brudskönhetstips

Varje brud vill se fräsch ut ur en saga på sin bröllopsdag, men med så mycket att göra de dagar som föregår bröllopet, kanske det inte finns tid till hands för att skämma bort dig själv så mycket som du skulle vilja. Att se till bröllopsarrangemang kan göra att du är helt stressad och ibland till och med nära ett nervöst sammanbrott. Hur blir du då av med alla de mörka ringarna, fina linjerna, fräckt hår och tråkigt utseende som orsakas av all stress inför din stora dag? Det är tillräckligt enkelt. Följ bara dessa 9 bästa brudskönhetstips för att se ditt vackraste ut när du säger “jag gör”.

1. Närma din hud inifrån:

Vårda din hud inifrån

Att försöka se vackert ut en dag innan ditt bröllop hjälper inte riktigt. Ge dig själv minst en månad att arbeta för att få den perfekta huden innan den stora dagen. Att mata din hud inifrån med rätt mat ger din hy ett naturligt lyft och garanterar en vacker glödande hud den dagen. Försök också att få så mycket sömn som möjligt och drick mycket vatten så att när du kommer behöver du inte förlita dig mycket på en makeupartist.

2. Gå ner i vikt:

Gå ner i vikt

Om du vill undvika ett “Big Fat Ugly Wedding” försök att gå ner i vikt så att du passar perfekt in i din brudklänning. En hälsosam kost och träning är det säkraste sättet att gå ner i vikt, men om du spelar bröllopsplanerare har du ingen tid för antingen kan du försöka gå på en frukt- och grönsakskost en vecka före ditt bröllop. Detta gör verkligen underverk för att hjälpa dig att släppa några extra kilo samt ge din kropp en rengöring inifrån och ut.

3. Perfekt din smink:

Perfekt din smink

Du vill inte experimentera med smink på din bröllopsdag, som om du har otur kan vara katastrofal. Öva din smink hemma och bestäm det utseende du vill ha några dagar innan bröllopet så att när den faktiska dagen närmar sig kan du vara säker på ditt utseende.

4. Piffa upp dina naglar:

Piffa upp dina naglar

Från tidpunkten för förlovningsringen till det att vigselringen gled på har dina händer aldrig tidigare fått så mycket uppmärksamhet. Det är därför absolut nödvändigt att du håller dina händer och naglar fuktade och välskötta för det mesta under dagarna fram till bröllopet för att se till att de ser bäst ut på din stora dag.

5. Extra vård för din hud:

Extra vård för din hud

Så krångligt som det kan vara med bara några månader innan ditt bröllop, att ta hand om din hud lite mer än vanligt kommer att vara väl värt det i slutändan. Att hålla ansiktet och kroppen återfuktad varje gång du kommer ut från ditt bad är nyckeln till silkeslen hud.

6. Koppla av med en massage:

Koppla av med en massage

Det är bara en dag kvar innan bröllopsklockorna kan ringa. Få en helkroppsmassage för att slappna av kropp och sinne och lindra det från all uppdämd stress så att allt du behöver göra på din stora dag är att se ut som den rodnande bruden.

7. Styling ditt hår:

Styling ditt hår

Att veta vad du ska göra med ditt hår gör hela skillnaden. Om du går med uppdraget hår, tvätta håret dagen innan så att det sätter sig ordentligt på själva dagen och förblir på plats. Om du bär dina lås, tvätta och styla det på morgonen på ditt bröllop för en oklanderlig look.

8. Få dessa ansiktsbehandlingar:

Få dessa ansiktsbehandlingar

Om ansiktsbehandling inte är en del av din vanliga hudvårdsrutin kanske du vill ompröva några månader innan din bröllopsdag. Att få regelbundna ansiktsbehandlingar rengör din hud djupt och förhindrar att utbrott förstör din dag.

9. Glöm inte ditt touch-up-kit:

Att bära en touch-up-påse till receptionen är aldrig en börda utan mer en välsignelse. Så om du svettas av allt det roliga och din make-up börjar tappa sin färg, bara smutta på en ny applikation så att du ser strålande ut.