Stolt over å være indianer! Ja, India er et grunnlag for skjønnheter. Kjenner du de 15 beste ansiktene i India? Alle kvinner er flotte, uavhengig av noen faktor. India har lenge vært forsiktig et sted hvor det er fantastiske kvinner, med nydelig, lyshåret hvitaktig hud, omfattende frodig svart hår i tillegg til kommunikative, kohlrammede svarte øyne. Indiske ansikter er anerkjent for å være vakre, så vel som vi er pompøse for å være et element i arven. I India er det flere kulturer funnet og indisk kino mange mennesker kommer fra forskjellige kulturer for generasjon, dessuten viser India en spesiell type skjønnhet.

Vakre ansikter i India:

Nå, nedenfor har vi nevnt en liste over de 16 beste ansiktene i India, og de er som følger;

1. Deepika Padukone:

Deepika Padukone 1

Hun har et feilfritt og barnslig smil, klar hud og øyne du kan gå ned i pluss en høyde som gir nesten alle menn problemer. Hun har også riktige kurver i tillegg til trekkene. Deepika starter sin karriere med å modellere, og nå kalte hun den som en moderne drømmejente. Hennes entusiasme for badminton har bidratt til å stramme opp den vakre kroppen.

2. Katrina Kaif:

Katrina kaif 2

Katrina er en London født indisk desi eller halv britisk asiatisk kjendis som vant mange hyllester. Til tross for, hvem diskuterer hennes skuespillerferdigheter; hun er en av de flotteste indiske kvinnene. Katrina er en enslig kvinne som vet hvordan hun løfter sin hotness -andel kontinuerlig. Hun viser seg også å være sjef for modellering. Over årene har hennes skjønnhet, så vel som en sexy figur og ansikt, tjent henne mange fans.

[Se mer: Vakre bilder fra Tollywood Heroines]

3. Kareena Kapoor:

Kareena kapoor

Kjent for sin nullstore figur. Den ekstra tiltalende tingen om henne er hennes glødende ansikt pluss alabast hud. Hun er en datter av Randhir Kapoor, dessuten søster til Karishma Kapoor, ikke bare varm, men også en sydende skuespillerinne. Hennes muntre appell er en annen årsakssak som skaper India sin eksisterende søtning. I år giftet hun seg med Saif Ali Khan.

4. Priyanka Chopra:

Priyanka chopra

Hun er en Miss World -vinner (1); modell som ble skuespillerinne har fullført et fantastisk inntrykk av analysen sin. Hennes glassform, saftige lepper pluss store øyne skaper henne den totale energipakken. Ti år senere fortsetter hun å hypnotisere fans av glansen så vel som det glamorøse ansiktet. Hun har humor pluss en eksentrisk tilnærming.

[Se mer: Gorgeous Kollywood Actress Stills]

5. Amitabh Bachchan:

Amitabh Bachchan 4

Fornavnet som har kantet industrien pluss hjerter i over 40 år har en annen unikhet. Hans høyde som gir karakteren hans en grense, hans mørke så langt kommunikative øyne som snakker volumer, avskjedende publikum fascinert. Han er anerkjent som den mest fasjonable skuespilleren i India, som fremdeles kan skape hoder. Hans salt-pepper hår og franske skjegg har utviklet en moteerklæring.

6. Karisma Kapoor:

Karisma kapoor

Hun har lys, perfekt hud pluss drømmelignende øyne. Dessuten kommuniserer latteren hennes sammen med blå øyne som perfekt forklarer den unike attraksjonen til Karisma Kapoor. Hun er sjenert sammen med den stille damen. Nå er hun en kjempegod mamma selv om skjønnheten hennes steg gradvis og hun ser varmere ut.

7. Aishwarya Rai Bachchan:

Aishwarya rai

Hun kom i 1994; verden blåser i undring dukker opp ved hennes sjøgrønne øyne sammen med den smidige figuren og ansiktet. Om og om igjen uttrykk som “verdens vakreste kvinne” hennes bønn har alltid vært hennes drop-dead kjærlighet. Aishwaryas smil etterlater deg fascinert med det skinnende håret ditt som strikker en overnaturlig trylleformel.

[Se mer: Heteste Sandalwood skuespillerbilder]

8. Ranbir Kapoor:

Ranbir Kapoor 9

Personligheten hennes er gjennomsiktig, så vel som han sjonglerer blant ungdommen pluss at den voksne voksen ser fantastisk ut. Hunnene synes han er pen, og han rødmer som om han aldri har rødmet tidligere, og dessuten kan du i smilet ta en titt på den hemmede karakteren.

9. Saif Ali khan:

Saif Ali Khan

Han har sjokoladeguttbehov, smidig stemme og leppestiftlepper, og nå blir han et helt nytt menneske. Blant hans meislede utseende, superkule tilnærming og anspente presentasjon, er han for tiden singel av de heteste utøverne rundt.

10. Madhuri Dixit:

Madhuri Dixit 10

Hun er Marathi “mulgi” som skaper en million hjerter walk-off Dhak Dhak. Hennes herlige smil, fremragende dansetrekk og strålende skuespill har gitt henne en lang vei. Madhuri giftet seg med Dr Sriram Nene og har to sønner; hun ser imidlertid fantastisk ut ennå.

[Se mer: Malayalam Heroines Hot Looks]

11. Akshay Kumar:

Akshay Kumar 11

Akshay Kumar startet sin karriere som actionhelt på 90 -tallet, men gradvis og gradvis blir han en romantisk helt like bra. Han har et maskulin utseende veldig snart som sexy som det moderne metro-seksuelle blikket. Han er også veldig kjent som en tegneseriehelt i India i dag.

Se mer:  Verdens rikeste kvinne

12. Rekha:

Rekha 11

For å beskrive Rekha (2), det vakre ordet er et så lite ord. Never-ending er enda et ord som kommer til hjernen, så vel som eviggrønne. Hun glir foran et hav av stønn og flyter bort mens du tror hun er en lås. Hennes overlegenhet er et element i hennes tiltrekning pluss gåte. Et øyeblikk har lovet henne sin sjel og talentfull henne sprayen av ungdom.

13. Shah Rukh Khan:

Shah Rukh Khan 12

Han ble ikke målt i det hele tatt som et typisk ansikt; så langt er funksjonene hans en kul attraksjon som tiltrekker seg millioner. En brun hud pluss dimples plasserer ham i en spesiell gruppe som av skuespillerne på 90 -tallet. Nylig ble han kåret til ‘den sexigste mannen i Asia’ og også ‘den mest sexy pappaen i India’.

Se mer:  Verdens rikeste mann

14. Hrithik Roshan:

Hrithik roshan

Hrithik er en slank ungdommelig mann med et enestående vakkert ansikt som ser forent ut med dansetalentet som kan sette en dyktig til vanære. Han fikk et perfekt ansikt, en perfekt kropp med det oh-så-perfekte trekket. Han er også valgt som den mest sexy skuespilleren i landet.

15. Vidya Balan:

Vidya Balan 13

Åh, jenta! For tiden er hun en av Indias topphemmelige kjærester. Hun har en fast waif-lignende overlegenhet i seg som skaper årsak til henne og hjelper henne å slippe unna plagen og dysterheten i denne ubesluttsomme verden. Hun er en sør -indisk skjønnhet uten problemer med å snakke hindi så raskt.

Se mer:  Verdens heteste kvinner

16. Anushka Sharma:

Anushka Sharma 16

Anushka har dameflaks for å følge henne overalt. Hun er fra en hærfamilie, men hun utfører en enorm jobb med å sette opp seg selv som skuespiller på A-listen. Hun har talent, i tillegg til noen få store bannere i fondet for å skaffe seg plassene. Vi hadde lyst på henne hver eneste formue.

[Se mer: Vakre afrikanske kvinner i verden]

Indiske ansikter er alltid fantastiske og tiltrekker alle som vist ovenfor, at ansiktene til indiske jenter er mer tiltalende enn menn, og etter å ha sett dem kan ingen ta øynene av dem.