å skylle våre overflødige giftstoffer ut av systemet. Dette hjelper til med å rense kroppen din innenfra, og dermed blir du sunnere. Å drikke store mengder vann regelmessig bidrar til at huden din lyser. Hema malini gjør det også et poeng å inkludere minst to kopper grønn te i sitt daglige regime. Grønn te hjelper til med å rense kroppen din innenfra og får huden til å gløde også!

Et godt balansert kosthold for vakker hud:

Et godt balansert kosthold for vakker hud

Oppretthold et sunt, velbalansert kosthold og unngå for mye søppelmat bidrar også til å forbedre skjønnheten din. Å spise mye frukt og grønnsaker er nøkkelen til å skaffe seg tidløs skjønnhet. Vitaminer og mineraler gjør huden din sunnere og ser penere ut innenfra. Det er noe som er veldig vanskelig å oppnå med bruk av sminke.

Aroma oljer:

Oljemassasje for hud og hår bidrar også til å forbedre kvaliteten! Hema Malini tror på å holde hudsminken gratis så langt som mulig. Hun er en stor tilhenger av å bruke naturlige produkter og elementer som er tilgjengelige hjemme for å forbedre huden din. Hun sa en gang: “Skjønnhet er guds gave, og man bør aldri ta det for gitt. Huden min er god fordi Gud gjorde det til det. Jeg holder den veldig ren og fri for sminke så mye som mulig. “

Nattpleie:

Hun bruker en krem ​​kalt ‘Aveda’ daglig, for å rense ansiktet før hun legger seg.

Sminke:

hema malini skjønnhetshemmeligheter

Skuespilleren råder alltid folk til å gå lett på sminke. Kajal for øynene og en liten leppestift er så langt som sminken hennes noen gang går, og vet du hva? – Det fungerer for henne! Hun bruker også “Clarins” rensemelk for å rengjøre ansiktet.

Dans:

Danser

En av Hema Malinis viktigste treningshemmeligheter er dans. I tillegg til skuespillerkunnskapene, har hun alltid vært kjent for sin danseferdighet. Hun er utdannet klassisk danser, og danserutinene har bidratt til å holde henne i form.

Pranayam og yoga:

Denne skuespilleren holder biceps tonet ved å gjøre yoga regelmessig. Hun hjelper til med å holde systemet godt balansert ved å praktisere pranayam daglig i minst 45 minutter!

Sykling:

Sykling er også en av hennes treningshemmeligheter. Denne 64 år gamle skuespilleren sykler daglig i rundt 20 minutter for å holde kroppen godt tonet.

Fasting:

Skuespilleren er en ren vegetarianer og vanlig raskere. Hun faster to ganger i uken. Hennes faste diett inkluderer bare fersk frukt, cottage cheese og tørr frukt. Faste hjelper til med å regulere kroppssystemene dine. Frukt og grønnsaker forbedrer grovfôret og renser kroppen din ordentlig.

Hema malini

Kostholdsrutiner:

En sunn lunsj er et must. Skuespillerens definisjon av en sunn lunsj inkluderer to rotis, en bolle med dal, to grønnsaker og litt ris med rasam. Hun gjør det til et poeng å inkludere ostemasse i det daglige kostholdet. Hun spiser middagen så tidlig som 7:30 og gjør det til et poeng å beholde den så oljefri og mindre krydret som mulig. Hema Malini er en ren vegetarianer og mange tror at dette også kan være en faktor! Selv om ikke mange mennesker er villige til å gjennomgå en så drastisk endring av spisevaner, bare for å forbedre huden!