Vidya Balan, namnet slår an hos indiska filmälskare. Denna mångsidiga skådespelerska har många utmärkelser i sin kattunge, inklusive ett National Award och många Filmfare -utmärkelser. Denna Padma Shri -prisvinnare är också känd för sin naturliga skönhet. Hennes glänsande svarta hår och satinerade hud avundas av många kvinnor, som har svårt att uppnå trots att de använder mycket smink. Hemligheten bakom Vidya Balans skönhet är hennes mantra “Keep it Simple!”. Hon tror på att använda naturliga produkter för att skydda håret och huden. I denna artikel kommer vi att avslöja några av Vidya Balans skönhetshemligheter för att inspirera dig!

Vidya Balan Skönhetstips och kosthemligheter

Vidya Balan Skönhetstips och fitnesshemligheter:

Vidya Balan delar skönhets- och kosthemligheter du bör följa

1.Vidya Balan Beauty Tips Hudvård:

Vidya Balan Beauty Tips Skin Care

Det första Vidya Balan gör för att hålla huden oljefri är att rengöra den. Hon använder MAC -sminkdukar och tar bort smink långsamt från ansiktet. Sminkdukar är i trend nu och de är lätt bärbara vilket gör kvinnor glada. De innehåller fuktighetskräm och aloe vera och säljs i olika dofter som rengör och föryngrar ansiktet. Hon använder Neutrogena -produkter för ansikts- och Khadi Herbal -ansikts- och kroppstvätt i ros och citron. Efter bad brukar hon gärna återfukta huden och låsa in fuktigheten. För det använder hon Neutrogena oljefri fuktighetskräm.

2. Vidya Balan Beauty Tips Eyes:

Vidya Balan Beauty Tips Eyes

Vidya Balan har mycket attraktiva och uttrycksfulla ögon. Alla hennes skådespelerskunskaper skänks till publiken genom hennes vackra ögon som visar det bästa av känslor de behöver. Hon älskar att dra uppmärksamhet genom att klä upp ögonen med en kajal importerad från Pakistan. Lyckligtvis har det märket nyligen introducerats i Delhi. Du kan förmodligen inte få samma märke men du kan välja en ersättare inom landet. Du kan göra med växtbaserade kajal eftersom de är ganska lugnande och är bra för att hålla ögonen friska. Kajals som innehåller mandelolja är också friska och främjar tillväxt av ögonfransar.

3. Vidya Balan Beauty Tips Hårvård:

Vidya Balan Beauty Tips Hårvård

Vidya Balan har långt och glänsande svart hår. Hon fortsätter att ha regelbundna oljemassage, inte bara för att hålla håret friskt och återfuktat utan också för att få det att se glansigt ut. Olja följs av schamponering och en bra balsam för att hålla håret slätt. Hon gör mjällbehandlingar och försöker hålla sitt vågiga hår återfuktat.

4. Diet tips:

Vidya Balans dietist råder henne att äta varannan timme. Hon tror att det är hälsosammare att äta i små portioner och med jämna mellanrum än att äta mycket på en gång. Detta ökar ämnesomsättningen och förbränner kalorier. Långsamt passade denna diet henne och hon kände sig energisk nog att springa på Juhu Beach efter midnatt.

Vidya Balan Beauty Tips Diet

Vidya Balan har helt blivit vegetarian med denna dietplan eftersom hon visste att grönsaker hjälper till att kontrollera vikten. Nu äter hon äggvitor nu men det är lite obehagligt för henne eftersom hon hatar att blanda matvaror. Till luncher föredrar hon chapatti, daal och sabzi ibland kan hon göra med lite ris istället för chapatti.

Vidya undviker mjöl men hon älskar choklad och hon vägrar dem inte. Hon har en söt tand men hon ersätter godis med torr frukt. Hon dricker mycket vatten och njuter av varma koppar masala te.

5. Fitnesshemligheter:

Vidya Balan Skönhetstips Fitnesshemligheter

Vidya Balan hade bestämt sig för att gå ner i vikt efter lanseringen av ‘The Dirty Picture’. Hon gör det till en träning 5 till 6 gånger i veckan och syftar till att behålla sin kurviga kropp även efter att ha tappat på överflödigt fett. Vidyas personliga tränare Vilayat Hussein lärde henne en speciell typ av övning som kallades calisthenics. De inkluderar rytmiska rörelser som böjning, stretching, sparkar, hoppning och vridning. Hon gör också konditionsträning och tar upp lätta vikter hemma.

6. Vidyas tips:

Vidya Balan Skönhetstips Vidyas Tips

Vidya rekommenderar att man aldrig bör kompromissa med märkes- och kvalitetskosmetika med billiga. De kan skada huden permanent.

Vidya illustrerar hur det lönar sig att spendera några minuter för egenvård innan man slår i sängen. Oavsett hur lång din dag var och hur trött du är, är det viktigt att följa dessa tips religiöst. Vi måste lära oss att uppskatta Guds gåvor genom att uppskatta och vårda dem. Vidya är en kvinna som verkligen tror att vår kropp är som ett tempel och att hålla den ren är av yttersta vikt. Hon trotsar alla skönhetsstandarder och har satt ett nytt riktmärke inom filmindustrin.