Frisyrene på siden har en annen fanskare – de ser moderne, moderne, veldig stilige og elegante ut. For alle brudene her inne, hvis du leter etter en edgy hårmakeover for spesielle arrangementer, er denne side feide bryllupet frisyrer det beste. Fra mottakelser til bassengfester til uformelle sammenkomster og bryllupsarrangementer, disse frisyrene for bryllup er de mest populære og vakreste vi har kommet over nylig, og vi kan ikke slutte å skylle over dem.

I disse hårmakningene blir håret kjemmet sidelengs for å se ut, og disse gir det spesielle, sjarmerende og elegante utseendet uanstrengt. Sjekk vår populære liste over disse side-feide bryllupsfrisyrene med bilder, og du vil forstå hvorfor!

Topp 9 sideveide bryllupsfrisyrer for langt og middels hår:

Mange kjendiser har båret de feide frisyrene, og nå er det din tur. Enten håret er langt eller middels langt, kan du style det på denne måten. Følgende er noen av de beste side feide bryllupet frisyrer.

1. Side feid blonde bryllup frisyre:

side feid bryllup frisyrer

I denne frisyren er det meste av håret feid på siden og det har krøller på slutten. Med praktfulle gyldne blonde nyanser er dette en av de beste bryllupsfrisyrene. Dette elegante sidepartede håret har store bølger som er laget med ruller. Kvinner med lange ansikter vil se helt sjarmerende ut med dette hårklippet.

2. Hestehale i siden feid:

side feid bryllupshår langt

Den side feide hestehale har blitt sportet av mange kjendiser gjennom årene og er helt klart en av de mest fasjonable frisyrene. Dette vil se perfekt ut med en brudekjole. Langt hår er den viktigste nødvendigheten for å danne en hestehale. Hestehalen kan videre deles i biter som vil ramme ansiktet.

3. Oppdatering fra siden:

side feide updo frisyrer for bryllup

Blant de mest glamorøse frisyrene er denne verdt å nevne. Tykt og voluminøst hår som er nødvendig for dette utseendet, ettersom det meste av håret er låst og feid av siden. For styling av hår som dette må du krølle bunnen av håret og justere det med en spray.

4. Easy Breezy:

side feide krøller bryllup

Denne frisyren vil være ideell for en date eller en ballkveld. Her er nesten hele håret vippet til venstre og krøllet i visse seksjoner. Den har også bølger i bestemte områder, noe som gjør dette utseendet enda mer fascinerende. Kvinner med runde ansikter kan prøve denne utsikten. Hvis du har middels til fint hår, vil du rocke dette utseendet uten tvil.

5. Fest baksiden:

side feid bryllupshår middels lengde

Pin Back Side -frisyren er en sofistikert og har en rekke fakta å huske på når du styler. Hårtypen er en enorm faktor under styling. Du kan få håret til å se ut som om det er barbert fra den ene siden uten å bruke klippere. Stylister synes dette er en interessant frisyre og anbefaler det for kvinner med lange ansikter.

6. Side feide krøller:

side feide brudehår

Denne frisyren ser fet og sterk ut og definerer deg effektivt. Selv om det ser tykt ut, har det et mykt snev av himmelske krøller mot slutten. Dette utseendet kan oppnås ved å bruke ruller på enden av håret.

7. Sweet Side hestehale:

side feide brudepike hår

Denne søte frisyren er for folk med runde ansikter. Den kommer med feiende smell i siden og er ideell for et bryllup eller andre anledninger som piknik, etc. For å få dette utseendet må du først dumpe håret og deretter tørke det med en passende busk. Til slutt bruk med en spray for å gi håret et fast grep.

8. Sidesveipede løse krøller:

side feide indiske bryllup frisyrer

Dette utseendet kommer med feiende sidekrøller som selv om de er løse, ikke går ut av kontroll. Denne brønnen ser blank ut og vil se perfekt ut på kvinner som har lange ansikter. Middels langt hår er også egnet for dette utseendet.

9. Rocker Sweep:

Bryllup frisyre side feid

The Rocker Sweep er en attraktiv frisyre med elegante sidesveip. Runde eller hjerteformede ansikter kan bruke dette utseendet.