Om Bollywood bad guys var välsignade med änglar, skulle de förmodligen se ut som Shraddha Kapoor! En av de mest lovande skådespelerskorna i den nya genen Bollywood, Shraddha sviner allt i rampljuset. Med oskyldiga blickar och charmiga uttryck sätter hon sig stadigt som en panindisk kvinnlig stjärna.

Shraddha är född av B-Towns berömda skurk, Shakti Kapoor och Shivangi Kapoor, en veteran sångare och skådespelerska, med en gedigen filmbakgrund. Hennes bror, Siddhanth Kapoor är också en framväxande skådespelare i hindi -filmer. Intressant nog är hon också släkt med Padmini Kolhapure, som är en gammal Bollywood -hjältinna. Med en så rik härkomst var Shraddhas inträde i filmen ganska lätt, men det var hennes talang och hårda arbete som höll henne på topp!

shraddha kapoor biografi

För mer spännande fakta, detaljer och Shraddha Kapoor -foton med profil, läs vidare!

Shraddha Kapoor Biografi:

Ålder och Födelsedatum:

För närvarande är Shraddha Kapoor ålder 34, eftersom hon föddes den 3 mars 1987 i Mumbai, Maharashtra. Hennes stjärntecken är Fiskarna och hon följer hinduismen. Hennes nationalitet är indisk och hon är en del Punjabi (fars sida) och en del Marathi och Konkani (mors familj). Hon är skicklig på alla dessa språk, tillsammans med hindi och engelska.

shraddha kapoor tårtskärning

Utbildning och högskola:

Shraddha avslutade sin skolgång i Mumbai från Jamnabai Narsee School, som ligger i Juhu. Hon flyttade sedan till American School of Bombay för att fortsätta sin högre utbildning. Hennes klasskamrater inkluderar kända personligheter som Athiya Shetty och Tiger Shroff. Senare bestämde hon sig för att ta sin passion för skådespeleri på allvar och tog upp teaterstudier vid Boston University i USA.

Längd och vikt:

Shraddha Kapoors höjd är cirka 5 fot 5 tum lång (165 cm). Hon väger cirka 52 kg, och hennes viktiga statistik är 34-25-34. Hon har vackert svart hår och ögonfärgen är Hazel Brown. Shraddha har en timglasfigur och är en fitnessfreak. Hon har en rättvis hudton, enligt indiska mått och är känd för sina skarpa drag, felfri hud och ett vackert leende.

shraddha kapoor kroppsform

Fritidsintressen och andra intressen:

Förutom sin passion för skådespeleri är Shradha också förtjust i att läsa och laga mat. Hon älskar också att samla skor av alla märken och typer. Hennes favoritböcker inkluderar Shantaram, skriven av Gregory David Roberts och hela Harry Potter -serien av J.K. Rowling. Hon är en matälskare och lämnar inga möjligheter att sjunka i tänderna i icke-vegetariska rätter, särskilt skaldjur. Shraddha är också en utbildad sångare, en talang som hon ärvde från sin mamma.

shraddha kapoor fitness

På Twitter och Instagram:

Shraddha Kapoor är en av de mest följda skådespelerskorna på sociala medier. Hon håller regelbundet kontakten med sina fans och vänner för att ge en inblick i hennes värld. Från filmuppdateringar till henne en glimt av hennes personliga liv, Shraddha skapar spännande historier och inlägg. Hon följer också de flesta av hennes medstjärnor och andra kända skådespelare i Indien, vilket visar hennes vänliga natur.

Om du är nyfiken på att veta vad Shraddha just publicerade, följ dessa handtag:

Shraddha Kapoor Bollywood detaljer:

Shraddha har en naturlig känsla för skådespeleri, vilket gav henne många möjligheter i en mycket tidig ålder. Låt oss få veta mer om hennes Bollywood -resa:

Debut och andra filmer:

Det bästa sättet att mäta Shraddhas karriär skulle vara, före och efter “Aashiqui” (2013). Även om hon gjorde flera framträdanden på silverduken, från hennes debut i Teen Patti (2010), Luv ka End (2011), var det den romantiska musikalsekvensen av “Aashiqui” som gav henne en välbehövlig paus. Gjuten mitt emot Siddharth Roy Kapoor lyckades Shraddha dra av det med sin sensationella prestation. Några av hennes andra populära flickor inkluderar ABCD 2 (2015), Ok Jaanu (2017), Half Girl Friend (2017) och den flerspråkiga “Sahoo” -besättningen tillsammans med den panindiska stjärnan Prabhas!

Aashiqui 2

Prislista:

Förutom att få flera uppskattningar från både publik och filmkritiker, tog Shraddha också några stora utmärkelser till sin kattunge. Hon utsågs till “Mest lovande skådespelare (kvinna)” av Lions Gold Awards för sin film “Teen Patti” 2011. År 2012 fick hon priset “Bästa skådespelerska” utfärdat av Stardust Awards för “Luv Ka The End”. Tillsammans med flera nomineringar under de efterföljande åren har Shraddha också lagt till en fjäder i hatten genom att vinna “Årets bästa kändissångerska” 2015 för “Ek Villain”.

Kommande filmer:

Det finns en lång lista över Shraddha Kapoor kommande filmer för 2019-20. Hon spelar en nyckelroll i Nitesh Tiwaris ”Chichhore”, tillsammans med Naveen Polishetty, Pratein Babbar och andra skådespelare. Detta förväntas släppas i september 2019. Hon har också en planerad release i januari 2020, i Remo D-Souzas “Street Dancer 3D”, gjuten mittemot Varun Dhawan. Andra filmer, vars utgivningsdatum inte är klart ännu, inkluderar “Chanda Mama Door Ke”, med R Madhavan, “Shotgun Shaadi” med Sid Malhotra och “Dhadkan 2” med Sooraj Pancholi

Shraddha Kapoor -foton: Födelsedag, föräldrar, vänner och filmer:

Gör dig redo att bli fascinerad med detta åldersmässiga Shraddha Kapoor fotogalleri

1. Barndomsbild:

Här ses Shivangi Kapoor som kramar den 1 år gamla Shraddha som en nallebjörn. Även om hennes mamma verkar njuta av det, verkar de små tjejerna vara lite vilse i scenen.

2. Med Brother på en bil:

Hur bedårande ser broder-syster-duon ut på den här bilden? Shraddha och Siddhanth ses när de sitter i bilen och poserar för kameran. Det två gamla året ser lite rädd ut och tar stöd av hennes bad bhayya.

3. Med föräldrar:

Shraddha Kapoor familjebindning är tydlig i alla deras bilder. Den här bilden, förmodligen tagen när hon var runt 3-4 år, fångar hennes bästa stunder med föräldrar, Shakti och Shivangi. Vad bedårande hon ser ut!

4. Skål till barndomen:

Gör inte det här fotot att du vill skrika med dem? Shraddha och hennes bror verkar njuta av varenda tid med varandra. Vilka roliga dagar det är! Alla leenden, inga bekymmer!

5. Födelsedag Pic Cake Cutting:

Shraddha Kapoors födelsedagsfirande med sin familj och nära vänner får henne att vänta på dagen. Den här 4-åriga prinsessan ser för upphetsad ut för att tända ljusen och klippa tårtan.

6. Semester:

Denna sällsynta och osynliga bild av en 5-årig Shraddha med hela sin familj på semester är värd en titt. Eftersom hon är den lilla i närheten får hon alltid mycket uppmärksamhet från sina föräldrar, särskilt Shakti Kapoor, Shraddha Kapoor -far.

7. Cyklingstid:

Bland de många bilderna på Shraddha med sin bror toppar den här vår lista över favoriter. Båda tar sin cykeltid ganska “allvarligt”, särskilt Siddhanth, som redan visar hjälteegenskaper. Den här bilden klickades när hon var runt 5-6 år.

8. Tandfee:

Ta en titt på den här vackra tjejen framför luggen. Den 8-åriga divan håller på att avslöja sitt breda leende, trots att hon tappat en tand. Hon är nu en vuxen tjej och visar redan drag av en framtida stjärna!

9. Vid tonåren:

Se! Här är din favoritflicka, som satte foten i tonårens guldålder. Denna heta bild av Shraddha Kapoor togs när hon var 14-15 år gammal och redo att avsluta sin skolgång! En riktig skönhetsdrottning!

10. Med Lata Mangeshkar:

Shraddhas mamma, en professionell sångare, delar en nära relation med den legendariska artisten Lata Mangeshkar. Denna Shraddha Kapoors bild väcker så många fina minnen med hennes favorit “Lata Aaji”.

11. Spela kaniner:

Denna mysiga bild av Shraddha med hennes vänner påminner säkert om Playboy Bunnies! Den 20-åriga skådespelerskan tycks njuta av en trevlig stund tillsammans med sina brottspartners!

12. Debutfilm:

Detta foto är från lanseringen av Shradha Kapoor första film “Teen Patti”, som släpptes 2010. 23-åringen gjorde en cameo i den här filmen och har trots en kort roll vunnit flera uppskattningar.

13. Familjebild:

Detta är ett av de sällsynta tillfällen där hela familjen hade en chans att träffas. Den 26-åriga Shraddha lyser av glädje när hon firar sin mosters födelsedag.

14. Favorit följeslagare:

Shraddha är en djurälskare och hennes hund “Shylo” är hennes mest favorit. Förmodligen tagen när hon var runt 27-28 år gammal, är denna bild med fylld med all söthet i världen.

15. Prisvinnare:

När Shraddha var cirka 28 år vann hon det prestigefyllda Brand Visionary Award för år 2015. Hon bedövde alla med sitt unika val av garderob och sitt smittande leende

16. Fitness Freak:

Shraddha är en vanlig gymnast och gör vad som krävs för att hålla sig i form. Den 30 år gamla skådespelerskan ses gå tillbaka till sin bil, efter ett intensivt träningspass. Hon visar hur man svettas ut med stil!

17. En promenad med pojkvännen:

Den 31-åriga skönheten ska ha kopplats till många av hennes medstjärnor. Men betrodda källor menar att Rohan Shrestha är Shraddha Kapoor pojkvän och paret planerar att gifta sig snart.

18. Snapchat -ögonblick:

Shraddha önskade sin bästa vän Eshanka med denna söta snapchat -filterbild. Denna 31 -åriga skönhet delar några av hennes värdefulla stunder med henne, som kallar Shraddha “Vänner för livet”.

19. Täckflickan:

Här är en av de nya bilderna från Shraddha Kapoor. I en ny fotografering för tidningen Femina India tog 32-åriga Shraddha in sin bästa sida. Hon susade i en metallisk, volangklänning med vintage -lockar. Förtroende och utseende- det är Shraddha för dig!

20. Prabhas och Shraddha Kapoor:

Det är ingen överdrift att konstatera att den 32 -åriga Shraddha är den lyckligaste tjejen på jorden som har parats mot Prabhas i en drömmande budgetfilm som “Saaho”. Hennes actionsekvenser blandade med glamour gjorde henne också till en sensation över natten i södra Indien.

Det är inte allt! Denna skönhet rasar totalt i filmindustrin och påskyndar hennes resa. Hon tror på att göra det bästa av allt och njuter av det innan det tar över. För mer information om Shraddha Kapoors senaste nyheter, kolla in hennes sociala medier och följ henne regelbundet.