Rekha har vært en del av den indiske filmindustrien fra 1970 -tallet. Hun er en av de vakreste kvinnene som er sett og er best kjent for overgangen fra en lite attraktiv andung til en nydelig og vakker hvit svane.

rekha skjønnhetstips

Rekha skjønnhetstips:

Hun er ikke bare kjent for sin sjarm og flotte utseende, men også sine strålende forestillinger i flere filmer hun har gjort. Rekha Beauty Tips er veldig naturlige og enkle og har blitt delt nedenfor.

Hår:

Rekha Beauty Tips Hair

Rekha forstår viktigheten av håret og tar godt vare på det. Hun bruker en hjemmelaget pakke som består av ostemasse, egg og honning. Hun masserer også håret med kokosolje noen ganger i uken. Dette gjør håret lyst, voluminøst og veldig skinnende. Rekha unngår vanligvis fancy hårprodukter eller hårføner på grunn av deres kunstige natur.

Hud:

hudpleietips skuespillerinne rekha Skin

Rekha sover aldri uten å fjerne sminken. Hun følger den daglige hudrutinen for rensing, toning og fuktighet. Hun drikker også mye vann gjennom dagen som holder henne hydrert, fjerner alle giftstoffer og hjelper henne å føle seg frisk, levende og aktiv hele tiden.

Øyne:

Rekha Beauty Tips Eyes

Rekhas øyne er veldig dristige, naturlige og uttrykksfulle. Hun bruker en betydelig mengde liner og øyenskygge for å gi øynene en attraktiv og nydelig form. Hun bruker også litt mascara for å løfte øyevippene og gi dem et absolutt diva -utseende.

Kosthold:

Rekha Beauty Tips Diet

Å spise riktig er veldig viktig for Rekha. Hun unngår fritert eller fet mat og opprettholder en veldig sunn diettplan. Chapattis, ostemasse, grønnsaker og salater er noen av de grunnleggende delene av hennes spisevaner og er ansvarlige for hennes nydelige og ungdommelige utseende. Hun er en typisk vegetarianer og tror på å spise mye valnøtter og granatepler.

Treningsrutine:

Rekha Beauty Tips Treningsrutine

Rekha trener omtrent ti til femten minutter om dagen for å holde seg frisk og i form. Hun liker også hagearbeid, dans og hjemmearbeid som delvis forklarer årsaken bak hennes aktive liv og fantastiske kropp. Yoga er også en viktig del av treningsrutinen hennes, og hun praktiserer dette daglig for å se ung og attraktiv ut hele tiden.

Tidlig middag:

skuespillerinne rekha dietthemmeligheter

I følge Rekha bør det være et mellomrom på to til tre timer før middag og søvn. Derfor prøver hun å fullføre middagen sin klokken sju og halv fem. Hun mener at det å spise riktig ikke er det eneste viktige, men å spise det til rett tid er mye viktigere og nødvendig.

Spa -behandling:

Rekha Beauty Tips Spa -behandling

Å gå på spa daglig er en viktig del av Rekhas liv. Hun forstår fordelene med aromaterapi og ayurvedisk massasje, på grunn av hvilken hun får daglig massasje og spa gjort hjemme hos henne selv. Rekha vet virkelig hvordan han skal leve et sunt, fit og disiplinert liv.

Makeup tips:

Rekha Beauty Tips Makeup

Rekha elsker sminken sin mye. Hun var den første som begynte å bruke oljebasert sminke blant sine jevnaldrende da resten brukte sminke laget av talkum. Hun trengte vanligvis aldri en makeupartist, og hun gjorde det selv. Fargene hun bruker er veldig dristige og attraktive, og utsikten er veldig elegant og glamorøs.

Få god søvn:

Rekha Beauty Tips Få god søvn

Rekha tror på å få en god mengde hvile og søvn før du starter en ny dag. Hun legger seg tidlig om natten og står opp tidlig også. Det gir henne mye energi for dagen og gir også huden en veldig glødende og smidig tekstur. Ikke rart at denne skuespilleren alltid er så morsom og entusiastisk, til tross for hennes voksende alder.