Hvis skurkene i Bollywood var velsignet med engler, ville de sannsynligvis ligne Shraddha Kapoor! En av de mest lovende skuespillerne i den nye generasjonen Bollywood, Shraddha hiver alt rampelyset. Med uskyldige blikk og sjarmerende uttrykk setter hun seg stadig som en panindisk kvinnestjerne.

Shraddha er født av B-Towns berømte skurk, Shakti Kapoor og Shivangi Kapoor, en veteran sanger og skuespiller, og har en solid filmisk bakgrunn. Broren hennes, Siddhanth Kapoor, er også en fremvoksende skuespiller i hindi -filmer. Interessant nok er hun også i slekt med Padmini Kolhapure, som er en Bollywood -heltinne i en fortid. Med en så rik avstamning var Shraddhas inntreden i filmen ganske lett, men det var hennes talent og harde arbeid som holdt henne på topp!

shraddha kapoor biografi

For mer spennende fakta, detaljer og Shraddha Kapoor -bilder med profil, les videre!

Shraddha Kapoor Biografi:

Alder og fødselsdato:

For tiden er Shraddha Kapoor alder 34, da hun ble født 3. mars 1987 i Mumbai, Maharashtra. Stjernetegnet hennes er Fiskene, og hun følger hinduismen. Hennes nasjonalitet er indisk, og hun er en del Punjabi (fars side) og en del Marathi og Konkani (mors familie). Hun er dyktig på alle disse språkene, sammen med hindi og engelsk.

shraddha kapoor kakeskjæring

Skole og høyskole:

Shraddha avsluttet skolegangen i Mumbai fra Jamnabai Narsee School, som ligger i Juhu. Hun flyttet deretter til American School of Bombay for å forfølge høyere utdannelse. Klassekameratene hennes inkluderer kjente personligheter som Athiya Shetty og Tiger Shroff. Senere bestemte hun seg for å ta lidenskapen for skuespill på alvor og tok teaterstudier ved Boston University i USA.

Høyde og vekt:

Shraddha Kapoor høyde er rundt 5 fot 5 tommer høy (165 cm). Hun veier rundt 52 ​​kg, og hennes vitale statistikk er 34-25-34. Hun har vakkert svart hår, og øyenfargen hennes er Hazel Brown. Shraddha har en timeglassfigur og er en treningsfreak. Hun har en lys hudtone etter indiske standarder og er kjent for sine skarpe trekk, feilfri hud og et vakkert smil.

Shraddha kapoor kroppsform

Hobbyer og andre interesser:

Bortsett fra sin lidenskap for skuespill, er Shradha også glad i å lese og lage mat. Hun elsker også å samle sko av alle merker og typer. Hennes favorittbøker inkluderer Shantaram, skrevet av Gregory David Roberts og hele Harry Potter -serien av J.K. Rowling. Hun er en foodie og lar ingen mulighet til å synke i tennene i ikke-vegetariske retter, spesielt sjømat. Shraddha er også utdannet sanger, et talent hun arvet fra moren.

shraddha kapoor fitness

På Twitter og Instagram:

Shraddha Kapoor er en av de mest fulgte skuespillerne på sosiale medier. Hun holder jevnlig kontakt med sine fans og venner for å gi en liten titt på verden hennes. Fra filmoppdateringer til henne et glimt av hennes personlige liv, skaper Shraddha spennende historier og innlegg. Hun følger også de fleste av hennes medstjerner og andre kjente skuespillere i India, som viser hennes minnelige natur.

Hvis du er nysgjerrig på å vite hva Shraddha nettopp la ut, følger du disse håndtakene:

Shraddha Kapoor Bollywood detaljer:

Shraddha har en naturlig teft for skuespill, noe som ga henne mange muligheter i en veldig tidlig alder. La oss bli mer kjent med hennes Bollywood -reise:

Debut og andre filmer:

Den beste måten å måle Shraddhas karriere ville være, før og etter “Aashiqui” (2013). Selv om hun gjorde flere opptredener på sølvskjermen, fra hennes debut i Teen Patti (2010), Luv ka End (2011), var det den romantiske musikalske sekvensen til “Aashiqui” som ga henne en sårt tiltrengt pause. Castet overfor Siddharth Roy Kapoor, klarte Shraddha å få det til med sin oppsiktsvekkende forestilling. Noen av de andre populære filmene hennes inkluderer ABCD 2 (2015), Ok Jaanu (2017), Half Girl Friend (2017) og den flerspråklige «Sahoo» -støtten sammen med den panindiske stjernen Prabhas!

Aashiqui 2

Prisliste:

Bortsett fra å tjene flere takknemligheter fra både publikum og filmkritikere, tok Shraddha også noen store priser i katten sin. Hun ble erklært som “Mest lovende skuespiller (kvinne)” av Lions Gold Awards for filmen “Teen Patti” i 2011. I 2012 vant hun prisen “Beste skuespillerinne” utstedt av Stardust Awards for “Luv Ka The End”. Sammen med flere nominasjoner de påfølgende årene, har Shraddha også lagt en fjær på hatten ved å vinne “Årets beste kjendissanger” i 2015, for “Ek Villain”.

Kommende filmer:

Det er en lang liste med Shraddha Kapoor kommende filmer for 2019-20. Hun spiller en nøkkelrolle i Nitesh Tiwaris “Chichhore”, sammen med Naveen Polishetty, Pratein Babbar og andre skuespillere. Dette forventes å slippes i september 2019. Hun har også en planlagt utgivelse i januar 2020, i Remo D-Souzas “Street Dancer 3D”, støpt overfor Varun Dhawan. Andre filmer, hvis utgivelsesdatoer ikke er endelig ennå, inkluderer “Chanda Mama Door Ke”, med R Madhavan, “Shotgun Shaadi” med Sid Malhotra og “Dhadkan 2” med Sooraj Pancholi

Shraddha Kapoor -bilder: Bursdag, foreldre, venner og filmer:

Gjør deg klar til å bli fascinert med dette aldersmessige Shraddha Kapoor fotogalleriet

1. Barndomsbilde:

Her sett Shivangi Kapoor som klemte den 1 år gamle Shraddha som en bamse. Selv om det ser ut til at moren hennes liker det godt, virker de små jentene som litt tapt i scenen.

2. Med Brother på en bil:

Hvor bedårende ser brorsøster-duoen ut på dette bildet? Shraddha og Siddhanth blir sett når de sitter i bilen og poserer for kameraet. Det to gamle året ser litt redd ut og tar støtte fra hennes bad bhayya.

3. Med foreldre:

Shraddha Kapoor -familiebinding er tydelig i alle bildene deres. Dette bildet, sannsynligvis tatt da hun var rundt 3-4 år, fanger hennes beste øyeblikk med foreldre, Shakti og Shivangi. Så søt hun ser ut!

4. Skål til barndommen:

Får ikke dette bildet lyst til å skrike med dem? Det ser ut til at Shraddha og broren nyter hver eneste del av tiden sin med hverandre. For noen morsomme dager det er! Alle smiler, ingen bekymringer!

5. Bursdag Pic Cake kutting:

Shraddha Kapoor bursdagsfeiring med familien og nære venner, får henne til å vente på dagen. Denne 4 år gamle prinsessen ser for spent ut til å blåse lysene og kutte kaken.

6. Ferietid:

Dette sjeldne og usynlige bildet av en 5 år gammel Shraddha med hele familien på ferie er verdt en titt. Siden hun er den lille rundt, får hun alltid mye oppmerksomhet fra foreldrene, spesielt Shakti Kapoor, Shraddha Kapoor -far.

7. Syklingstid:

Blant de mange bildene av Shraddha med broren, topper denne vår liste over favoritter. Begge tar syklusen sin ganske “seriøst”, spesielt Siddhanth, som allerede viser heltetrekk. Dette bildet ble klikket da hun var rundt 5-6 år gammel.

8. Tannfe:

Ta en titt på denne vakre jenta foran smell. Den 8 år gamle divaen under utvikling, avslører sitt brede smil, til tross for at hun mistet en tann. Hun er nå en voksen jente og viser allerede trekk ved en fremtidig stjerne!

9. I tenårene:

Lo! Her er din favorittjente, som satte foten inn i tenåringenes gullalder. Dette varme Shraddha Kapoor-bildet ble tatt rundt da hun var 14-15 år gammel og klar til å fullføre skolegangen! En ekte skjønnhetsdronning!

10. Med Lata Mangeshkar:

Shraddhas mor, en profesjonell sanger, deler et nært forhold til den legendariske artisten Lata Mangeshkar. Dette Shraddha Kapoor -bildet bringer så mange gode minner tilbake med hennes favoritt “Lata Aaji”.

11. Spill kaniner:

Dette koselige bildet av Shraddha med vennene hennes minner sikkert om Playboy Bunnies! Den 20 år gamle skuespilleren ser ut til å trives godt sammen med sine kriminelle partnere!

12. Debutfilm:

Dette bildet er fra lanseringsarrangementet til Shradha Kapoor første film “Teen Patti”, som ble utgitt i 2010. 23-åringen laget en cameo i denne filmen og har til tross for en kort rolle vunnet flere anerkjennelser.

13. Familiebilde:

Dette er en av de sjeldne tilfellene hvor hele familien hadde en sjanse til å komme sammen. Den 26 år gamle Shraddha skinner av glede mens hun feirer tantens bursdag.

14. Favoritt følgesvenn:

Shraddha er en dyreelsker og kjæledyrhunden “Shylo” er hennes mest favoritt. Sannsynligvis tatt da hun var rundt 27-28 år gammel, er dette bildet fylt med all den søtheten i verden.

15. Prisvinner:

Da Shraddha var rundt 28 år, vant hun den prestisjetunge Brand Visionary Award for året 2015. Hun stusset alle med sitt unike garderobevalg og smittende smil

16. Fitness Freak:

Shraddha er en vanlig gymgoer og gjør alt for å holde seg i form. Den 30 år gamle skuespilleren blir sett gå tilbake til bilen etter en intens trening. Hun viser hvordan hun skal svette det med stil!

17. En tur med kjæresten:

Den 31 år gamle skjønnheten skal ha blitt knyttet til mange av hennes medstjerner. Imidlertid mener pålitelige kilder at Rohan Shrestha er kjæresten til Shraddha Kapoor og paret planlegger å gifte seg snart.

18. Snapchat -øyeblikk:

Shraddha ønsket sin beste venn Eshanka med dette søte snapchat -filterbildet. Denne skjønnheten på 31 år deler noen av hennes dyrebare øyeblikk med henne, som kaller Shraddha “Venner for livet”.

19. Forsidepiken:

Her er en av de nye bildene fra Shraddha Kapoor. I en nylig fotografering for magasinet Femina India, tok den 32 år gamle Shraddha inn sin beste side. Hun sizzled i en metallisk, volang kjole med vintage krøller. Tillit og blikk- det er Shraddha for deg!

20. Prabhas og Shraddha Kapoor:

Det er ingen overdrivelse å si at den 32 år gamle Shraddha er den heldigste jenta på jorden som har blitt parret overfor Prabhas i en drømmende budsjettfilm som “Saaho”. Hennes actionsekvenser blandet med glamour gjorde henne til en sensasjon over natten også i Sør -India.

Det er ikke alt! Denne skjønnheten er i full fart i filmindustrien og fremskynder hennes reise. Hun tror på å gjøre det beste ut av alt og liker det før det blir over. For mer informasjon om Shraddha Kapoor siste nyheter, sjekk hennes sosiale medier -kontoer og følg henne regelmessig.