Sedan Anil Kapoor förde stafettpinnen till sitt avkomma har den mycket vackra och charmiga Sonam Kapoor arbetat sig fram till att bli en av de bästa modeikonerna i världen. Från Lakme Fashion Week till Burberry Fashion Show, till att omfamna omslaget till tidningen Elle, har Sonam gjort allt. Hon är fotografens favorit.

Sonam Kapoor Skönhetstips och fitnesshemligheter

Sonam Kapoors skönhetstips och fitnesshemligheter:

1. Sonam Kapoor Beauty Tips Regular Look:

sonam kapoor beauty tips Regular Look

Sonam gillar att hålla en låg profil för sina dagliga steg. Hon håller huden återfuktad med grädde eller solskyddsmedel, som ibland följs av pulverfundament. Hon använder också mascara för att snygga upp ögonfransarna och ett ljusfärgat läppstift, antagligen rosa eller ljusbrunt.

2. Sonam Kapoor Beauty Tips Regular Look Makeup:

Sonam Kapoor Beauty Tips Makeup

Det som gör Sonam till en perfekt modell är att hon kan anpassa sig till olika märken, färger och stilar när det gäller smink. Hon är väldigt mångsidig och hon kan smälta in i alla slags utseende och lägga till sin egen krydda. Hennes sminkväska måste alltid innehålla Concealer, Foundation Fond de Teint Bronzer, Baby-rosa pulver, L’Oréal Paris Mega Volume Collagen Mascara, L’Oréal Kajal penna och L’Oréal Lip Gloss.

3. Sonam Kapoor Beauty Tips Hårvård:

Sonam Kapoor Beauty Tips Hårvård

Sonam tackar sin mamma för att hon tog hand om håret sedan barndomen. Hennes hår oljades regelbundet av hennes mamma och råder alla att olja håret, särskilt under vintrar. Sonam använde Kerastase -hårprodukter och borstar håret med en hårborste från Conair. Hon gillar också att ha variationer med sina frisyrer som beror på klädseln hon bär. Det kan vara flätor, lockar, rakt hår, hästsvans etc..

4. Sonam Kapoor Beauty Tips Eye Makeup:

Sonam Kapoor Beauty Tips Eye Makeup

Sonam hade gått gaga över de svarta kohlfodrarna sedan hon var 18. När hon väl hade börjat applicera det, kom hon aldrig över dem. Du hittar mestadels att hon har tagit på sig mascara och får hennes ögon att rökas med ögonpennor.

5. Sonam Kapoor Beauty Tips Lip Makeup:

Sonam Kapoor Beauty Tips Lip Makeup

Sonams läppar ger henne ett miljon dollar leende, som hon gärna lyfter fram med bruna och rosa färger regelbundet, läppglansar brukar hållas för evenemang men inget slår det faktum att hon är en dam som kan bära det mörkröda läppstiftet riktigt bra och det visar sig vara hennes favorit också.

6. Sonam Kapoor Beauty Tips Hudvård:

Sonam Kapoor Beauty Tips Skin Care

Det första och främsta som hon tipsar alla om hudvård är fuktgivande. Hon bär alltid solskyddsmedel som är över SPF 30 och hon undviker produkter som innehåller för mycket ingredienser. Från barndomen hade hon varit mer beroende av naturläkemedel som mjölk, grammjöl och yoghurt, över kemiska produkter. Solskyddsmedel från Neutrogena, MAC läppbalsam, ansiktskrämer från La mere, produkter från Chanel, är vad hon brukar föredra.

7. Sonam Kapoor Diet Secrets:

Sonam Kapoor Beauty Tips Diethemligheter

Sonam hade förundrat alla med sin snabba viktminskning strax innan hennes debutfilm Saawariya. Hennes kost reducerades till 6 proteinmåltider om dagen, vilket började med havregryn och frukt. Hon fick brunt bröd med äggvita efter träningen och hennes lunch skulle bestå av spannmål, grönsaker, en fisk eller kött, sallad och ragi rogi. Hon föredrog höga fibrer för kvällen som kex med kyckling eller pålägg och äggvitor. Middagen var begränsad till soppa, sallad och en bit kyckling eller fisk igen.

8. Sonam Kapoor Fitness Secret:

Sonam Kapoor Beauty Tips Fitness Secret

Den självförtjänta matgästen fick gå ner mycket i vikt och sedan dess hade hon börjat med olika varianter i träning. Hon hade börjat träna under Zarine Watson och kom på att kardiovaskulära övningar fungerar bra för henne i kombination med styrketräning. Varje dag koncentrerar hon sig på en del av kroppen och jobbar på det. Hon försöker också ta reda på tid att träna dansövningar som hon hade lärt sig av Ashley Lobo, Bharat Thakur Power Yoga, och gör Pilates minst tre gånger i veckan.